14-jarige tiener van school vertrokken en niet meer naar huis gegaan

23
14-jarige scholiere van school vertrokken en niet meer naar huis gekomen
Foto: Korps Politie Suriname

De Surinaamse politie heeft vanmorgen het opsporingsbericht naar buiten gebracht van de vermiste 14-jarige Elisua Perez Kerpens. Ze is op woensdag 3 augustus 2022 omstreeks 12:30 uur met onbekende bestemming van de Paulesschool vertrokken en sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Elisua, die afgelopen weekend jarig was, was gekleed in een schooluniform bestaande uit een blauw hemd en blauwe jeansbroek. Ook had ze lichtroze gympies aan en droeg een zwarte rugtas meldt het Korps Politie Suriname.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van de afdeling Jeugdzaken op de telefoonnummers 404565, 404756, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

23 REACTIES

 1. Vriendelijk doch dringend verzoek om je van elke negatieve reactie op het onderhavige bericht te onthouden.
  Heel veel sterkte aan de ouders en overige familie van Elisua. Wij bidden dat alles goed komt.
  gemodereerd

 2. Een wereld wijd probleem dat kinderen zo maar verdwijnen, als overgrootvader denk je gelijk aan je nakomelingen,hoop vanuit mijn hart dat dit meisje weer in goede gezondheid terug komt
  gemodereerd

 3. Ze is haar verjaardagskado gaan halen
  geen patatje met
  geen bakabana met pindasaus
  maar blakabana met trie
  gemodereerd

 4. Johannes maak je niet zorgen, ze gaat alleen weg, maar ze komt met meer terug.
  haar ouders zullen hun kleinkind met veel liefde ontvangen.
  gemodereerd

 5. Ze vertrok van de Paulesschool en is stage gaan lopen op de Pamperacademie.
  @Lesley W: Sommigen onder ons(ik ook) hebben een strenge opvoedding gekregen, Jij kan niet voor een ander bepalen wat en hoe ze voor reactie hebben.
  gemodereerd

 6. Ik denk ze is oververhit geraakt en is met een man meegegaan, voor seks ik zou zeggen haar bespuiten met heet water natspuiten als ik haar moeder was, geilheid gaat meteen weg met heetwater. Ook nu in nederland vrouwen buren lopen zitten naakt in warm weer, ik denk als ik een grote tuinslang had zou ik haar lichaam natspuiten met heetkraan water.
  gemodereerd

 7. Zo is dat. Bet your money she went to get the real thing. Ik weet zeker dat ze een spaanse achtergrond heeft. Doen ze altijd. Waarom jonge spaanse meisjes weglopen of worden als vernist opgegeven. Waarom zijn het nooit jongens. Vreemd, vindt u niet. Ze moeten flink aangepakt worden door de politie totdat ze opbiechten en de kwade mannen of jongens worden opgesloten voor hun misdaden.
  gemodereerd

 8. Sammy the Queen,
  Lees mijn reactie op het onderwerp en lees daarna de jouwe.
  Vraag je dan af wie van ons twee de juiste opvoeding heeft genoten; Ik ben niet streng opgevoed, maar wel zodanig dat ik me jegens een ieder open, eerlijk en oprecht kan opstellen zonder enig vooroordeel.
  Lees ook de rest van de reacties en kom tot de conclusie met wat voor een perverse mensen wij te maken hebben hier op dit forum.
  Waarom wachten jullie niet eerst de berichten af t.a.v. het vervolg van dit gebeuren voordat tot deze perverse reacties wordt overgegaan?
  Ik schaam me diep voor jullie.
  gemodereerd

 9. Foe toch mensen die reageren alsof ze al zeker weten waar deze tiener is. shame on you!.
  als het jullie kind was of een familie lid, zoiden jullie anders piepen…achterlijke apen zijn jullie.

  Ik hoop van harte dat ze snel weer herenigd wordt met haar ouders.
  gemodereerd

 10. A go tjo-tjo- tjo- – deh sommigen hier doen alsof hun neus bloedt.
  Na afloop komt ze thuis alsof ht de normaalste zaak op de wereld is.
  Ik denk aan loopse teefjes die weglopen vn huis om te paren n na afloop weer thuis komn mt gespreide hinkende poten..
  Kaiii kaiii kaaiiiii woef woef tot de volgende keer
  gemodereerd

 11. Houd het netjes mensen en wees lief voor elkaar. Sommige reactie van sommige mensen, is te erg man.
  gemodereerd

 12. Een heleboel domme reactie van ongeletterden, en van sommige randdebielen. Het zou maar je klein – kind zijn, dan lul
  je anders! @ Sandra schijnt ervaring te hebben, wat een tering zooi man, of te wel wan lo K@ unu é skrifie ! Geile en beruchte
  pedofielen!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. Ik heb geen woorden voor sommige reacties hier.
  Geen wonder dat Suriname niet vooruit komt.
  Met deze achterlijke reactie van sommige rand debielen.
  Een kind van deze leeftijd moet je verstandig begeleiden.
  En niet van tevoren veroordelen.
  Als jullie niet zinnig kunnen zeggen houden dan je grote b%#k dicht .
  gemodereerd

 14. @@ Rover!! jou Nick name zegt al genoeg!! Jij moet je zich doodschamen kl…z.k!! Ik hoop dat dit niet met jou kind of zus gebeurt, dan zal ik je anders horen balken Ezel!!

  Wiep-Ding
  gemodereerd

 15. @@ Taurus!! Wat ik voor rover heb neer gezet, geldt exact de zelfde voor jou nl jij moet je zich doodschamen kl…z.k!! Ik hoop dat dit niet met jou kind of zus gebeurt, dan zal ik je anders horen balken Ezel!!

  Wiep-Ding
  gemodereerd

 16. debby die ouders hebben gisteren 7 augustus dat pas door gegeven , wel laat he debby , en wat er daar aan de hand is , is toch koffiedik kijken , dus nog geen conclusies trekken
  gemodereerd

 17. @Sandra, ik hoop dat jij géén opvoeder bent, wat een ranzige opmerking. Zieke geest bah bah . @ Elisabeta noh, ook jij bent een zieke geest. Karma is soo real
  gemodereerd

 18. Meisjes van deze leeftijd raken vaak zwaar verliefd en doen dan de gekste dingen. Of dat ook in dit geval zo is, ik weet het niet.
  Normaliter zou ze teruggaan naar huis.
  Ik hoop niet dat Leonsberg haar geronseld heeft. Hij houdt van schuren met jonge meisjes.
  gemodereerd

 19. @ taurus bigi fatu ben je je heb gelijk hoor. @zwartmans of proffesor alles weter u bent geen echte proffesor. Mensen pest elkaar niet zo ieder mag zijn of haar mening geven!
  gemodereerd

 20. Lesley Watamaleo 8 augustus 2022 Bij 17:42
  [Sammy the Queen,
  Lees mijn reactie op het onderwerp en lees daarna de jouwe.
  Vraag je dan af wie van ons twee de juiste opvoeding heeft genoten; Ik ben niet streng opgevoed, maar wel zodanig dat ik me jegens een ieder open, eerlijk en oprecht kan opstellen zonder enig vooroordeel.
  Lees ook de rest van de reacties en kom tot de conclusie met wat voor een perverse mensen wij te maken hebben hier op dit forum.
  Waarom wachten jullie niet eerst de berichten af t.a.v. het vervolg van dit gebeuren voordat tot deze perverse reacties wordt overgegaan?

  Ik schaam me diep voor jullie.]
  ============================================
  Lesley , denk je nog steeds dat Schaking iets is van buitenlanders?(zigeuners en spaanstalige boslandbewoners)?
  Ik kan je zeggen dat het overal en altijd voorkomt en is voorgekomen. Ja ook in Nederland De meisjes kwamen na zo een meerdaags uitstapje als het begon te wijzen (te ing koemba e kong na dorro) naar een plek ver buiten de eigen woonomgeving gestuurd om te bevallen en afstand te doen en geen haan die er verder naar kraaide. Je zou ze de kost moeten geven! En geen wonder dat er programma’s in diverse landen na jaren helpen om moeder en kind weer te herenigen.
  Soms groeien/groeiden moeder en kind als broer en zus op fu puru sjeng.
  En dan te bedenken dat in mijn jeugdjaren de sociale controle een piek had bereikt. Er was geen command centre maar men wist je elke stap die je verkeerd had gezet op weg van en naar school.
  Jammer dat jij als man op dit bericht reageert en vraagt om compassie. Nee mannen blijven jagers zelfs in een normale samenleving. Heb je gehoord van die 21 jarige die een 4 jarige heeft vernietigd? Ze vertrouwde hem en ging met hem mee…
  Dit moet gewoon ophouden! Mannen zijn soms varkens om minderjarigen sexueel te benaderen, mee te nemen, te misbruiken en daarna te dumpen.
  Nee deze dingen moeten niet meer achter dichte ramen en dichte gordijnen fluisterend worden besproken. Ze moeten openlijk besproken worden evenals de straf die zo een viezerik mag krijgen ; deels van de staat en deels van de familie en de woonomgeving.
  gemodereerd

 21. Lesley Watamaleo; jouw betrokkenheid bij deze zaak is verbijsterend. Is het familie van jouw, is het jouw vriendin of heb je iets met haar verdwijning te maken. Door jouw reacties zet je mensen aan het denken en trek je de aandacht. Soms is niet reageren beter dan reageren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.