dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZoontje militair schiet zichzelf in auto dood met dienstwapen vader

Zoontje militair schiet zichzelf in auto dood met dienstwapen vader

-

Does Travel - naar Suriname

Op een terrein te Maho in Saramacca heeft een vierjarig jongetje zichzelf per ongeluk met een vuistvuurwapen in een voertuig doodgeschoten. Het slachtoffer dat een kind is van een Surinaamse legerofficier, overleed ter plaatse.

De vader van de jongen zou uit het voertuig zijn gestapt en het terrein zijn opgelopen. Kort daarna hoorde hij een knal.

Toen de vader terug ging naar het voertuig trof hij de jongen levenloos aan. Het kind zou zichzelf met het vuistvuurwapen hebben geschoten. De politie van Groningen werd ingeschakeld, die op zijn beurt de overige instanties in stelling bracht.

De zaak werd ter plaatse overgedragen aan de Militaire Politie voor verder onderzoek. Het lichaam is ter obductie in beslag genomen. Het vuistvuurwapen is in belang van het verdere onderzoek in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Een echte domme Pa met de hersens op het verkeerde plek!! Wat een Ezel zeg!! Kon zijn verstand niet gezond gebruiken. Jammer hoor! Rust in vrede Joch!!

  Wiep-Ding


  gemodereerd
 2. Vreemd dat de vader een geladen pistool laat slingeren, vreemd dat het pistool geen beveiliging had,.vreemd dat een vierjarig kind zo.makkelijk de trekker kon overhalen en het is ook zeer vreemd dat toen.hij de trekker overhaalde, het pistool.op.hem.gericht was.


  gemodereerd
 3. Condoleances aan de familie.

  Kleine oogjes zien en kleine handjes doen. Beste mensen verberg wapens toch heel goed.


  gemodereerd
 4. Deze stomme man dient op staande voet uit het leger gejaagd te worden.
  1. Wie laat zijn wapen in de auto achter met een jongetje van 4. Kinderen zien pistolen vaak als speelgoed en gaan ermee spelen
  2. Waarom heb je de veiligheidspal die op aan gezet. Een veiligheidspal uitschakelen is voor een 4 jarig jongetje een moeilijke zaak.
  Ik denk dat dit voorval de vader levenslang zal achtervolgen.
  Maar ja, het eindoordeel laat ik liever aan de rechter over.


  gemodereerd
 5. Als dit nog geen reden is om tot een maatregel te komen, dat wapens op de kazerne of politiebureau moeten blijven, wat dan wel.
  Waarom was dat wapen niet veilig opgeslagen en was het door geladen. Allemaal een reden tot onderzoek en minimaal een reden tot een lange schorsing zo niet oneervol ontslag.


  gemodereerd
 6. @@@Wiep-Ding
  Het is de zoveelste voorbeeld dat de meerderheid van de surinamers ongeletterd of zeer laag geschoold zijn. Dit zet geen zoden aan de dijk. Geschoolden zijn aan de sterke drank of drugs. Ook dit helpt de maatschappij niet vooruit komen. Ook hebben velen een boomschors aan hun hersenen. Criminele wethandhavers en ongedissiplineerde militairen. Een corrupte politieke top!!! Hoe nu verder……………..
  Hopelijk dat er ontslag op staande voet volgt met veroordeling door de militaire rechtbank. Ieder ander beslissing doet geen recht aan de wethandhaving!!!


  gemodereerd
 7. A3 , volkomen met jou eens , tijdens ddb was het normaal dat politie en militairen hun wapens ook in hun vrije tijd bij zich hebben , en dat deze regering dat nog niet veranderd heeft is te dom van woorden , minister mathoera en minister amoksi moeten ook vertrekken , ja ook de vp en ook de president , conclusie deze regering moet vertrekken , ze hebben alleen maar oog om met schurkenstaten in zee te gaan , dus de fouten van ddb maken zij ook , opdonderen


  gemodereerd
 8. Mensen , mensen en mensen….. deze papa heeft al levenslang….. je kind op zo’n manier verliezen…. Blijft je derest van je leven bij. Sterkte ad fam en RIP bigi boi😢😢😢😢


  gemodereerd
 9. Families gecondoleerd.
  Hoop dat voor de Surinaamse leger en regering een eyeopener wordt. Na je dienst je wapen inleveren of thuis direct in een kluis zoals wapen in een eigen kluis en de kogels in een aparte kluis.
  Iedereen die wapen draagt in Suriname zo zijn werk, moet de wapens in geleverd zijn bij de werkgever, heb je thuis 2 goedgekeurde kluis dan mag je meenemen. En ook je werkgevers stiekem controle uitoefenen. Undercover stuurt de werkgever iemand naar zijn medewerker om te controleren dat z’n werknemer inderdaad aan de regels houdt, zoniet dat is de werknemer staande voet ontslagen. Dit moet in de voorwaarde staan en ze moeten ook hiervoor tekenen en plus gevangenis straf.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES