Wederom loslopende koeien doodgereden op de Weg naar Southdrain

10

Twee loslopende koeien zijn vanmorgen door de bestuurster van een Toyota Vitz RS doodgereden op de Weg naar Southdrain in Suriname. De vrouw raakte gewond en moest medisch behandeld worden.

Naar zeggen van de bestuurster kwamen de koeien plotseling op de weg, waardoor zij de botsing niet heeft kunnen voorkomen. Uit de aangetroffen sporen blijkt dat ze met een vrij hoge snelheid reed.

Als gevolg van de botsing raakte de wagen van de weg en kwam met de voorkant in een kanaal terecht. De auto is zwaar beschadigd geraakt.

Loslopend vee blijft een probleem in de omgeving van de Weg naar Southdrain. Dagelijks grazen koeien op de bermen van de weg en vormen een gevaar voor de weggebruikers.


10 REACTIES

 1. Wel gratis vlees, maar wel de eigenaar opsporen, en voor
  de schade laten opdraaien!

  sari tori

  Jaco
  gemodereerd

 2. Zelfs die koeien weten dat je te hard hebt gereden. 2 koeien doodrijden dan reed je geen 40 of 50. Zo snel loopt een koe niet. Ik heb meer medelijden met de koeien dan met haar.
  gemodereerd

 3. Als de overheid voortaan loslopend vee in Suriname vogelvrij verklaart, waardoor elke eerlijke vinder die beesten legaal mag meenemen, is het probleem van loslopend vee op de openbare weg meteen uit de wereld.
  gemodereerd

 4. debby , dus nu hebt jij medelijden met de slachtoffers , maar toen in december 1982 er 15 slachtoffers waren en ddb is de schuldige , zal jij wel medelijden hebben voor ddb he
  gemodereerd

 5. dat er veel koeien los lopen is , dat veel boeren hier geen eigen weilanden hebben en afgerasterd zijn , je ziet het dat ze de koeien overal laten grazen op nog niet bebouwde percelen , dus dicht aan de straat , en geen enkele regering heeft nooit voor een oplossing gezorgd , niet de boer maar de koe is vogelvrij
  gemodereerd

 6. Jammer van de koei. Straffen moeten uitgemeten worden aan eigenaren van los lopende beesten. De hard rijster is al flink gestraft in dit geval.

  Er moeten borden langs de weg komen met afbeedingen van een koe de straat oversteken. ( Cow crossing, slow down).
  gemodereerd

 7. Koeien mogen niet op de open bare weg. Mensen wel. Dit probleem had mijn zoon ook. Wij werden gelijk betaald hoor . We zijn aangifte gaan doen en het bleek dat het een bekende van de politie is die zijn koeien links en rechrs laat lopen . MENSEN ALS DIT MET U GEBEURD KUNT U GERUST AAN GIFTE BIJ DE DICHT BIJ ZIJDE POLITIE DOEN. ZE GAAN U HONDERD PROCENT HELPEN.
  gemodereerd

 8. Zie vaak koeien vast aan een touw op de berm de koeien breken vaak los ..koud kunstje voor ze hoor ..
  Ze moeten dit verbieden de eigenaars moeten gras snijden voor hun beesten!!!
  gemodereerd

 9. @ Dolf dat zegt jij, dat koeien niet op de openbare weg mogen.
  Ga maar naar de demonstratie van de paarse partij, dan
  piept je anders!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.