woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZwakbegaafde vrouw (20) zeven keer misbruikt door 51-jarige oom

Zwakbegaafde vrouw (20) zeven keer misbruikt door 51-jarige oom

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Uitvlugt heeft op woensdagavond 3 augustus, de 51-jarige Renato G. ter zake seksueel misbruik aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Het slachtoffer dat zwakbegaafd is, deed samen met haar pleegmoeder op woensdag 27 juli aangifte tegen deze verdachte.

Volgens verklaring van de 20-jarige jonge vrouw is zij reeds zeven keren seksueel misbruikt door haar oom Renato.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Renato, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. deze oom moeten ze een spuitje geven , verdomd smerige klootzak blijf met je poten van je nicht af , ook als deze vrouw al 20 is en zwakbegaafd is , jij hebt het leven van deze vrouw vernietigd


  gemodereerd
 2. In mijn optie is in dit case de oom zwakbegaafd, en niet
  dat arme kind! Ik zou deze oom ergens meenemen en
  goed te eten en drinken geven, en daarna de pleuris
  slaan. ”Hij wordt kreupel zijn hele levens lang
  Yu Dagu yu”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Hou toch eens op! 7 keer is geen verkrachting, maar is gewoon fun en van mekaar genieten. Waarschijnlijk hebben ze geld aan oom Renato gevraagd en op zijn beurt heeft hij geweigerd, vandaar de aangifte. Waarom wordt de man altijd zo vernederd en de volwassen dame van 20 jaar altijd zo vereerd! Waarom doe je een aanklacht na 7 keer. Jullie beiden hebben lekker van elkaar appel en bana genoten. Doe normaal en dames houden jullie nu hiermee op! ik vind zulke vrouwen zielig, die zich kapot laten ne.k.n door mannen en de slachtoffer spelen. Beide genieten. Mijn mening is als er een straf voor lekkere bana oom Renato komt dan moet de 20 jarige volwassen dame ook even veel straf krijgen. Kunnen ze misschien samen in de gevangenis nog een 8ste sessie met elkaar doen. En de pleegmoeder is gewoon jaloers op die 20 jarige omdat oom Renato haar oude harige appel niet heeft gebruikt en gekozen voor de jonge 20 jarige appel.


  gemodereerd
 4. Wat erg deze keer geen buurvrouw of buurman gelukkig, maar een maffe oom. Ik vind het erg al ben ik in nederland maar mij emoties surinaams gelukkig maar. Deze dame moet een persoonlijke begeleider krijgen die op haar let.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES