maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan stalkt en mishandelt nieuwe vriend van ex-vriendin

Man stalkt en mishandelt nieuwe vriend van ex-vriendin

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse politie heeft de 39-jarige Rogier C. aangehouden, nadat zijn ex-vriendin en haar nieuwe vriend aangifte van belaging, mishandeling en bedreiging tegen hem deden.

De ex-vriendin heeft nu een andere partner, waar Rogier het niet eens mee is. Hij blijft de huidige vriend van zijn ex stelselmatig achtervolgen en lastigvallen.

Afgelopen week achtervolgde Rogier de man die naar zijn woning ging, waarbij hij de man heeft mishandeld. Ook deed de verdachte daarbij dreigende uitlatingen, hem te zullen vermoorden.

Het koppel stapte naar de politie en deed aangifte tegen Rogier. De politie van het ressort heeft de verdachte woensdag aangehouden en in verzekering gesteld. Rogier blijft in voorarrest.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. Deze 39-jarige Rogier C. zingt dagelijks het lied die wijlen Lieve Hugo ooit heeft uitgebracht t.w.
  Punta woi Punta wanie kier mi Punta woi woi Punta wanie kir mi.

  Rogier a punta sa kier yu ekte ekte
  gemodereerd

 2. Een van de meest domme dingen die mensen kunnen doen is vechten om een man of vrouw, vooral als die je NIET meer wil hebben.
  Alleen zwakzinnige en haatdragende mensen gaan over tot zulke handelingen.
  gemodereerd

 3. Ik zou zn familie zeggen hun zoon de boodschap te geven dat hij geen last moest zijn vr me. De rest zou op hun bord komen
  gemodereerd

 4. Wat een emotie deze vent! Stalken! Lijkt wel op emoties van @papa jantje uit livorno, @wat en @flower en nog een paar maffe geesten in hun verstand.
  gemodereerd

 5. Een Rotterdammer zou zeggen: “Rogier, zoek de fout bij je eige”.
  Een wijze vrouw heeft ooit tegen mij gezegd: Kwakoe, zorg dat op financieel, moreel en seksueel gebied jouw vrouw niets te kort komt en dan zal ze jou nooit verlaten. Ik heb me hieraan gehouden en dus nooit problemen met mijn vrouw gehad. Dus meneer Rogier: ga even voor jezelf na op welke van deze 3 gebieden je tekort bent geschoten en corrigeer het. Dit ter voorkoming dat jij dezelfde fout weer bij een andere vrouw maakt. Zo niet, dan zal deze ook de relatie verbreken. En zo kan je aan de gang blijven.
  Deze boodschap geldt voor alle domme mannen in Suriname, die denken dat de vrouw hun bezit is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES