Man kan relatiebreuk niet aan en slaat vrouw tot bloedens toe

5
man slaat vrouw

De 38-jarige Owen R. is woensdag door de politie in Suriname in verzekering gesteld wegens mishandeling, bedreiging en diefstal ten nadele van zijn ex-vriendin.

De verdachte was onlangs vrijgelaten uit de gevangenis waar hij vast zat wegens overtreding van de Wet Verdovende middelen. Afgelopen dinsdag maakte Owen zich wederom schuldig aan de bovenvermelde strafbare feiten jegens zijn ex-vriendin.

De aangeefster verklaarde bij de politie dat de relatie tussen haar en de man niet goed ging, waardoor zij hem niet meer wil. De man kon zich niet verenigen met het besluit van de vrouw en mishandelde haar tot bloedens toe. Hij bedreigde haar ook met de dood.

De verdachte pakte haar telefoon af, omdat hij het vermoeden heeft dat zijn een andere relatie erop na houdt.

De politie van het ressort werd ingeschakeld, die op haar beurt de verdachte heeft opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Owen in verzekering gesteld.

5 REACTIES

 1. Misschien een idee om owens hand af te hakken, dan leert hij het voor eens en altijd af een vrouw te slaan. Misbaksel.
  gemodereerd

 2. kennen we dit verhaal , het lijkt al eerder te zijn gebeurt , straks trekt die vrouw de aangifte in en toen kwam de olifant en blies het verhaaltje uit
  gemodereerd

 3. Gewoon een overdosis geven en laten zwemmen, maar
  dan wel vanaf het Bosje brug !!!! Dan is er een niets nutter
  weg, opgeruimd staat zo netjes mang.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.