vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMet groot machtsvertoon aangehouden mannen heengezonden

Met groot machtsvertoon aangehouden mannen heengezonden

-

Does Travel - naar Suriname

De twee mannen die vanmorgen door de politie met groot machtsvertoon zijn aangehouden te Paranam, zijn in de middag na te zijn voorgeleid heengezonden. Milton Bischop, woordvoerder van het Korps Politie Suriname, bevestigt dat het duo is heengezonden.

Naar verluidt zou het tweetal de politie hebben aangevallen bij het verwijderen van de barricade op de Martin Luther kingweg. De bewoners van ‘Jamaica’ hadden de weg gebarricadeerd omdat Rodney Kwasiba die vorig jaar in augustus door de politie was neergeschoten afgelopen nacht is overleden.

De situatie op de locatie liep op een bepaald moment uit de hand. De politie heeft tal van schoten moeten lossen om de menigte op andere gedachten te brengen.

Vicepresident Ronnie Brunswijk is per helikopter ter plaatse gekomen om de verhitte bewoners toe te spreken. Later op de dag zal hij met de familie van de overledene de verdere stappen bespreken.

UPDATE: Politieambtenaren zijn niet te spreken over het handelen van vicepresident Brunswijk vandaag bij Jamaica. Twee aangehouden verdachten, die tijdens het opwerpen van barricades aldaar de politie hebben aangevallen, zouden volgens de ambtenaren kort na hun aanhouding in opdracht van de vp zijn heengezonden. Nadat de verdachten ter plaatse werden gebracht, werd een van de mannen ook nog als een ‘held’ omhelst.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. dit soort perikelen krijg je als die ongeschoolden opkijken naar onze “geschoolde” VeePee. Want nu mogen ze ineens alles en mogen ze maken en breken wat ze willen .. want VeePee gaat ze altijd helpen.


  gemodereerd
 2. Terecht zijn de politieambtenaren niet te spreken over deze actie. Het s niet te geloven wat er in het land gebeurt. Het lijkt erop dat alles kan bij God en in Suriname. Dit zou nooit gebeuren in een beschaafd land, m.a.w. ….. vul zelf maar in.


  gemodereerd
 3. debby jij bent zeker ook een volgeling van brunswijk he , jou liefje ddp en brunswijk waren vijanden van elkaar , maar in 2010 opeens vrienden , en nu nog , maar deze twee eikels vernietigen ons land Suriname , debby niet jou land dus hou je klep en ga iets met een kaars doen


  gemodereerd
 4. Allen,

  Brunswijk is gewoon dom.
  In welke land op de wereld laat je een persoon op dezelfde dag vrij die een politie agent heeft aangevallen ?
  Brunswijk denkwijze is dezelfde als deze criminelen, dus hij weet niet beter.
  En zulke mensen moet een land vooruit brengen.

  SUCCES.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES