Lichaam vermiste bootsman geborgen; vertoont diverse verwondingen 

3
Lichaam vermiste bootsman geborgen

Het lichaam van de vermiste bootsman Charles Mac Gerrell (47) is woensdag door de politie geborgen. Charles was maandag omstreeks 15.00u betrokken bij een bootongeluk op de Coesewijnerivier in Suriname, waarbij hij te water raakte. 

Op die bewuste maandag deed een visser aangifte van vermissing. De man genaamd Achmed verklaarde, dat hij samen met de bootsman Charles was gaan vissen. 

Ze hadden hun visnetten reeds uitgezet. Op een gegeven moment zou bootsman Charles tijdens het varen zijn evenwicht hebben verloren, waarna hij in het water viel en in de diepte verdween. 

Het lijk van Charles vertoont diverse verwondingen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het stoffelijk overschot in beslag genomen.

Het is vooralsnog niet bekend hoe het slachtoffer aan de verwondingen komt. 


3 REACTIES

 1. De metgezel van deze visser stevig aan de tand voelen en bagaan metcwat voor voorwerp deze verwondingen aan het lichaam
  vd dode visser zijn veroorzaakt.

  Deze metgezel vd visser is het enige bewijs van dit voorval en kan alles haar fijn uit leggen.

  Ook de motor vd boot moet worden onderzocht om
  meer de waarheid van dit gebeuren te weten te kijen.

  Hoe was de verhouding van deze twee mannen tot elkaar, welke relatie hebben ze tot elkaar, was er ruzie tussen hen, enz? Hoe lang kenden ze elkaar en hoe lang werken ze als vissers samen? Hoe is de samen werking begonnen? enz

  Het verhaal vd getuige naast de feiten leggen.
  gemodereerd

 2. In mijn optie is moord aan de orde, want als de slachtoffer
  overboord is geslagen, hoe komt hij aan de verwondingen??
  En waar bevinden de verwondingen aan de man, welke
  lichaamsdeel zijn het, steek CQ snijwonden ????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Vanuit mijn kamer kan ik niet bepalen waardoor de verwondingen aan het lichaam zijn veroorzaakt. Het zou kunnen dat zijn vriend hem heeft verwond, maar het zou ook kunnen dat het lijk is aangevreten door pirengs, of dat het lijk is geraakt door de propeller van een andere boot. We moeten daarom rustig afwachten wat het forensisch onderzoek uitwijst, voordat wij voorbarige conclusies gaan trekken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.