Bromfietser gewond na uitwijkmanoeuvre voor overstekende ’takru sani’

8

Een bromfietser is woensdagavond aan de Johannes Mungrastraat in Suriname gewond geraakt, nadat hij uitweek voor een hond die plotseling de weg overstak.

De man is met verwondingen in het gelaat per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Volgens een omstander was het een ’takru sani’ die lijkt op een hond. Naar zijn zeggen moet de kracht van de duivel niet onderschat worden.

Het slachtoffer reed over de Johannes Mungrastraat richting Kernkampweg. Ter hoogte van Rock Oil stak de hond plotseling de weg over, waardoor de bromfietser uitweek voor een botsing. Hij raakte daarbij de controle over het stuur kwijt en kwam hard te vallen op het wegdek.

Een politieagent die op hetzelfde moment langsreed, stopte en ontfermde zich over het slachtoffer. Hij schakelde via het Command Center zijn collega’s van het ressort en een ambulance in.


8 REACTIES

 1. De bromfietser zag een hond, de omstander een takru sani. Hij had vlak daarvoor even in de spiegel gekeken.
  gemodereerd

 2. Wat is dat voor onzin? Het was een normale Surinaamse straathond die overstak aan de Johannes Mungra straat. Het zou een takru sani/DiDiBri kunnen zijn als het gebeurd was aan Desiré Delano B. highway.
  gemodereerd

 3. @ Boesskowtoe & @ Henkes

  Houden aub man, ik plas in mijn broek van het lachen!!!
  Sranan man ”lai afkodrei jongu”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Dat er takru Sani bestaan ontken ik niet, die je niet alleen in de avond/nacht of donker kan zien, maar zelf overdag kan zien.

  Wat deze straat betreft moet ik eerlijk zeggen, dat ik enige jaren in Suriname met vakantie met een groep SuriNeds in de ochtend naar huis reed en uit tegen over gestelde richting kwam er op de berm richting Kernkampweg ging. IK zag het en vertelde het aan de bij zit naast mij in de auto. Raad dat die het niet zag. Een achterbank in de auto Surined zag dat wel. Het passeerde ons zonder incidenten.

  Ik dacht dat het een loslopende schimmel was. Wat ik weet dat er in de buurt vd Van Idsigastraat daar een paardenstal is, maar dat is een eind vd Mungrastraat.

  De volgende dag vertelde ik dat aan mijn vader. Die zei dat het een loslopende schimmel was van een bewoner in de buurt. Dus bestede ik ging aandacht meer daar aan.

  Maar afgaande op verhalen van mensen die daar in de buurt vd Mungrastraat wonen, is er wel een schimmel die daar over de Mungrastraat rent. Dus ik het het wel gezien, als dat zo is, Dan Sani De.

  Men zegt dat je er niet over moet praten, maar ik doe het toch.

  Mik Den Kon, Me Wakti Den. Wie eerst schiet.
  gemodereerd

 5. Het was Bauw achterna gezeten door Kappa. In het donker staken ze in een flits de straat over.
  gemodereerd

 6. Wat deze straat betreft moet ik eerlijk zeggen, dat ik enige jaren in Suriname met vakantie met een groep SuriNeds in de ochtend vanuit het centrum van Paramaribo naar huis reed richting de Lalla Rookweg en uit de tegen over gestelde richting kwam een schimmel die op de berm richting Kernkampweg ging. IK zag het en vertelde het aan de bij zit naast mij in de auto. Maar die zag de schimmel niet. Op de achterbank in de auto was een Surined en die zag dat wel. Het passeerde ons zonder incidenten.
  gemodereerd

 7. Ik besteedde er geen aandacht meer aan. Ik was er klaar mee.

  Maar afgaande op verhalen van mensen die daar in de buurt vd Mungrastraat wonen, is er wel een schimmel die daar over de Mungrastraat rent. Dus ik heb het wel gezien, als dat zo is, Dan Sani De.
  gemodereerd

 8. Echt waar! Takru sani in suriname paramaribo. Tjoeral zei mij stiefvader vroeger. Bakroe sani duivel veel in nederland geen, takru sani, maar waterkantnieuws maak eens een foto, misschien wel een gouden ufo die rond rent in die straat wel vreemd. Ik denk takru sani wani, dringi pani dorstig takru sani in suriname. Dieren spoken zelden, wel papegaaien en duiven jammeren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.