woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt ontvluchte 'Bauw' en 'Kappa' uit Sunny Point

Politie zoekt ontvluchte ‘Bauw’ en ‘Kappa’ uit Sunny Point

-

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van deze twee mannen uit Sunny Point. Het gaat om Batistuta Finisie alias ‘Bauw’ en Arnold Koedoe alias ‘Kappa’. Beiden zijn onlangs ontvlucht uit het cellenhuis van politiebureau Santo Dorp.

Bauw‘ is op zaterdag 16 juli 2022 ontvlucht uit het cellenhuis verbonden aan het politiestation te Santo Dorp. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal door middel van braak en vernieling, de artikelen 371 en 414 van het Surinaams wetboek van Strafrecht.

Kappa‘ is die zaterdag ook ontvlucht uit hetzelfde cellenhuis. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal middels geweld; de artikelen 372; 372 jo 72; 372 jo 73 van het Surinaams wetboek van Strafrecht.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze ontvluchte gedetineerde wordt verzocht om contact te maken met de politie van het station Santo Dorp op het telefoonnummer 485250, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. Kappa heeft naar het schijnt Bauw verzwolgen net als het vis Jonas verzwolg.Kappa krijgt nog een strafrecht artikel bij nl moord en als keutel achterlaten van Bauw.
  gemodereerd

 2. Dat hele gebied van Sunny Point moet schoongeveegd worden. Broeinest van criminaliteit en geweld. Verloedering en het luiste soort mensen. Deze twee minderjarigen laten zien dat er geen toekomst is voor Sunny Point.
  gemodereerd

 3. Ontvluchtingen uit Surinaamse cellenhuizen gebeurd inmiddels al decennia. Wellicht een simplistisch ideetje voor de onvolwassen Surinaamse politiek om nieuwe moderne cellencomplexen te gaan bouwen in een land en maatschappij waar criminele gedragingen gigantisch hoog zijn.
  gemodereerd

 4. Vaak (90%) ontvluchten gedetineerden uit de cellenhuis van Santdorp! Ik vraag mij af of het geen kippenhok is!! Of na wan kawstal!!!
  gemodereerd

 5. Sunnypoint, Jamaica, flora, latour, allemaal wijken met gespuis. Je wilt er niet wonen.
  gemodereerd

 6. Neem me niet kwalijk maar die Kappa heeft wat men noemt een mooie en voorbeeldige kasjoe-ko ede. Zeker met behulp van een zuignap geboren. Zou dat niet de oorzaak van zijn crimineel gedrag kunnen zijn? In vroegere tijden zocht men de verklaring van iemand zijn talenten aan de hand van knobbels op zijn hoofd. Termen als wiskundeknobbel, talenknobbel , geschiedenis- of rekenknobbel waren niet onbekend. Volgens mij heeft deze man een criminaliteitsknobbel.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES