zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKapper licht diverse mensen op listige wijze op

Kapper licht diverse mensen op listige wijze op

-

Does Travel - naar Suriname

De 43-jarige kapper Amit S. is dinsdag door de politie van De Nieuwe Grond aangehouden en in verzekering gesteld na aangifte wegens oplichting.

In januari liep de aangever een kapperszaak binnen aan de Indira Gandhiweg te Wanica. Tijdens het knippen ontstond er een gesprek tussen de kapper en zijn klant.

De aangever vroeg aan Amit hoe hij aan een deugdelijke tondeuse kan komen. De kapper hield hem voor, dat hij die uit het buitenland kan laten halen. Hij gaf verder te kennen, dat hij ook auto’s uit het buitenland kan laten halen, die goedkoper zouden zijn dan bij de automarkten in Suriname.

De aangever raakte geïnteresseerd en het gesprek werd zakelijker. Zo heeft de aangever tussen januari en april van dit jaar verschillende bedragen in USD aan de verdachte afgestaan voor een bestelbusje en een personenauto. Hij zou binnen 6 weken over zijn voertuigen kunnen beschikken.

Maanden gingen voorbij en de kapper hield hem steeds maar een ander verhaal voor. De benadeelde heeft in totaal 2.000 USD aan Amit betaald. Op een gegeven moment blokkeerde de verdachte het telefoonnummer van de aangever, waardoor hij hem niet meer kon bereiken. De aangever reed naar de kapperszaak en daar bleek dat Amit niet meer daar werkzaam was.

De benadeelde had al door, dat hij door de kapper was beetgenomen. Hij stapte toen naar de politie om aangifte te doen. Bij het ingestelde onderzoek bleek, dat de verdachte op die manier meerdere slachtoffers heeft gemaakt.

De politie roept hierbij alle de benadeelden op, die door Amit slachtoffers zijn geworden. Zij kunnen en zich aanmelden bij de politie van De Nieuwe Grond.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Leer hem een lesje, waardoor hij nooit en te nimmer over zal gaan tot criminele daden!!
  Plus!! riet eng go gi eng!!

  Jacko hoe gaat het!!!

  Wiep-Ding


  gemodereerd
 2. De kapper moet tevens en goede en gewetenloze psycholoog zijn geweeest. His speelde handig en succesvol in op de boengkopoe mentaliteit van zijn slachtoffers.


  gemodereerd
 3. Sinds 25 Februari 1980 is Suriname veranderd in een roversnest met ddb als hoofdrover. Neks No Fout.

  Productie – en export is nooit goed van de grond gekomen, alleen maar roven, oa:
  – rondhout voor een appel en een ei verkopen aan de Chinezen, Nederland, enz en dit kwaliteit rondhout van Suriname wordt in China, Nederland, enz tot 1 ste klasse eindhoutproducten verwerkt en zijn heel erg duur, dukdalven, vlonders, vloeren, plafonds, (tuin)meubels, tuinhekken, kasten, enz.
  – Goud,
  – Zeevisserij,
  – vele domeingronden, enz.

  Suriname word gewoon leeg geroofd en ddb en ndp zijn hier hoofdschuldig aan.

  De gewone man en vrouw volgt dit voorbeeld van de hoofdrover ddb ook op, Neks No Fout.


  gemodereerd
 4. Suri’s zijn te materialistisch ingesteld en willen voor dubbeltje op de eerste rij zitten.

  Al honderd jaar is alles wat ‘Late Hale’ is, interessant en perfect om mee op te scheppen. Daarom zijn ze een makkelijk prooi voor oplichters.

  Voor de rest zijn ze erg bijdehand hoor: ze weten inmiddels alles over nepotisme, corruptie, arrogantie, dictatuur, protestactie, activist, en het uitgekotste ‘vrijheid van meningsuiting’.

  Daarom, Kis joe mooi.


  gemodereerd
 5. Kies ing mooi, eigen schuld. Onvoorstelbaar hoe geloofwaardig sommigen (velen?) wel kunnen zijn.


  gemodereerd
 6. De frustratie druipt ervan af. Ik ergerde mij mateloos aan Robg die zelfs een boemerang kon rechtlullen. Wat mij betreft heeft hij zijn evenknie gevonden.

  Deze toornige tjif tjaf presteert het om de schuld bij het slachtoffer neer te leggen. Voor sommigen is WTK een therapeutische uitlaatklep.


  gemodereerd
 7. Als je relaxed ben en je geeft je wensen prijs dan ben je rijp om geript (opgelicht) te worden. Zo bij de kapper praat over niemendaaltjes en neem de kapper niet serieus.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES