vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die celstraf voor roofmoord uitzat maakt zich weer schuldig aan strafbare...

Man die celstraf voor roofmoord uitzat maakt zich weer schuldig aan strafbare feiten

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 34-jarige recidivist, Ashwin C. is dinsdag door de politie van Paramaribo in de kraag gevat, wegens vernieling, bedreiging en huisvredebreuk.

Deze verdachte had in 2016 samen met anderen een roofmoord gepleegd aan de Magentakanaalweg in Suriname, waarbij een bewaker was vermoord. Ashwin werd toen veroordeeld tot een gevangenisstraf van 7 jaar. Hij is in maart van dit jaar in vrijheid gesteld.

Deze man is maandag naar de woning van zijn zus geweest. Hij vond dat zijn zwager jaren terug zijn vrouw lastig viel. Dat was aanleiding voor de verdachte om rekenschap te gaan vragen. Daar dreigde hij de woning in brand te zullen steken.

Gewapend met een mes ging hij zonder toestemming van zijn zus het huis binnen en daarbij sloeg hij enkele borden en pannen stuk. De politie van het ressort werd ingeschakeld, die op haar beurt ter plaatse ging voor onderzoek.

De verdachte werd ter plaatse aangehouden en het mes, waarmee hij gewapend was, is in zijn auto aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij (weer) in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Ja dat krijg je wanneer je deze beesten binnen no time vrij laat…..7JR VOOR ROOFMOORD!!!!…wie houden ze voor de gek in dit land??? Sluit deze beesten voor 25 jaar op want ze leren het toch noet af….verlos de samenleving van deze ellendelingen
  gemodereerd

 2. Waarom is er geen DDB methode toegepast ??
  Een stukje laten lopen en daarna, met een kogelregen
  trakteren op zijn rug. Onder het mom dat hij probeerde
  om te vluchten. Klaar is kees, nu moeten ze weer voor
  deze waardeloze klootzak zorgen, (de belasting betalers.)
  Weg met deze ”Kuta bacha”,liever vandaag dan morgen!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. simpel nooit meer loslaten , of hem een spuitje geven om hem van zijn lijden te verlossen , dit is de goedkoopste manier
  gemodereerd

 4. Roofmoord en 7 jaar? Come on man. Deze moordenaar moet minstens 20 jaar opgesloten worden. Liefst in een kelder met houtluizen.
  gemodereerd

 5. Als een mannetjes dier erg agressief en lastig is castreert de dierenarts hem, wat het probleem oplost. Waarom kunnen we dat ook niet doen bij mensen. Het zou de maatschappij een stuk rustiger maken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES