zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMaisha Neus: 'Dinsdag 10.00u naar Onafhankelijkheidsplein voor Gentle en Hellings'

Maisha Neus: ‘Dinsdag 10.00u naar Onafhankelijkheidsplein voor Gentle en Hellings’

-

Does Travel - naar Suriname

Hoewel Raoul Hellings van de protestgroep Organic Movement in Suriname maandag had aangegeven dat er besloten zou zijn om voorlopig geen straatacties meer te voeren, lijkt dat dinsdag toch te zullen gebeuren.

Aanleiding hiervoor is een oproep van Maisha Neus om zich dinsdagmorgen om 10.00u te verzamelen, voor het huis van het volk op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo.

De oproep kwam maandagavond online nadat eerder op de dag bekend werd dat politieofficieren Sergio Gentle en Raoul Hellings, twee van de trekkers van de protestbeweging, buiten functie zijn gesteld.

“Twee strijders ontheven uit functie omdat ze hun democratisch grondrecht gebruiken door vreedzaam te betogen. Dit is niet het Suriname waar ik in wil wonen”, schreef Neus in een statement.

Ze noemt het rancune en roept iedereen op om dinsdag naar het plein te komen. “Hopelijk toont het volk van Suriname haar kracht ter verdediging van de democratie. Rancune moet nu eindelijk een issue van het verleden worden”, aldus Neus.

Advocaat Delano Landvreugd bevestigde eerder tegenover Waterkant.Net, dat hij de twee hoofdinspecteurs juridisch bijstaat. Hij zegt verder, dat hij voor de juistheid het politiehandvest zal volgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

31 REACTIES
 1. neus , wat denkt je dat je de mensen nog op de been kan brengen , jij bent ook een van de oorzaakkers dat ons land naar de knoppen is , jij verdedigd ddb die al die ellende die we nu hier hebben aan hem te danken hebben , en waarom bescherm jij die gentle en hellings en van arle ook , zij gaven vandaag toch zelf aan om te stoppen met protesten omdat hun volk niet meer te porren is , en dat die gentle en hellings buiten hun functie gezet zijn is toch logisch , als je in de tijd van de baas het werkt ruilt om te demonstreren ,en wel doorbetaald wordt , ja dan moet je de zaak verlaten , en ze moeten die twee en ook atompei oneervol ontslaan , en neus jij weet toch wat dat voor hen gaat betekenen


  gemodereerd
 2. 2 strijders of opjutters,idioten,machtmisbruikers ect. lelijk op hun neus gevallen. Dachten dat zij onaantastbaar zijn.En neus gaat op haar witte neus vallen.succes.


  gemodereerd
 3. Maisha steek je neus niet in zaken waar je geen verstand van heb.
  Deze paarse Boutisten.en rekruten van Billy.
  Hebben maar één doel ,en dat is om deze regering te laten vallen.
  Weg met deze “criminelen makelaars.”


  gemodereerd
 4. Ze is vrj om in een ander land te gaan wonen. Als die 2 heren regels hebben overtreden (politie handvest) dan is het terecht dat ze geschorst worden. Het zijn geen normale burgers.


  gemodereerd
 5. Neus, jo drankorgel. Weet je waar je moet gaan demonstreren? Bij die paarse kakkerlak aan de patrijsstraat 28. Daar moet je gaan demonstreren. Bij de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D thuis, die nog steeds 4 grote volgautos en beveiliging op staatskosten heeft.
  Kwik en kwek hebben hun hand overspeeld en dachten met stoere praat en gangsterpraktijken de regering naar huis te sturen.
  Ernstig plichtsverzuim aanpakken is géén rancune.
  Ze zullen geen honger lijden met hun florerende onroerendgoed business.


  gemodereerd
 6. Was het niet deze zelfde Maisha die recentelijk verkondigde weg uit Suriname te willen omdat het land niets te bieden heeft. M.a.w., een quasi activiste die land en volk voor eigen belang in de steek wilde laten.
  Nu roept zij het volk op om “voor het huis van het volk op het Onafhankelijkheidsplein” te komen betogen. Het donkerbruin vermoeden bekruipt mij dat deze betoging voornamelijk is opgezet omdat haar voosvriendje, Raoul, uit functie is ontheven.
  Tijdens de onlangs gevoerde protestacties was onze gepoederde Neus nauwelijks zichtbaar.
  Ze liep erbij; zo stoned als een garnaal, zo blauw als een toeter en zo geil als boter.


  gemodereerd
 7. Zolang de paarse uitgezaaide cellen niet allemaal geëlimineerd worden dreigt er een grote kans op ontwrichting van het hele systeem. Ze hebben al reeds aangetoond hoe destructief ze kunnen zijn.

  Het is nu de taak van de regering om zoveel mogelijk chemotherapie en bestraling toe te passen voordat de patiënt echt terminaal wordt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee en een ezel struikelt niet twee keer op dezelfde steen hoop ik.


  gemodereerd
 8. Maisha Neus
  Maisha Neus heeft Nederland verlaten om te gaan protesteren tegen het regiem van de heer Bouterse. Na wat populair te zijn geworden is ze toen een politieke organisatie begonnen en deed mee aan de verkiezingen van 2020. Na het behalen van 0 zetels, en het inleveren van haar Nederlandse nationaliteit is ze begonnen met een Facebook onderneming; het verkopen van chicken wings.

  Toen dat niet liep zoals verwacht is ze een baan gaan zoeken bij DTV Express. Daar is mevrouw Neus nu journaliste. Wij moeten niet vergeten, dat DTV Express het product is van NDP loyalist en sponsor Dino “Damaru” Canterburg. Vorig jaar was ze nog gespot op het Kabinet van de Vicepresident. Toen dat aan het licht kwam heeft ze toegegeven dat de vicepresident de heer Brunswijk haar USD 10.000 had heeft gegeven om die namens hem te gaan investeren in Bitcoins. Hoe integer ben je dan?


  gemodereerd
 9. Deze M.Neus moet een een keertje, genomen worden.
  “En wel, bij der neus”.

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd
 10. Dronken Maisha Neus in Paramaribo betrapt achter het stuur – rijbewijs ingevorderd
  neus Paramaribo

  12 september 2019
  Maisha Neus heeft toegegeven dat ze alcohol heeft genuttigd. Ze werd tijdens een verkeerscontrole door de politie onderworpen aan een blaastest

  Ze blies meer dan 3 keer de toegestane waarde. Betekent dit het einde van haar carrière al politicus. Of staat dit hier los van? Iedereen kan toch een fout maken?
  De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: RIJBEWIJS MAISHA NEUS INGEVORDERD TIJDENS VERKEERSCONTROLE. Tijdens een verkeerscontrole in de nacht van woensdag op donderdag aan de Kwattaweg is het rijbewijs van de 33 jarige Maisha Neus ingevorderd door de politie. Tijdens controle bleek dat de voorzitter van de politieke organisatie Strei! onder invloed van alcohol was.

  De politie die het geval bevestigd zeg dat Neus naar het bureau werd overgebracht voor verder onderzoek. Een blaastest wees uit dat ze 695 microgram lucht per liter blies terwijl 220 microgram lucht per liter is toegestaan

  Neus werd aangehouden ter voorgeleiding bij een Hulpofficier van Justitie. Na overleg met een lid van het Openbare Ministerie werd ze na verhoor heen gezonden. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

  Volgens de politie wordt een dossier opgemaakt en opgestuurd naar het parket voor verdere afhandeling. Tijdens het verhoor heeft Maisha Neus toegegeven alcohol te hebben gebruikt.


  gemodereerd
 11. Het is voor alle eenheden verboden om deel te nemen aan protesten tegen de overheid. Dat hebben ze geaccepteerd toen ze een eed aflegden. Daarnaast hebben ze een VOG(verklaring van goed gedrag) ingeleverd.

  Hellings heeft tijdens de vorige regering, zijn psychologische test nooit gehaald. Toch mocht hij blijven.
  Beiden hebben geen gevolg gegeven aan de opdracht v hun meerdere. Dus einde.

  Een NDA( Non disclosure agreement) is aan te bevelen voor alle ambtenaren. Dit voorkomt lekken v (vertrouwelijke) informatie. Bij misbruik(interne documenten op social media) en machismo-gedrag op soc media betekent dit ontslag op staande voet.

  Nooit een echte baan gehad zeker, want simpele regels snap jij niet neus. Je staat altijd te jengelen om je rechten, maar plichten sla je voor het gemak altijd over.


  gemodereerd
 12. Als je hier niet wil wonen Mai Sha dan adviseer ik je te vertrekken
  Je wil helemaal niet voor deze oprowerkraaiers opkomen, nee je wil je nu opwerpen als hun leider. Jullie tuimelen over elkaar om een positie. Dat doe je niet zo.
  Deze oproerkraaiers hadden moeten weten, gelet op hun positie welke weg ze moesten bewandelen. Nee ze kozen voor grof geweld.
  Don’t roll the dice if you cant pay the prise
  zoveel domheid

  En nu nu onderzoek tot in de puntjes naar hun activiteiten van de afgelopen 10 jaar. Met terugwerkende kracht slaris terugvorderen als ze niet gewerkt hebben, bezittingen afpakken en ze aan the chain gang zetten


  gemodereerd
 13. Ik verzoek de Surinaamse bevolking massaal gehoor te geven aan de oproep van mevrouw Maisha Neus.
  Surinaams volk laat je niet intimideren door de zgn. Machthebbers of personen die denken dat ze machtig zijn
  Gado de wi fesi Man!

  Journaliste Nina geef dit ook door aan het NOS. Want Nederland moet weten wat er in ons zgn Democratische staat gebeurd.

  Vertel dit aan het buitenland


  gemodereerd
 14. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😲😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  gemodereerd
 15. Die hebben echt niets nuttigs te doen in de dag. Ga toch iets productiefs doen is mijn advies.


  gemodereerd
 16. @Neus,

  Heb je die 5000 Euro die je van Brunswijk hebt gestolen al terugbetaald ? Je scheldt deze regering wel uit maar achter de rug om laat je wel door dezelfde regering belonen. Je bent een lagi dagoe.


  gemodereerd
 17. niemand houd j hier n suriname tege.dus als t j nit bevalt,ga terug na j holland ,by j wiite pieren


  gemodereerd
 18. Dus deze saka saka dagoes die rijk zijn geworden ten koste van ons, komen tegen hun ouders in opstand degene die ze voed en als papa ze eerst een kans geeft door hun brom af te pakken gaan ze door en door en door totdat papa zegt+ wegwezen, ik wil niets met dit ongedierte te maken hebben, je komt en vreet, je slaapt en ne ukt wegwezen saka saka dan komen ze later vragen om een koewartje. Dit is nog minder dan gotro
  je moet lef heben hor
  Als jullie ze waren begaan met ons dan hadden jullie eerst ontslag genomen en dan op de barricaden gesprongen, dan ja dan, maar jullie zijn lekker


  gemodereerd
 19. Dit is niet het Suriname waar ik in wil wonen”, schreef Neus in een statement.
  ————————————–
  Da sodemieter op noh!


  gemodereerd
 20. Ze heel goed in de gaten houden, want wat op 25 Februari 1980 in Suriname was gebeurd door de Nederlandse soldaten mag zich nu niet herhalen met de politie van Suriname.

  Ze mogen geen draaiboek krijgen voor een coup.

  1 x 24 uur 365 dagen per jaar goed hun gangen volgen met zwarte auto’s met geblindeerde ruiten en bij hun huis stoppen en daarna gas geven en weg rijden.


  gemodereerd
 21. Neus, dit is niet het Suriname waar je in wil wonen. Wat of wie verbiedt jou om op te rotten? Pak je spullen en ga naar een land waar je het beter hebt. Een land waarin mensen een betaalde baan hebben, maar men niet werkt omdat ze moeten betogen, want het is hun democratisch recht. Hoepel toch op en succes in jouw nieuwe vaderland. Misschien mag je daar ook wel dronken achter het stuur zitten.


  gemodereerd
 22. Het is moeilijk bescheiden te blijven voor een kerel zoveel talent. Daar stonden ze voor de demo met een microfoon in de hand en voor de mond in hun okselmou shirt en korte broek en paarse pangie op hun hoofd.

  In de media stonden mijn namen met koeien van letters. Verrek zeg kerel ben jij het?

  Den ventiel saka safri,

  Laat dit een waarschuwing zijn voor de omhoog gevallen politieagenten in het KPS van Suriname.

  Kijk naar hun gezichten, plee zie dent en die ploo mat willen ze worden.

  A Ka sani san de na kafori heade, wan bun cooc cooc watra pur in dji den.


  gemodereerd
 23. Het is moeilijk bescheiden te blijven voor een kerel met zoveel talent. Daar stonden ze voor de demo met een microfoon in de hand en voor de mond in hun okselmou shirt en korte broek en paarse pangie op hun hoofd.

  In de media stonden hun namen op de voorbladen van dagbladen met koeien van letters. Verrek, Zeg Kerels zijn jullie dat?

  A ka sa de na ka fo ru ede, wan bun cooc cooc watra san pur in djo den.


  gemodereerd
 24. @@ Passant …. redding voor Suriname …. HERHALING 1980 … zonder bloedvergieten.

  Mama Sranang smeekt om verlost te worden van de Leugenaar van Lelydorp en zijn Witte Boord Criminele dreamteam.

  Peacefully wordt eraan gewerkt !!!!!!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES