donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse bodybuilders dominant in Barbados

Surinaamse bodybuilders dominant in Barbados

-

Does Travel

De Surinaamse bodybuilders hebben de Centraal-Amerikaanse en Caribische bodybuilding- en fitnesskampioenschappen (CAC) en de Roger Boyce Elite Pro in Barbados gedomineerd.

Eddy Wilson is zondag winnaar geworden van de Roger Boyce Elite Pro Classic. Soepe Koese moest genoegen nemen met de 2e plaats en Fabian Whel legde beslag op de 5e plaats.

Militia Galimo is tot winnares uitgeroepen in de Wellness categorie. Randal Haakmat maakte zondag zijn prodebuut en eindigde op de 2e plaats van de Classic Physique.

Haakmat eindigde vrijdag reeds op de 1ste plaats in de Classic Physique en kreeg zijn pro card. Hij is hierdoor nu Centraal-Amerikaans en Caribisch kampioen. Zaterdag is hij ook winnaar geworden van de Bodybuilding Junior U-23 klasse.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. ‘Jongu, den Sranan man no é mek grap,’ We zouden wereldkampioen zijn als het economisch een beetje beter ging in Suriname en Surinamers daardoor een beetje beter konden eten in vergelijking met de situatie nu.


    gemodereerd
  2. Dit is wel een geweldige prestatie aangezien kwalitatief goede, gezonde voeding en de eventuele supplementen die sporters/atleten gebruiken vreselijk duur kunnen zijn.

    Zelfs in de Westerse landen besteden bodybuilders enorme bedragen aan voeding en supplementen. Dus petje af voor de Surinaamse bodybuilders.


    gemodereerd
  3. Mooi. Gefeliciteerd allemaal.
    Ook naar de wedstrijden toe moesten jullie veel doen en inleveren. Voedsel, trainingen en leuke zaken effe laten.
    Dus verdiend


    gemodereerd
  4. Als ze in Suriname net zo hard zich zouden inspannen voor nuttige zaken, zou het het rijkste land ter wereld zijn.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES