Sergio Gentle en Raoul Hellings buiten functie gesteld

50
'Gentle en Hellings moeten dienstauto's inleveren'

De politieofficieren Sergio Gentle en Raoul Hellings zijn vandaag buiten functie gesteld door de leiding van het Korps Politie Suriname.

Volgens bekomen informatie worden de functionarissen verweten van ernstige plichtsverzuim. Zoals gebruikelijk moeten zij al hun bezittingen van het korps zoals legitimatie, auto en dienstwapen inleveren.

Advocaat Delano Landvreugd bevestigt tegenover Waterkant.Net, dat hij de twee hoofdinspecteurs juridisch bijstaat. Hij zegt verder, dat hij voor de juistheid het politiehandvest zal volgen.

De voorzitter van de Surinaamse Politiebond, Poetini Atompai heeft het bericht bevestigd tegenover Starnieuws.


50 REACTIES

 1. Het volk blijf achter jullie staan.
  Want chan moet niet denken, wie praat maken we monddood.
  gemodereerd

 2. Zonder meer billijk, als je tegen je broodheer gaat demonstreren, dan is het zonder meer billijk dat je moet verkassen! Voor jullie 10 anderen, dus opzouten!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Werd tijd toch, ze moeten blij zijn dat ze niet gehangen worden aan hun ballen. In de baas zijn tijd protesteren, nu mag je dat in je eigen tijd doen hor, check dat ding.
  gemodereerd

 4. Dat werd tijd ! Het had allang moeten gebeuren !

  En nu hun hele handel en wandel bloot leggen !
  Deze corrupte profiteurs verdienen oneervol ontslag en een paar jaar bezinnen in de bajes !

  Wij willen een clean Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 5. Nu hebben zij genoeg tijd om na te gaan denken, wat mochten zij doen en wat niet toegestaan was.
  Jammer dat het zover moest komen.

  Wiep-Ding
  gemodereerd

 6. Goede zaak. Als er problemen zijn binnen de politie, dan behoren deze intern met de superieuren, de minister van Justitie en Politie besproken te worden

  Maar zodra je op straat als Poliitieman zo prominent als leider van een demonstratie gaat opstellen, dan mag verwacht worden dat de mininster of President hier de juiste maatregelen hier tegen neemt.

  We weten nog heel goed in de jaren 80 vd vorige eeuw wat het gevolg was van opstandige soldaten die die uit het leger waren gezet toe geleid heeft.

  De regering moet daarom verder goed door pakken, want halve maatregelen zijn niet voldoende.

  ddb weet daar alles van. Deze gasten moeten voorgoed worden uitgeschakeld er moet een daad worden gesteld.

  Als ze niet voor een bepaalde tijd uit Suriname weg zijn, moeten gepaste maatregelen worden genomen. Een steen van 40 kilogram met een cow tai stevig om hun nek binden en een zak om hun hoofd doen en tussen 00.00 uur en 0.1.30 uur in helikopter 150 km voor de Wilde Kust van Suriname brengen en in de Atlantische Oceaan gooien.

  Op de tv vertellen dat er een gesprek met hen was afgesproken, ze zijn niet gekomen. Ze moeten hun schoenen nog niet komen afhalen.
  gemodereerd

 7. Twee mafioso zijn buiten functie gesteld. Deze 2 zijn het levend voorbeeld hoe officiële structuren ingekapseld zijn door de onderwereld. Deze 2 figuren zijn de materialisatie en de handlangers van het paarse kwaad.
  Kwik, Kwak en Kwek zijn niet de zonen van Hermandad maar zijn de zonen van het kwaad. Ze zijn allemaal ingekapseld door de drugsmaffia.
  Ik had deze twee allang uit het politiekorps gerot. Graag nu een onderzoek over hun reilen en zeilen wat betreft de nevenberoepen die deze 3 uitoefenen. Het is nooit kosjer geweest met deze 3 zonen van de NDP.
  gemodereerd

 8. Als jij een eed aflegt doe die naar eer en geweten! Deze gasten hebben bewezen dat zij voornoemde zaken niet in zich hebben!
  k zou zegggen
  weg er mee
  gemodereerd

 9. Als dit waar is zal het wel heel jammer zijn.
  Wat is het verschil tussen de vorige regering en deze coalitie. Ik zie geen verschil.
  Wij gaan richting dictatuur. Als men het niet eens is met het beleid van deze coalitie moet men zijn mond houden.

  Mensen worden.
  Bedreigd en bang gemaakt. Mensen die meedoen met de protesten zullen hun baan kwijtraken/worden ontslagen. Hiermee wordt men in de tang gehouden.

  Ik roep alle Surinamers in het buitenland op om al deze gebeurtenissen en wanpraktijken met vrienden te bespreken. Zorg ervoor dat dit bij de media in het buitenland terechtkomt.

  Hoe meer het buitenland hiervan weet hoe minder gevaarlijk het wordt voor de initiatiefnemers van deze protesten.

  Ik verzoek jullie deze mannen en vrouwen die hun kop durfden uit te steken te beschermen.

  Ik roep iedereen op om te helpen. Strê de’f strê wi no sa frede.
  Gado de wi fesi man
  gemodereerd

 10. En ze nu deporteren naar Haïti.Atompai als bijvangst meesturen.Kan hij flink met geld strooien
  daar.
  gemodereerd

 11. @debby….praat voor jezelf.
  T volk wil niet voor t karretje van deze twee clown gespannen worden.
  gemodereerd

 12. debby , welk volk blijft achter hen staan , leg dat eens uit , en waarom maakt jij je zo druk daar in de bijlmer , jij bent geen Surinamer , dus
  gemodereerd

 13. patcre , wie denk jij wel wie jij bent , jij bent een gewone boutist , ja en die willen alleen maar haat zaaien , maar als jij gaat dreigen zal dat wel eens een tegen dreiging teweeg brengen , dus
  gemodereerd

 14. john , ook al zo’n boutist , ga je vriend ddb alvast uit zwaaien , want die zit straks in de bak , moet je wel naar Suriname komen he om erbij te zijn
  gemodereerd

 15. De Leugenaar en zijn rovers dream-team hebben nu openlijk het cenario voor … na Mei 2025 … blootgelegd. Het zelfde gaat met jullie Witte Boord Criminelen gebeuren.

  Met de woorden van Boskopoemang …. wij gaan jullie aan je ballen ophangen.

  Na 25 Mei 2025 … misschien eerder …. gaan wij Suriname redden van de Oranje Movement Monsters. Het wordt een Clean Sweep !!!!!!!!!!! Alle contouren daarvoor worden nu in gereedheid gebracht.
  gemodereerd

 16. ach mul , wat wil jij zeggen die twee vrienden van jou zijn terecht uit hun functie gesteld , en ook jij gaat dreigen om oranje , zeg dan vhp en hen aan hun ballen op te hangen , nou vieze paarse racist , wij zijn geen oranje hier en ook geen oranje in Nederland , maar let op als jij dreigt krijg jij het terug uit een hoek waarvan je het niet verwacht en misschien eerder dan 17 augustus
  gemodereerd

 17. Buiten functie wil in de praktijk zeggen, dat je voorlopig thuis mag blijven met behoud van je basis salaris.
  gemodereerd

 18. Dit had vanaf dag 1 van die demonstraties moeten gebeuren. Als een veiligheidsfunctuinaris op zo’n manier tegen de regering in actie komt en destabiliteit in de hand werkt. Dan rest de werkgever niets anders dan je buiten functie te stellen.
  Kwik, kwek en kwak zijn pionnen op het schaakbord van de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D. Ben je geflitst op je bezemsteel, paarse heks?
  gemodereerd

 19. Gentle en Hellings zijn de pionnen van Belfort en dit heeft Brunswijk doorzien. Zowel Belfort als Brunswijk hebben ambities om de volgende president van Suriname te worden. Sergio Gentle heeft recentelijk ook aangegeven president te willen worden. Brunswijk wil geen concurrentie en heeft daarom via zijn minister van Justitie en Politie korte metten gemaakt. Over Belfort circuleren allerlei onfrisse zaken. ik verwacht dat er de komende tijd veel naar buiten zal komen.
  Overigens wel vermeldenswaard dat Mw. Van Dijk- Silos, eerder melding heeft gemaakt van corrupte praktijken toen Belfort minister van Justitie en Politie was.
  gemodereerd

 20. Allen,

  Hoe kunnen jullie deze twee mensen nog beschermen ?
  Zij moesten orde bewaren, maar deden mee aan demonstraties waarbij racistische uitspraken gedaan werden.
  Waarom deden zij niet meer in de tijd van DDB ? toen ging het ook niet goed.
  Suriname moet weer een eenheid worden, dan pas kan het goed gaan.
  Ben geen pro Chan of pro DDB, maar geeft Chan nog even de tijd, slechter kan het niet gaan.

  SUCCES.
  gemodereerd

 21. Sergio Gentle en Raoul Hellings
  De heer Sergio Gentle en Raoul Hellings zijn beide geen leden meer van de Surinaamse Politiebond die nu wordt voorgezeten door de heer Milando Atompai. Echter zijn beide heren nu bezoldigdstrategisch adviseur van de Surinaamse Politiebond. De informatie dat alle 3 bovengenoemde heren tientallen stichtingen op hun naam hebben, spreekt al boekdelen. Ze kunnen dan nu met een verklaring komen en uitleggen dat het vastgoed gerelateerd is, maar is het dan niet te laat?

  In de Surinaamse samenleving is het ook al duidelijk dat de Surinaamse Politiebond de huidige minister van Justitie en Politie, de heer Amoksi, niet lust. Deze 3 heren hebben liever dat de heer Eijk minister wordt, zodat ze weer hun draai kunnen vinden. Hoe integer ben je dan?
  gemodereerd

 22. mul 2 augustus 2022 Bij 03:27
  De Leugenaar en zijn rovers dream-team hebben nu openlijk het cenario voor … na Mei 2025 … blootgelegd. Het zelfde gaat met jullie Witte Boord Criminelen gebeuren.

  Met de woorden van Boskopoemang …. wij gaan jullie aan je ballen ophangen.

  Na 25 Mei 2025 … misschien eerder …. gaan wij Suriname redden van de Oranje Movement Monsters. Het wordt een Clean Sweep !!!!!!!!!!! Alle contouren daarvoor worden nu in gereedheid gebracht.
  ===============================

  Whahahaha dream on, als je het nog niet door hebt, er is inmiddels een compleet andere movement aan de gang.
  Het volk is moe geworden van al die NDP startegen en abani’s die het land zien als een spelletje schaken op een kapot schaakbord. Na so NDP wan regeer a kondre, liki wan schaakspel?
  HET SURINAAMSE VOLK WIL ONTWIKKELING EN VOORUITGANG EN GEEN CRIMINELEN MEER IN DE LEIDING VAN HET LAND.
  Het volk gaat door die zure appel heen bijten en ervoor zorgen dat jullie soort nooit meer iets te vertellen zal hebben in het land. Een volk met 4 miljard schuld achterlaten en niet kunnen verantwoorden waar die gelden voor zijn gebruikt gaat je niet in de koude kleren zitten.

  Yu na soso stemmingmakerij!
  Geen enkele NDP’er komt meer aan de macht in het land.
  gemodereerd

 23. Beste famiri, liever de Orange movement, dan paars worden door de wurging van ndp. Deze heren zijn smooth criminelen. Ze gaan protesteren omdat de lijnen van de witte poeder worden geblokkeerd door de huidige president. Waarom gaan ze niet protesteren tegen de criminaliteit in Sur. Enmevr. Neusje Ziet weer kans .
  gemodereerd

 24. Ditzelfde gedrag heeft ervoor gezorgd dat er in 1980 een coup kwam. Chan mag oppassen. Denkt hij dat een vest en kogelvrije auto
  Hem kunnen beschermen. Hij ziet dat zijn eigen mensen hem verraden.
  Als he dictator wilt spelen moet je het ook zijn
  gemodereerd

 25. @WAT
  Ik ben absoluut geen NDP’er of Boutist. Toen ik in 2020 hielp met huis aan huis gaan om campagne te voeren zat jij misschien te chillen omdat jij jouw schaapjes op het droge hebt.
  Ik ben zoals duizenden samen met mij een diep teleurgestelde VHP’er.

  Al mijn hoop was gesteld op deze oranje ratten.
  Maar ik en nog vele andere Surinamers worden tot het bot geknaagd. Moeten wij dan onze mond houden? Ben jij misschien eentje die het niet in zijn portemonnee voelt of ziet wat er met de werkende klasse wordt gedaan?Opleiding zegt nu niets. Als je geen friend of family bent ga je gewoon pinaren klaar. Gelukkig kan ik beamen dat het in deze niet uitmaakt welke ras men is of wat je hoogste opleiding is.

  Als iedereen zijn mond houdt zoals jij doet of de dingen die nu in Suriname gebeuren goed praat dan wordt het einde zoek.

  Strê de’f strê wi no sa frede Gado de un fesi man!
  gemodereerd

 26. Ze proberen deze heren monddood te maken.
  Ik hoop dat het volk achter ze staat ze vechten figuurlijk voor ons allen.
  Deze politiek wil Deze mensen niet omdat ze hun macht spelletjes in de war schoppen.
  Het is hun recht om op te komen als er iets niet goed is.
  Mensen rechten worden met de dag vertrapt in Suriname.
  De president heeft een grote mond gehad in het buitenland over tal van zaken de werkelijkheid laat anders zien.
  Dan krijg je zulke escalaties.
  gemodereerd

 27. ndp’ers en vhp’ers die met modder gooien hier
  en allebei de kanten zien niet dat hun eigen groep even nutteloos is als de andere
  ndp heeft niets gebracht voor suriname, maar vhp heeft tot nu toe ook nog niets gebracht.
  dat schoppen naar allebei de kanten wat je hier in de reacties ziet?
  is het gedrag van domme schapen zonder enige inhoud
  gemodereerd

 28. Debby is zeker een dong cow uit NL,
  zulke figuren werken bij de politie wat een lachertje,oe Sranang mang en oema sma verenig jullie zelf met Hoog opgeleide mensen en niet met Gangsters,denken aan hun zelf puur eigen gewin,de rest kan de boom in
  hoe triest is dit voor swiety sranang brada nanga sisa(stop racisme)unite
  gemodereerd

 29. Er is simpelweg een etnische strijd gaande in su.alle djoegoedjoegoe eromheen is aln mr rookgordijn camouflage.
  Chan horie spang bescherm de andere hardwerkende burgers.
  gemodereerd

 30. @@@ mul,

  Suriname is eerder al bevrijdt van de PAARSE moordenaars/drugsdealers ,en nu ervoor zorgen dat er geen MOORDENAAR/DRUGSDEALER meer president wordt van ons geliefd Suriname.
  gemodereerd

 31. Nogal logisch zo’n onderzoek, criticasters monddood maken, karaktermoord plegen enz., onder Bouterse zou hetzelfde hebben plaats gevonden, maar deze regering met haar oranje aanhang zou moord en brand hebben geschreeuwd, zo zie je maar, wiens brood men eet wiens taal men braakt, alle ellende wordt goedgepraat.

  Mensen let op je zaak, laat je niet misleiden door deze oranje ratten, ook niet door de paarse ratten, wij willen geen polarisatie, wij willen ontwikkeling, brood op de plank.
  Het is tijd voor een nieuwe politiek, nieuwe leiders, leiders die het land ontwikkeling, welvaart voor iedereen, willen brengen. Weg met de verdorven corrupte oude hap.

  Mijn vriend WAT is niet ‘honderd’, (iedereen in Sranan wat dit zegt over iemand) eigenlijk mag ik dit niet zo zeggen, hij kan het niet helpen, tje poti. Zie zijn vele sullige reacties op iedereen die niet partijdig is.
  gemodereerd

 32. Je hoeft niemand uit het buitenland op te roepen, want alle suri’s in het buitenland die een baan hebben, weten dat ze geen rommel over hun werkgever op soc media moeten plaatsen.
  Ook niet over zichzelf, want dat is het eerste wat een recruiter of hr-manager opzoekt, voordat je überhaupt wordt uitgenodigd voor een beetje baan.

  Niemand wil raddraaiers of oproerkraaiers, ze bezorgen het bedrijf een slecht imago.
  Ook nu bij de politie, het heurt niet!

  Het buitenland bemoeit niet. Raar hè, zie je ergens breaking news, over suri nee hé. Summier een enkel bericht. Denk niet dat ze niets weten.
  Iedereen is allang blij dat die veroordeelde drugsdealer en moordenaar is opgerot.

  Rechten & Plichten.
  gemodereerd

 33. Dit is belangenverstrengeling.

  Een politieambtenaar mag niet aan belangenverstrengelingen doen, en dat is wat er hier gebeurd. Ontslagen worden kon men verwachten.

  Wat is er met Suriname aan de hand, hoe diep is het systeem van belangenverstrengeling, corruptie en zich eigen maken van goederen van eigen maken in de samenleving.

  Er wordt tijd dat er hier tegen actie ondernomen wordt.

  Als ik de reacties hier lees van de mensen die belangenverstrengeling, corruptie en zich eigen maken van goederen goed praat.
  Laat dit al zien hoe bepaalde mensen opgevoed zijn.
  Jammer genoeg geven deze mensen zonder waarden en normen dit ook door aan hun kinderen en kleinkinderen. TRIESTE ZAAK.
  gemodereerd

 34. @ Debby en @Patcre en @Mul

  Dit is belangenverstrengeling.

  Een politieambtenaar mag niet aan belangenverstrengelingen doen, en dat is wat er hier gebeurd.
  Ontslagen worden kon men verwachten.

  Wat is er met Suriname aan de hand, hoe diep is het systeem van belangenverstrengeling, corruptie en zich eigen maken van goederen in de samenleving, dat men het niet meer ziet en het gewoon vindt.

  Het wordt tijd dat er hier tegen actie ondernomen wordt.
  gemodereerd

 35. @Mul

  Je hebt het over
  “rovers dreamteam, Witte Boord Criminelen, Suriname redden van de Oranje Mouvement Monsters) ???

  Nou hoe durf je!!!

  ik zie je niets schrijven over de miljarden die de NDP geleend en gestolen heeft.
  ik zie je niets schrijven over de materialen die tijdens/na de verkiezingen gestolen zijn.
  ik zie je niets schrijven over corruptie door de NDP, door met geld van de samenleving te strooien aan een bepaalde groep(voor hun stem).
  ik hoor je niets zeggen over omkoping door de NDP door pakketten uit te delen aan een specifieke groep met het geld van de samenleving (voor hun stem).

  Ben je ook bij de gene gaan demonstreren die het land Suriname door hebzucht, corruptie, omkoping en diefstal naar de afgrond toe gebracht hebben of ben je het me ze eens (kan ik mij niet voorstellen).

  Waar gaat dit Suriname met zulke mensen naar toe.
  Ga het land opbouwen, wat doe jij voor het land?

  Alleen maar klagen over de huidige regering terwijl de problemen 10 jaar geleden begonnen zijn onder leiding van de NDP.

  Dit laat al zien hoe bepaalde mensen opgevoed zijn.
  Jammer genoeg geven deze mensen, zonder waarden en normen dit ook door aan hun kinderen en kleinkinderen.

  TRIESTE ZAAK.
  gemodereerd

 36. @mul
  2 augustus 2022 Bij 03:27
  De Leugenaar en zijn rovers dream-team hebben nu openlijk het cenario voor … na Mei 2025 … blootgelegd. Het zelfde gaat met jullie Witte Boord Criminelen gebeuren.

  Met de woorden van Boskopoemang …. wij gaan jullie aan je ballen ophangen.

  Na 25 Mei 2025 … misschien eerder …. gaan wij Suriname redden van de Oranje Movement Monsters. Het wordt een Clean Sweep !!!!!!!!!!! Alle contouren daarvoor worden nu in gereedheid gebracht.

  Laten wij eerst de zwarte fascistische racisten van jouw soort eerst uitroeien. Dan pas kan dit land in alle rust opgebouwd. Wie gaat de mondjes van de Afro voeden?
  gemodereerd

 37. Deze door rancune gedreven VHP/ABOP politieke bestuurders moeten echt niet denken dat zij de protesten in de kiem hebben gesmoord.De VHP kan dan haar eigen mensen in de top van de politie en het leger hebben gemanoeuvreerd maar dit is niet voor eeuwig.De afrekening met hen zal niet mals zijn. De mensen die op velen advies slim hebben gestemd moeten thans dealen met deze pijnlijke vergissing die ze hebben gemaakt.
  gemodereerd

 38. @mul over welke leugenaar heb je het, de sergeant majoor is toch niet oranje? Als je in Suriname woont, wat wel niet zo zal zijn, moet je worden opgepakt wegens bedreiging met geweld.
  gemodereerd

 39. Pony 2 augustus 2022 Bij 18:53
  “Mensen let op je zaak, laat je niet misleiden door deze oranje ratten, ook niet door de paarse ratten, wij willen geen polarisatie, wij willen ontwikkeling, brood op de plank.”

  Het is heel simpel als je brood op de plank wil hebben, moet je ervoor gaan werken en niet afwachten tot dat je een pakket krijgt van de regering.
  gemodereerd

 40. Op de televisie vertellen dat er een gesprek met hen was afgesproken, ze zijn niet gekomen. Ze moeten hun schoenen nog komen afhalen.
  gemodereerd

 41. RobG 2 augustus 2022 Bij 20:04
  Deze door rancune gedreven VHP/ABOP politieke bestuurders moeten echt niet denken dat zij de protesten in de kiem hebben gesmoord.De VHP kan dan haar eigen mensen in de top van de politie en het leger hebben gemanoeuvreerd maar dit is niet voor eeuwig.De afrekening met hen zal niet mals zijn. De mensen die op velen advies slim hebben gestemd moeten thans dealen met deze pijnlijke vergissing die ze hebben gemaakt.
  =====================================

  “De afrekening zal niet mals zijn” Ik vraag mij af onder welke definitie jij deze zal plaatsen.
  Dus in dit geval liever een op rancune gebaseerde regering die hard werkt om de economie die kapot is gemaakt weer op orde te krijgen, dan een rancuneuze regering die het land 10 jaar lang door diefstal heeft leegrooft met achterlating van 4 miljard schuld.
  gemodereerd

 42. Sabaku, wat een misplaatste sneer van jou naar jouw “lieve” Sranansma, hoe is het toch mogelijk dat je het weer verkeert gelezen en begrepen hebt. Als iemand zegt, er moet brood of wil brood op de plank ( in dit geval Sranan context) dan bedoelt men dat men werk wil en wilt werken om aan de behoeften te voldoen. Zo simpel man/vrouw, met wachten op een/ het pakket heeft het niks van doen. O,o wat wordt er nog steeds slecht gelezen en begrepen wat men leest, heeft misschien met algemene ontwikkeling te maken. Volgens mij ben jij geen sranaman, misschien heb je een beetje roots, of heb ik het mis.
  Btw, ik heb de sneer begrepen, je kunt het niet laten, ‘steken’ zul je toch, het zit eenmaal in je genen.
  gemodereerd

 43. Een hele laffe daad van de korpschef. Volgens de grondwet heeft iedereen het recht om te demonstreren. Wanneer wordt die incompetente Amoksi ontslagen.
  gemodereerd

 44. De betaalde BABOENS … @@ WAT … @@SABAKU … @@DiDiBRi …@@Papa Jantje uit Livorno … van de Witte Boor Criminele Oranje Movement … zijn op hun pik getrapt.

  Een NIET-GEREGELDE BAAN of contract arbeider bij Milieubeheer zou jullie niet misstaan.

  Ten overvloede: ik ben geen NDP’er … zal het nooit worden ook.
  IK BEN TOT DE DOOD NPS LOYALIST !!!!! Mag dit eindelijk tot jullie garnalen hersens doordringen ???????

  Baba dragers … woordvoerders … van de Criminele Oranje Movement … niet ik … het volk gaat met jullie afrekenen.

  Verkiezing 25 Mei 2025 … geen Slim Stemmers …. Verenigde Handelaren { drugs } Partij
  wordt gereduceerd tot een MASALA beweging … begin nu al met de verwerking …inplaats van alles de schuld geven aan NDP.
  **********************************************************************

  @@@ Niets_Weter …. wat de Nationale Dieven Partij in 10 jaar vernietigd heeft … hebben jullie van de Criminele Oranje Movement … in twee {2} jaar gedaan … m.a.w. de meester {VHP} overtreft{overtreffende trap} …. zijn leerling.
  ********************************************************************
  @@A3
  @mul over welke leugenaar heb je het, …… ”

  Wat een stomme, idiote vraag.

  Het antwoord nogmaals …. de Leugenaar … de reparateur van leugens … van Lelydorp,
  Chandrika Santokhi. De man die huis aan huis stemmen ging BEDELEN,veel beloofd heeft. De man die zijn beloften … nu niet … nooit niet … zal kunnen waarmaken. De man die in zijn diensttijd als politieman … een onschuldige burger heeft Doodgeschoten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.