maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijBraziliaanse bijen Prinsessestraat bestreden door inspanning buurtmanagers

Braziliaanse bijen Prinsessestraat bestreden door inspanning buurtmanagers

-

Does Travel & Cadushi Tours

Hedenmorgen zijn Braziliaanse bijen bestreden in een leegstaand pand aan de Prinsessestraat in Suriname. Dit bevestigd buurtmanager Diego Druivendal tegenover Waterkant.Net.

Hij zegt dat alerte buurtbewoners aan de bel trokken over de bijen in het pand. De afdeling bijenbestrijding van de Surinaamse brandweer had de bewoners gevraagd om vier spuitbussen insecten killer aan te schaffen. 

De buurtmanager werd gebeld door een van de bewoners van de Prinsessestraat. Hij pakte de zaak samen met zijn collega Levernie Blokland meteen aan. Zij vroegen de ondersteuning van de buurtbewoners om een bijdrage te leveren om spuitbussen te kopen, wat ook gedaan werd.

De brandweer is vanmorgen op locatie geweest en heeft de bijen bestreden.

De bedoeling van de buurtmanagers is om voor de samenleving te dienen en eventuele problemen die in de buurten spelen aan te horen en oplossingen te bieden. Tot nu toe lukt het de buurtmanagers aardig. De bewoners waren vol lof over de inspanning van de buurtmanager.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Hoe komen Braziliaanse bijen in de Prinsessenstraat? Wie heeft ze een visum gegeven? De buurtbewoners moeten de onkosten, die ze moesten maken, om die Braziliaanse beesten te bestrijden gaan declareren bij de Braziliaanse ambassade.🙄
  gemodereerd

 2. Een optie was ook geweest Imker in te schakelen die haalt de bijen weg vreedzaam.
  En de opbrengst van de honing kan ook gebruikt worden.
  gemodereerd

 3. Echt de vliegende moordenaars!! Ik had het ook in mijn achtertuin, niet wetende dat het om Braziliaanse bijen ging. Probeerde zelf in brand te steken/doden. Het lukte maar niet. Later liet ik een vriend zien en hij herkende het gelijk. Brandweer gebeld en ja hoor!! ik deed mijn verhaal en toen zei 1 vd brandweerlied “yu teng no doro ete”!! Dus mensen aub geen grapje!! Bel gelijk 115!!! Ga uit de buurt!!

  Jaco fawaka vriend???
  Wiep-Ding
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES