Doorrijdende verkeersovertreder op verzoek van advocaat in vrijheid gesteld

4
gevangenis suriname

De doorrijder S.S. (55), die op vrijdag 23 juli 2022 een voetganger aanreed aan de Sir Winston Churchillweg in Suriname, is op verzoek van zijn raadsman Derrick Veira in vrijheid gesteld.

De verdachte reed op die bewuste nacht alleen, toen hij de voetganger van achteren schepte. Volgens de automobilist was de weg behoorlijk donker, waardoor niet had gezien.

“Vanwege het feit dat er meerdere mensen op de plek van de aanrijding aanwezig waren en zij naar hem toe schreeuwden, is S.S. uit vrees mishandeld te worden doorgereden, zonder zijn identiteit kenbaar te maken”, legt de raadsman uit.

Op maandag 25 juli heeft hij zich gemeld bij de politie, waarna hij in verzekering is gesteld vanwege het doorrijden na het veroorzaken van een aanrijding en het in hulpeloze toestand achterlaten van het slachtoffer.

Het slachtoffer heeft zwaar lichamelijk letsel, namelijk een beenfractuur opgelopen. “S.S. verkeerde ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol. Hij moet de medische kosten dekken, die het slachtoffer als gevolg van de aanrijding heeft gemaakt ”, zegt de advocaat aan Waterkant.Net.

Het Surinaamse Openbaar Ministerie kon zich terug vinden in de zienswijze van de advocaat en heeft S.S. op vrijdag 29 juli 2022 in vrijheid gesteld bij de voorgeleiding.

4 REACTIES

 1. Hoe weet je of deze man nuchter was hij is doorgereden en heeft zich pas de volgende dag gemeld.
  gemodereerd

 2. Vrijdag iemand aangereden en pas maandag bij de politie aangemeld. Waarom niet meteen naar de politie gereden als je bang was mishandeld te worden. Groot raadsel dat er na 2 dagen geconstateerd is dat SS ten tijde van het ongeluk niet onder invloed was.
  gemodereerd

 3. Lulkoek
  Hij had gedronken en nadat de alcohol uit zijn lijf was verdwenen is meneer zich gaan melden
  Lulkoek dat hij is weggestuurd het verlaten van een plaats delict om wat voor reden dan ook is strafbaar met een boete van tenminste xxxxx SRD of 30 dagen gevangenisstraf.
  Rechter is omgekocht
  In suriname loont vluchten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.