Vrouw verhuurt zelfde huis aan meerdere personen

9
slot

Een vrouw in Suriname, deed donderdag aangifte bij de politie van De Nieuwe Grond tegen een andere vrouw wegens oplichting.

De verdachte Wilma, zou een huis aan de Commissarisweg hebben verhuurd aan de aangeefster. Ze heeft daarbij het gevraagde bedrag van twee maanden vooruit betaald evenals een borgsom. De aangeefster zou op 1 augustus dan over het huis kunnen beschikken.

Op dinsdag 26 juli reed de aangeefster in een taxi over de Commissarisweg en wees de taxichauffeur het huis, dat zij heeft gehuurd. De taxichauffeur hield haar toen voor, dat een vriend van hem reeds 5.000 SRD heeft betaald voor het huis en dat hij ook op 1 augustus over het huis kan beschikken.

Zij kreeg het telefoonnummer van de vriend van de taxichauffeur. Na met elkaar gesproken te hebben en zij doorhad dat zij was beetgenomen door die Wilma, heeft zij aangifte gedaan bij de politie. De vriend van de taxichauffeur bevestigde de verklaring van de aangeefster. Volgens de aangeefster was de verhuurster al bezig met een andere persoon om het huis voor hetzelfde bedrag te verhuren.

Wilma werd door de politie van De Nieuwe Grond aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek zal uitwijzen of zij meerdere slachtoffers heeft gemaakt met haar verhuurpraktijken.

De politie roept bij deze alle benadeelden op, die door Wilma slachtoffer zijn geworden. De benadeelden kunnen zich aanmelden bij de politie van De Nieuwe Grond.


9 REACTIES

 1. ZIJ heeft afgekeken bij de dieven partij hoe je op zo,n manier geld kan jatten.
  gemodereerd

 2. Is er nu helemaal niemand in dit land die op en normale manier aan zijn/haar inkomsten komt.
  Tuurlijk ken ik er wel een aantal maar het lijkt erop dat er geen normen en waarden meer zijn en een ieder maar denkt, na mij de zondvloed!
  gemodereerd

 3. De meeste Surinamers zijn puur geld wolven en zijn alleen maar door hebzucht (t.k.v. alles) gedreven in het het leven. Daarom komt het nooit goed met dat land. Het is een soort piraten land.
  gemodereerd

 4. Dan ben je toch echt achterlijk, dacht ze nu echt dat ze daar mee wegkomt.

  Dat mormel heeft ook niet vooraan gestaan toen ze de hersens uitdeelde.

  Lijkt wel of er alleen maar idoten en criminelen met 2 hersencellen in SR wonen, waar is toch de gewone man/vrouw/kind gebleven?
  gemodereerd

 5. Mensen maken misbruik van anderen hun situaties. Zoveel families die hebben duizenden hectaren grond, ze doen er geen moer mee, bijna gratis van de staat, puur om te speculeren.

  Jonge mensen hebben weinig tot geen perspectief als ze niet behoren tot de (politieke) elite families. Elke Surinamer kan vanaf zijn geboorte (automatisch) al een stuk grond van minimaal 500 vierkante meter toegewezen krijgen. Wettelijk moet dat gewoon in orde worden gemaakt. En men moet ook niet gierig gaan doen gewoon 1 stuk perceel.

  Maar nee, de chazers (gulzige varkens) en haira geldwolven die willen alles voor zichzelf houden. Zo blijft het land een Neverending Hopeless State.
  gemodereerd

 6. Een ander moraal in Suriname is dat de goeden moeten lijden voor de slechten. (Bad money always drives out good money)
  Ik heb tijdens een van mijn vakanties in Suriname een huis gehuurd. Mijn pech: de eigenaresse /beheerder woonde beneden. Ze kon dus alles overzien en ook de boel in de gaten houden. Een nicht van haar kwam uit Nederland en achteraf hoorden wij dat ze daar gratis verbleef (Boedelprobleem) en ik begreep reeds dat wij voor die schade zouden moeten opdraaien. Het toeval wilde dat vrienden van mij ook in Suriname waren en vaak bij mij kwamen overnachten en ook douchen. Die lieve vrouw heeft mij extra kosten in rekening gebracht. Ik wees haar erop dat ik het hele huis had gehuurd en het niet verboden was om mensen te ontvangen en dat ze rekening moest houden dat door deze actie onze relatie verstoord zou raken. Ze heeft haar actie doorgedrukt en ze heeft ons nooit meer als huurders over haar vloer gehad. Mijn woorden: als je mij financieel wil naaien, doe het dan goed, want een tweede kans krijg je niet”. Ook de negatieve reclame, die wij over haar gedrag hebben gemaakt, heeft vele potentiële huurders weerhouden het huis te huren. Een mooi voorbeeld van “Penny Wise and pond foolish”
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.