donderdag, mei 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameKustwacht houdt educatieve dagtocht voor leerlingen SO/VSO Welgedacht C

Kustwacht houdt educatieve dagtocht voor leerlingen SO/VSO Welgedacht C

-

Does Travel - naar Suriname

De Kustwacht van Suriname heeft op woensdag 27 juli een educatieve dagtocht gehouden voor 12 leerlingen van de SO/VSO Welgedacht C. Dit werd gedaan op verzoek van de school.

De directie van de school wilde hiermee de theorie koppelen aan de praktijk en de leerlingen klaar maken voor de maatschappij. De leerlingen brachten een bezoek aan de verschillende afdelingen van de Kustwacht, zoals de afdeling Operatien, Technische dienst, Logistiek en het Magazijn. De drie vaartuigen van de Kustwacht genaamd de SCG Negrekopoe P201, SCG Rutu P101en de SCG Dyamanti P102 werden ook bezichtigd.

Via beeldmateriaal kregen de leerlingen de beoordelingsprocedures, een brandbestrijdingsoefening en een simulatie te zien van hoe een drenkeling uit water wordt gehaald.

Van de kustwachtwachters kregen de leerlingen uitleg over de verschillende taken van de Kustwacht zoals de controle en dienstverlenende taken op zee.

De leerlingen mochten mee doen met een spelletje “Kaeesje werpen”, waarbij er wordt geprobeerd om touw te gooien in een reddingsboei. Hiermee wordt de werp vaardigheid geoefend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. Kunstwacht moet zich gaan bezighouden met de illegale praktijken voor onze kust.


  gemodereerd
 2. @ Debby

  Deze keer heb je gelijk, na zoveel bullshit dat je uitkraamt!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES