maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameBodybuilder Randal Haakmat Centraal-Amerikaans en Caribisch kampioen

Bodybuilder Randal Haakmat Centraal-Amerikaans en Caribisch kampioen

-

Does Travel - naar Suriname

Randal Haakmat is op de 1ste plaats geëindigd in de Classic Physique categorie van 49ste Centraal-Amerikaanse en Caribische bodybuilding- en fitnesskampioenschappen (CAC) op Barbados. De Surinaamse bodybuilder is hierdoor nu Centraal-Amerikaans en Caribisch kampioen.

De overwinning leverde Haakmat meteen ook een pro card op. Hij is momenteel de jongste Surinamer die deze prestatie heeft neergezet.

Een delegatie van de Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond (SBWB) is van 27 juli tot en met 1 augustus in Barbados voor deelname aan het toernooi.

De volledige delegatie bestaat uit bestuurslid Chair Haakmat Konigferander en de atleten Randall Haakmat, Fabian Wehl, Soepe Koese, Eddy Wilson en Militia Galimo. Xenne Fernandes en Rafael Kromokarijo hebben zich vanwege persoonlijke redenen teruggetrokken voor deelname.

Eddy Wilson, Soepe Koese, Fabian Wehl en Militia Galimo doen mee aan de Roger Boyce Elite Pro wedstrijden op het onderdeel Bodybuilding Open. Militia Galimo doet mee in de Wellness categorie.
Randal Haakmat is afgereisd voor deelname op het onderdeel Classic Physique en Bodybuilding juniors.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Geweldige prestatie en van harte gefeliciteerd met deze prijs.


  gemodereerd
 2. Die eten duidelijk geen Kentucky voer.

  Elke avond een portie anabolen schijnt het ook goed te doen.


  gemodereerd
 3. Mooi hoor het overzicht over je spiergroepen. Jammer dat het er over 50 jrn allemaal als vergane glorie uitziet. Die voorgevormde strings werken dan ook niet meer. Er zijn “gelukkig” dan altijd nog de bekers medailles en foto’s


  gemodereerd
 4. Gefeliciteerd met je overwinning en dat je Suriname/rs goed op de kaart in de regio hebt gezet. Wij zijn de besten, Met minder moeten wij geen genoegen nemen.

  Dat alle Surinamers hier een voorbeeld aan nemen, in het bijzonder de sporters of waar Surinamers in hun werk mee bezig zijn tot de besten mogen behoren. Surinamers moeten de 4-kleuren van de vlag in top houden, door de besten te zijn.

  Ga zo door, Surinamers hebben goede voorbeelden nodig


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES