dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie50-jarige man vast na dodelijke val vrouw (47) uit raam

50-jarige man vast na dodelijke val vrouw (47) uit raam

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 47-jarige Hindoestaanse vrouw, die vorige week in Rotterdam overleed na een val uit een raam, is mogelijk geduwd door haar 50-jarige partner. De politie denkt dat er sprake was van partnergeweld en justitie verdenkt de man van moord of doodslag. De uitvaart van de vrouw was gisteren.

Het slachtoffer was een tijd terug gescheiden en de aangehouden man is haar nieuwe partner. Vorige week vrijdag 22 juli hing ze even voor 7.00u aan het raam van een appartement aan de Wolphaertsbocht, op de tweede etage. Ze gilde, verloor haar evenwicht en viel meters naar beneden. Ze bezweek op straat aan haar verwondingen.

Achter het huis werd niet veel later een zwaargewonde man van 50 gevonden. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. De man zit vast en is eerder deze week voorgeleid. De rechter-commissaris heeft besloten dat hij nog zeker twee weken langer vast blijft zitten. Hoe het ondertussen met zijn verwondingen gaat, is niet bekend.

Na haar val zijn door omstanders filmpjes gemaakt. Op Facebook en in app-groepen gingen deze filmpjes rond waarin te zien is dat de vrouw bloedend, halfnaakt op straat ligt. De familie van de in Suriname geboren vrouw riep gebruikers van sociale media dringend op om te stoppen met het verspreiden van de beelden.

Omwonenden die graag willen praten over deze gebeurtenissen aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam-Charlois de afgelopen tijd, kunnen daarvoor vanavond terecht in het wijkhuis. De deuren zijn open van 17:00 tot 19:00 uur.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. Van Brienenbrug is niet zo ver vandaan, dus hij kan van daaruit
  ook naar beneden springen. Maar wel ff wachten, als er een
  boot er onder vaart!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Triest.

  Weer zo’n laffe rat.

  Flikker die vent ook maar naar beneden!
  Maar dan wel met zijn kop op de stoeprand.
  En dat deze rat levenslang verlamd mag blijven leven en alleen nog maar zijn oogbolletjes kan bewegen voor de rest niks.


  gemodereerd
 3. Triest voor deze vrouw eerst gescheiden en zo snel een nieuwe partner zeker van tik tok gehaald ! Rotterdams huizen oude huizen zeer gehorig en mensen wonen hutje mutje, maar als er dodelijk iets gebeurd dan naaste buren zogenaamd doof en blind wel vogel geluiden van kilometers ver horen, maar wel vreselijke beelden verschijnen dan wel snel op facebook etc. Wat een zieke gruwelijk buren filmen terwijl die buurvrouw gilt en dood gaat filmen ga zelf springen. Oja die nieuwe tik tok vriend was een bajes klant denk ik moordenaar!


  gemodereerd
 4. Zo jammer, gaat ze uit een verziekte relatie weg en hoopt het beter te krijgen met haar nieuwe partner, schijnt die nog zieker in zijn hoofd te zijn. Zo zonde, had niemand in haar omgeving haar voor deze labiele figuur kunnen waarschuwen?


  gemodereerd
 5. Mooie vrouw bij leven en door ieder1 als lief en vriendelijk omschreven. Men hoorde wel haar kreten maar niemand handelde totdat ze aan het einde van het geweld achter de voordeur op het eind van de laatste keer, te pletter valt op de stoep.
  Ik vraag me af of er maar 2 mensen tijdens de mishandelingen in huis waren…


  gemodereerd
 6. Iam dat gaat dan de burgers geld kosten , en hij is gesprongen maar jammer leeft die kloot nog


  gemodereerd
 7. Ik heb beelden van dit trieste geval, maar op (verzoek )en respect voor de slachtoffer zal ik het niet plaatsen.
  (verzoek van de familie) en dat dient gerespecteerd te
  worden. (Rust in vrede) Ik zou de dader als vriend willen hebben, voor maar 1 minuut!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. Domme Sandra: Sinds wanneer is Tik tok volgens jou een datingsite waar je een bajesklant en moordenaar kunt ontmoeten voor een relatie?

  Je weet er alles van he, kip zonder kop!


  gemodereerd
 9. @flower jij met jouw zieke emoties net als @papa jantje uit livorno jullie begrijpen met jullie stomkop verklaart alles verkeerd.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES