zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Aanhangers Bouterse bij rechtbank om leider te ondersteunen

VIDEO: Aanhangers Bouterse bij rechtbank om leider te ondersteunen

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is vanmorgen het hoger beroep in de strafzaak van de 8 decembermoorden begonnen. Een aantal NDP assembleeleden en andere aanhangers, waren naar de rechtszaal gekomen om hun leider te steunen zoals in het filmpje hierboven te zien is.

Tijdens de eerste behandeling van deze hoger beroep zaak werd door de advocaat van Bouterse aangegeven dat er belangrijke getuigen zijn die ook gehoord zouden moeten worden.

Het hoger beroep gaat daarom op 17 augustus verder.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

37 REACTIES
 1. Alweer. Die klootzak mag dus weer een maand extra vrij rondwandelen en weer die grote bek opentrekken.
  En lieve mensen. Kijk goed naar die foto dan kunt u zien hoe domme Boutisten eruit zien. Dit zijn in mijn ogen geen Boutisten maar profiteurs oftewel Koeparies. En Kanhai, die wordt alsmaar rijker door dit hele gedoe. Hij heeft intussen 60.miljoen srd te vorderen van de staat. N.B. naar mijn mening moeten de proceskosten vanaf 25 mei 2020 door Bouterse in privé betaald worden en niet door de staat Suriname.
  Dus suriname: let goed op de declaraties van Bouterse.


  gemodereerd
 2. De mens is de grootste vergissing in de schepping; zelfs de grootste ellendelingen als Hitler, Idi Amin en Pol Pot hebben altijd wel één of some zelfs miljoene aanhangers. Hoe is dat eigenlijk mogelijk, vraag ik me vaak af.


  gemodereerd
 3. Ze blijven het maar uitstellen om hem op te pakken en op te sluiten. Het schijnt dat niemand het durft of het is afgesproken het zolang te draineren totdat hij de pijp uit gaat.
  Dan ontloopt hij zijn aardse straf maar nog niet zijn straf in het hiernamaals.
  Misschien heeft Santokhi dit in het Leonsberg akkoord afgesproken . Dit toneelstuk moet stoppen Dus of vrijlaten of opsluiten.


  gemodereerd
 4. de corrupte rechtstaat speelt mee in dit spel.voor ieder nonsence wordt de zaak uitgesteld.


  gemodereerd
 5. We zullen zien wie aan het kortste eind trekt in een democratische rechtsstaat met een grondwet, Trias Politica, oa de rechterlijke macht en Internationale mensen rechten/mensenrechten?

  laag geletterden, machtswellustelingen, despoten, mensen die gewelddadigheid willen, militaire wapens ruilen voor Cocaine, anarchie, dictatuur, moordenaars, criminelen, armoede veroorzaken bij laag geletterden en hun enige eigen belang en met zelfverrijking bezig zijn en het volk in grote armoede en grote ellende willen laten leven, geen vooruitgang willen, denken dat Suriname van een bepaalde etniciteit is, geteisem, tuchthuisboeven, hoeren, pooiers, drugshandelaren, enz of democraten die ondergeschikt zijn aan de grondwet en Internationale verdragen/ mensenrechten.

  We zullen zien wie aan het korte eind zal trekken, nationaal en internationaal.

  Recht geaarde Surinaamse democraten die in de democratische rechtsstaat en Internationale Verdragen, oa mensenrechten staan. Let u goed op mensen die achter een de grootste en gevaarlijkste moordenaar van Suriname lopen sinds 25 Februari 1980, die sinds dien heel armoede en grote ellende in Suriname heeft veroorzaakt en er nog steeds mee bezig is. Kijkt u heel goed naar deze laag geletterden ze zijn alle maal op beeldmateriaal opgenomen en houdt u ze heel goed in de gaten. Zij zullen de dans niet ontspringen.


  gemodereerd
 6. Aanhangers bouterse aanwezig om mordenaar en drugs dealer te ondersteunen banana republiek.


  gemodereerd
 7. Heeft ie genoeg tijd om een goede wientie wasie te doen, mekie iengie wies watra


  gemodereerd
 8. Zal me niet verbazen als de protesten van de afgelopen dagen, onderdeel waren van een “scenario” , zoals DDB, zovaak zei.
  Een laatste poging om de rechtsgang te frustreren.
  De fi rustig jere Bouta. Gewoon verantwording dragen voor alles wat is misgegaan, daarom was je opperbevelhebber.


  gemodereerd
 9. Toch nog ee paar aanhangers. Want er was gee portie ete deze keer. hihihi…..


  gemodereerd
 10. De meesten van dit soort zijn zonder vader in huis opgevoed ,daarom zien zij de populistische moordenaar/drugsdealer als hun voorbeeldfiguur .


  gemodereerd
 11. Deze Bouterse is rijp voor huize Majella. Bezie die enkele gasten met hun schoudertas die om de nek hangen denkende dat er iemand een aanslag op Boutersemannen zal doen, al deze lopen met een Glock in hun zogenaamde tasje. Zij bezitten dus legaal een vergunning om een veroordeelde zogenaamd te beschermen


  gemodereerd
 12. Zo kan je eindeloos doorgaan !
  Het redelijk termijn is ruimschoots overschreden. Topcrimineel Bouterse die Suriname meerdere keren naar de afgrond heeft gebracht wordt door politiek Suriname en door de rechterlijke macht beschermd.

  Ook is er meer dan voldoende bewijs dat Bouterse schuldig is aan corruptie en dat hij criminaliteit faciliteert maar niemand die hem durft aan te pakken.

  Zelfs sherrif Santokhi lijkt Bouterse vrij uit te laten.

  Dit is respectloos naar de nabestaanden en respectloos naar het volk van Suriname die telkens de broekriem moet aanhalen om de schade van Bouterse en zijn bende te betalen !

  It is a BLOODY SHAME !

  Wij willen gerechtigheid.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 13. Zijn Surinamer,s echt zo dom? Hij is tig keer veroordeeld. Ook in Su! Doe normaal!


  gemodereerd
 14. Nu nog steeds getuigen die eerder niet zijn gehoord. Na zoveel tientallen jaren weer eens gasten opgedoken die meer zouden weten of waren zij op dat moment nog niet geboren??
  Maak de kat maar wijs………………


  gemodereerd
 15. Wie een veroordeelde Moordenaar en iemand op de Interpol lijst steunt moet zich laten onderzoeken en opgenomen worden in LPI
  Blijft me verbazen dat er nog mensen zijn die achter hem staan.
  Denk hopen willen uit de koekie trommel graaien.
  Eigen belang boven lands belang
  Sommige mensen moeten ze ongeschikt verklaren voor bestuurs functies


  gemodereerd
 16. Een blik paarse ezels gevonden blijkbaar zijn die niet vergaan

  Met zulke mensen achter een ex veroordeelde vindt je het gek dat het land nooit vooruit gaat komen


  gemodereerd
 17. WE weten toch waarheen dit gaat, gewoon opsluiten tot het tegendeel bewezen is. Deze man loopt al veel te lang los en hij heeft nog een grote mond ook. Hij moet achter slot voordat hij dood gaat. Het zou jammer zijn dat hij dan niet voor zijn daden gestraft gaat worden.


  gemodereerd
 18. Dat er mensen zijn die achter een massamoordenaar, bij een verstek veroordeelde drugscrimineel en rover lopen, zegt al genoeg wie deze mensen zijn.
  Waar zijn deze mensen hun waarden en normen, zijn deze mensen de gene die hun kinderen opvoeden met zulke waarden en normen voor de toekomst?
  Wat een toekomst gaat Suriname tegemoet!!!

  Dit geeft al aan hoe de samenleving in Suriname denkt en handelt.
  Dit is ook waarom Suriname nooit vooruit zal komen omdat dit heel diep in de Surinaamse samenleving verankerd zit.

  Deze man (Bouterse) heeft Suriname die in de jaren voor de coup een welvarend land was en een van de beste landen wat zorg betreft in het Caribisch gebied had, de vernieling in geholpen.

  En toch lopen deze mensen achter hem aan,
  Geven deze mensen wel echt om Suriname, willen deze mensen Suriname weer helpen om het land weer op te bouwen en een welvarende land van te maken???? Ik denk het niet!!!

  Deze (Bouterse) heeft gezorgd dat het land nu met een groot probleem op gezadeld zit, en toch hebben deze mensen de moed om tegen de huidige regering te demonstreren en achter de personen te lopen/staan die voor de huidige economische malaise gezorgd heeft.


  gemodereerd
 19. kijk al die zwarte lammetjes , lopen achter een massamoordenaar aan , maar niet lang meer , 17 augustus ga die massamoordenaar voor goed in de bak , en die zwarte lammetjes zullen witte lammetjes worden


  gemodereerd
 20. ” …
  Parbo
  29 juli 2022 Bij 20:06
  Zijn Surinamer,s echt zo dom?
  … ”

  Ja !


  gemodereerd
 21. De tijd om getuigen op te roepen is al lang voorbij. Nu worden we overduidelijk geconfronteerd met een van de zwakheden van Suriname te weten: uitstellen en liefst zo lang mogelijk van de oplossing van het probleem.
  Problemen in de gezondheidszorg: Geen nood , uitstellen en hopelijk lost dit probleem zichzelf wel op, verdwijnt in de doofpot of we vergeten het gewoon.
  Problemen met water en overstroming: zelfde concept, dus uitstellen.Het probleem dat Paramaribo onder water loopt dateert van 1878.
  Probleem in het onderwijs: zelfde oplossing/ dus uitstellen.
  Problemen met het verkeer en de wegen in suriname? uitstellen
  problemen met de veroordeling van Bouterse: zelfde laken en pak, dus uitstellen.
  Problemen met criminaliteit?: Uitstellen.
  Grondproblemen; uitstellen.
  problemen met ons kiesstelsel: uitstellen.

  En zo kunnen we doorgaan.
  Conclusie: Suriname heeft niet alleen een “A-No-Mi syndroom”, een “laten halen syndroom”, een “Ik heb geen slavenhanden syndroom”, een “opo Joe kloroe syndroom”, maar ook een “zo lang mogelijk uitstellen van de oplossing van het probleem syndroom”.


  gemodereerd
 22. Ik had gisteren al geschreven, dat deze Criminelen nooit
  berecht zal worden. omdat wij in Su, geen goede rechters
  hebben om dit aan te durven !!! Bang voor hun leven voor
  de aanhangers van NDP, dat bij de politie en Leger zit(ten.)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 23. ddb geeft aan dat er wel een draaiboek was, naar het was niet de intentie om
  mensen op 8 december 1982 te vermoorden.

  Maurice Bishop was wel enkele dagen daarvoor in Suriname en ddb moest hem met kaarsen ontvangen en ze hadden thee gezamenlijk gedronken, omdat er een staking in Suriname was en alles zo goed als stil was gelegd door de vakbonden.

  Mauryce Bishop had ddb toen in velle bewoordingen verteld dat een revolutie geen romantische tea party met kaarslicht is en ddb kwam na het vertrek van maurice bishop naar Greneda
  met een verklaring uit dat vakbondslrider Cyriel Daal hem de rekening gepresenteerd had, de banken zijn in het week end gesloten, hij de rekening in ontvangst genomen had en hij zou Daal contant betalen.

  Fred Derby was ook een van de gearresteerden en mocht zijn kleding tussen zijn toen al vermoordde geasssteerden die in Devel waren opgesloten toen gaan halen in Bastion Vere in Fort Zeelandia. Hij zag enkele doden.

  Dus laat ddb naar de pomp lopen dat er in het draaiboek stond vermeld dat de opgepakte en opgesloten 17 gearresseerden(, oa Paul Somohardjo niet contant zouden worden betaald. Somo kreeg toestemming om zijn moeder de gaan begraven en vluchte via Frans – Guyana via Frankrijk naar Nederland).

  ddb zei tegen de pers/ media dat vakbondsleider Fred Derby vergeten was zijn schoenen mee te nemen, hij moet ze nog komen afhalen. Zie wat Fred Derby te wachten stond als hij zijn vergeten dans schoenen was gaan ophalen.

  Hij mocht naar huis en was de dans ontsptongen. aan de dood ontsnapt, El Somo idem imdat die zijn moeder in Commewijne ging begraven.

  Dus laat ddb maar de kat wijz maken dat in zijn militaire draaiboek niet vermeld was dat de gearresteerden niet zouden worden doodgeschoten.

  Al de gearresteeden die bij hem waren geweest in zijn kamer gingen daarna regelrecht baar het vuurpeleton in Bastion Vere in Fort Zeelandia om te worden doodgeschoten door militairen die daar achter de opgestelde militaire wapens stonden en het bevel van hem als hoogste persoon vh leger en dictator van Suriname in 1982 had.

  In literatuur, bandjes over de 8 december moorden. enz is meer hierover te lezen.

  ddb, advocaat kanhai loop naar de pomp met jullie zoveelste leugen, dat weer geen stand houdt.

  De Krijgsraad/ rechter moet nu de straf in Augustus 2022 geven.

  Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi, Z.E. vp Ronny Brunswijk, minister van justitie en politie, minister van het leger, gevangenbewaarders van SB maken jullie je gereed dat ddb in Augustus 2022 naar de gevangenis wordt gebracht.

  Dat poppenkast dat de laag geletterde paarse kakkerlakken zo dichtbij de rechtbank/krijgsraad in de Mr Wulfingstraat komen, kan echt niet. Vanaf de Mahonylaan, Grote Combeweg Henk Aronstraat en allecwegen die toegang geven om
  naar de Wulfingstraat komen moeten worden afgesloten voor de paarse kakkerlakken.

  De gordijnen gaan dicht, het licht gaat uit en het rotzooi van ddb en coupplegers van 25 Feb 1980 is afgelopen.

  Ook voor de poppenkastspelers hellings en gentle moet dit duidelijk worden gemaakt. Ze moeten uit het korps worden gezet of verbannen worden uit Suriname.


  gemodereerd
 24. @ Henkes (zie 16:35uur)

  Wat dacht je van, debielen zoeken elkaar op ??
  @ Debby is er 1 van, ze krijgen van DDB misschien
  een baka finga.( Niet alléén beroemdheden hebben een
  aanhang!) Zwakkelingen en mensen met een lege kokosnoot,
  sluiten zich aan bij mensen met Criminele brein !!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 25. Volgens stadsnieuws:

  Hoofdverdachte van Desi Bouterse heeft gezegd dat er nooit sprake was van voorbedachte rade om mensen te vermoorden. De 8 december strafzaak is in 2007 aangevangen met 25 verdachten. Uiteindelijk werden zeven verdachten veroordeeld, werden twaalf vrijgesproken en zijn zes overleden tijdens het proces. In november 2019 werd hoofdverdachte Bouterse conform de eis van het Openbaar Ministerie tot twintig jaar veroordeeld.

  Bouterse is in de war: Van voorbedachte rade is sprake wanneer je voldoende tijd gehad heb om na te denken over te nemen acties. Deze man heeft de 16 vermoorde mensen lang genoeg vastgehouden om lang genoeg te kunnen nadenken wat je met ze gaat doen. Dus”geen voorbedachte rade” raakt kan noch wal.
  Kijk, wees blij. Nu krijg je ruim een maand de tijd om een betere smoes te verzinnen. Tot ziens in Santo Boma.


  gemodereerd
 26. Elke Surinamer vraagt zich af wanneer deze toneelvoorstelling eindigt. De tijd van getuigenverhoren is allang voorbij. Het bewijs dat de moorden in opdracht didibrie zijn gepleegd is geleverd. Daar is de eis van 20 jr op gebaseerd. Hij is allang uitgescheten en heeft het proces al lang genoeg gerekt. De tijd van brommen in Santo Boma komt razend dichterbij. De rechter moet nu ballen tonen en hem conform de eis de straf opleggen. De nabestaanden wachten al te lang op gerechtigheid.


  gemodereerd
 27. ik zal toch nog maar even wachten om mijn ‘kakafowru’ aan te melden bij de jeugdtandverzorging. Ik heb echter gòede hoop dat mijn ‘kakafowru’ dit jaar eindelijk zijn eerste melktandje krijgt, voordat Bouterse zelf de kraaienmars blaast.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES