dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWerkbezoek korpschef en team aan Brokopondo

Werkbezoek korpschef en team aan Brokopondo

-

Does Travel - naar Suriname

De korpschef van de Surinaamse politie heeft samen met zijn team een werkbezoek gebracht aan het district Brokopondo. Daar werd de Afobakaweg afgelopen week gebarricadeerd door boze bewoners.

Het doel van het bezoek is om de medewerkers van het Korps Politie Suriname aldaar moed in te spreken, alsook te spreken met de plaatselijke gemeenschap. Aan de politie functionarissen aldaar werden instructies gegeven met betrekking tot de orde handhaving.

Ook is besproken om de samenleving dienstbaar te blijven, onder alle omstandigheden. Verder werden de knelpunten besproken waarbij de nadruk werd gelegd op het naar behoren uitvoeren van het werk.

Woordvoerder van het KPS Milton Bisschop laat weten dat de besprekingen plaatsvonden te Klaaskreek en worden voortgezet te Bronsweg en Brokopondo Centrum.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Svp herrieschoppers en vernielzuchtigen oppakken en achter slot en grendel plaatsen en vooral de veroorzaakte schade laten vergoeden.


    gemodereerd
  2. jullie moeten die wonnie pinas eens aan de tand voelen , zij zal wel opdracht van de ndp hebben gekregen om rotzooi te creëren , zij was toch in Paramaribo bij de ndp meeting , en pinas jij hebt tussen 2015-2020 nooit hoeven te betalen voor energie he , en nu wel , wanbetalers moeten ze afsluiten van stroom he ebs


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES