vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit SurinameNa meer dan twee jaar weer Thaiboksgala in Anthony Nesty Sporthal

Na meer dan twee jaar weer Thaiboksgala in Anthony Nesty Sporthal

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op zaterdag 6 augustus 2022 wordt na meer dan twee jaar weer een Thaiboksgala gehouden in de Anthony Nesty Sporthal. De Thaiboksschool Team Yvel organiseert het internationaal gala Fearles 5.

De deelnemende landen zijn Aruba, Brazilië, Spanje, Nederland en Suriname. In het hoofdgevecht zal Clyde Brunswijk uitkomen tegen de Braziliaan Caio da Silva.

Op de line up staan verder Mitchell Wielsen, Clayton Raven, Domelzo Schet, Carl Langhorn en Dwelbert Manuel. De buitenlandse vechters komen volgende week aan in Suriname waarna de weging en persconferentie op zaterdag 5 augustus zullen plaatsvinden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. @Debby; Gajadien zal dat wel gezegd hebben, maar je vriendje Bordo heeft in een interview beaamd dat er veel achterstalling onderhoud is en dat er delen van het dak naar beneden komen. Ook zou hij uit eigen zak stoelen vervangen hebben.
  Dus Debby, wie is hier het liegebeest???
  Misschien moet je een ander hobby zoeken, een naaicursus of zo, want we worden moe van die onzin die je elke dag uitkraait.


  Maak melding

 2. Hey rare bosagent, Debby spoort inderdaad voor geen meter, maar jij mag wel leren goed Nederlands te gebruiken als je mensen wil corrigeren hierzo. Jij hebt in de tijd van covid samen met dat Watje alleen maar echte onzin lopen uitKRAMEN. Dus wie wel naar jou mening luistert mag ook in het bos agentje gaan spelen en niet in de civiele wereld komen kletsen meer.


  Maak melding

 3. @Hans Oh; wat mij betreft sta je met jou covid fabels, op dezelfde trede van de trap als Debby.
  Misschien dat je hier kunt aangeven hoeveel mensen je hebt weten te overtuigen met je fabels. Mochten ze er uberhaupt zijn, dan hebben ze weinig tot geen opleiding genoten en zijn ze inmiddels overleden aan covid.
  Aangaande mijn Nederlandse schijfwijze en gebruik, blijkbaar heb je moeite met begrijpend lezen. Geeft niks hoor, ik zal mijn best doen om het meer op de Jip en Janneke wijze te doen, zodat kneuzen als jij het ook snappen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES