Dronken bankbewaker hakt met houwer in op voertuig cliënt

3
houwer

De politie in Suriname heeft de 37-jarige bankbewaker Antonio S. aangehouden en in verzekering gesteld wegens mishandeling en vernieling.

De verdachte hield de wacht bij een bank in Paramaribo. Op een bepaald moment kwam een echtpaar met een auto ter plaatse om te pinnen.

De bestuurder parkeerde zijn auto, die naar de bevindingen van de bewaker niet goed was. Er ontstond een woordenwisseling daarover en uiteindelijk parkeerde de bestuurder het voertuig zoals de bewaker hem voorhield.

Volgens de automobilist kwam de bewaker toen ineens gewapend met een houwer op hem af. Naar zijn zeggen ging de woordenwisseling tussen hen door en op een gegeven moment begon de bewaker met de houwer in te hakken op de auto.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De bewaker werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde.

Na te zijn ontnuchterd werd de verdachte voorgeleid en na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. 


3 REACTIES

 1. Onder invloed van alcohol in dienst tijd ? Als ik zijn werkgever
  zou zijn, kon hij onmiddellijk zijn biezen pakken!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Een hele generatie is groot gebracht met het idee dat alles kan en mag. Het is de: ‘NEKS NO FOUT “generatie. Mijns inzien moet het ministerie van onderwijs en volksontwikkeling alle aandacht en middelen krijgen om de samenleving weer op spoor te krijgen.
  gemodereerd

 3. Gelukkig had deze idioot geen wapen. Dus er is geen controle op de beveiligingsmensen??
  Er zou vet betaald worden voor mn auto en mn emotionele schade
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.