woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist beroofd van USD 20.000 en 1500 euro na komst cambio

Automobilist beroofd van USD 20.000 en 1500 euro na komst cambio

-

Does Travel - naar Suriname

Een automobilist is maandagmiddag op de hoek van de Majosteeg en Menkendam klemgereden en beroofd door vier criminelen. De rovers hebben schoten gelost en zijn ervan doorgegaan met USD 20.000 en 1500 euro.

Het slachtoffer verklaarde dat hij naar een cambio in Commewijne was geweest om geld te wisselen. Hij reed naar zijn woning toen hij door de criminelen werd klemgereden en beroofd.

Een van de rovers heeft na de schoten de ruit van het rechter voorportier kapotgeslagen en de man beroofd. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

Na de daad reden de rovers weg. De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek.

Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de criminelen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Echte gangsters in suriname zo’n manier om geld af te pakken met wapens geweld etc. Helse Nachtmerrie tortels schieten te veel wortels ook in suriname maar ook in steden in nederland. Gevaarlijk probleem deze ellende.


  gemodereerd
 2. Je hoeft geen Sherlock Holmes te zijn om te kunnen achterhalen of de automobilist inderdaad USD 20.000 en € 1500 heeft gewisseld in Commewijne. En als hij inderdaad dat geld bij zich had, op weg naar huis, hoef je geen Colombo te zijn om te weten dat iemand werkzaam bij de Cambio de rovers een tip heeft gegeven.


  gemodereerd
 3. ”Opsporen en gelijk elimineren,” geen pardon met zulke
  kanker gezwellen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Het is verstandiger om met kleine hoeveelheden valuta naar diverse cambio’s te gaan om te wisselen. Ook op verschillende dagen en tijdstippen en als goed in de gaten houden.

  Ga nooit alleen, maar met een groep,met meerdere auto’s. Deze ook niet elkaar parkeren, maar op diverse plaatsen of afstanden in de straat. links en rechts vd Cambio’s.

  Mochten criminelen toeslaan, dan kunnen deze de achtervolging in zetten. Het is goed om met de celephone ook met elkaar in contact te staan en de stand vd veiligheid, verdachte personen, voertuigen/kenteken enz goed bij te houden en of foto’s maken.

  Hierdoor heeft men bewijs als zaken verkeerd gelopen zijn en men kan gebruiken voor de opsporing vd criminelen.

  Wel veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Als men een vuurwapen mag dragen, deze ook mee nemen, maar niet zichtbaar laten zijn. Wel paraat als er gericht geschoten moet worden en de crimineel uitschakelen.


  gemodereerd
 5. Helaas kan niet iedereen rijden in collonne met loeiende sirene en een hele groep gewapende bewakers…


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES