Ladies Talk start eigen televisieprogramma op Supreme TV

4

Ladies Talk is de naam van een nieuwe talkshow op Supreme TV. De naam is afgeleid van de gelijknamige Facebookgroep en stichting onderleiding van Dona Audhoe (27). Met dit programma wil de initiatiefnemer een groter impact hebben op de Surinaamse vrouw in het bijzonder.

Het programma zal voor de eerste keer op 27 juli om 19.00 te zien zijn. Verder zijn de afleveringen te zien via YouTube, Facebook en Instagram. Tijdens de discussie hebben vier vrouwen het woord. Bij elke episode zullen 3 hostess zitten met een nieuwe, inspirerende en motiverende gast. Onderwerpen van discussie zijn onder andere: leiderschap, doorzettingsvermogen, relaties, sex, ziektes, moederschap, materialisme etc..nullnull

“Met Ladies Talk helpen wij Surinaamse vrouwen door middel van sociale- en fundraising projecten. Bij de sociale projecten wordt ik ondersteund door Elaine Harridat. De start van de Facebookgroep was in 2019. De groep houdt zich bezig met het verheffen van de Surinaamse vrouw”, zegt Audhoe.

Het eerste project was het Baby Wannes project, hierbij heeft de organisatie binnen één dag SRD 26.000 kunnen verzamelen voor een medische ingreep van deze zuigeling in Colombia. Daarnaast zijn er moederdag- en kinderprojecten, en sociale activiteiten in de binnenstad en het binnenland van Suriname uitgevoerd.

Dit alles kwam tot stand met behulp van de dames uit de Facebookgroep. De ondersteuning heeft de initiatiefnemer gedreven om de “The first ever Womens Cookout” te starten op 28 september 2019. Dit is een geslaagd evenement geweest. De eerst volgende edition van de cookout is op 4 september 2022.


4 REACTIES

 1. Mooi initiatief…eindelijk iets op de Surinaamse tv met inhoud. Ga zo door….hopelijk volgen er meer leerrijke programma’s ipv de hele dag muziek en nietszeggende dingen op tv. Een paar suggesties: Verkeerspraatje verzorgd door een verkeerspolitie, leuke quiz pragamma’s…maar dan op een ander niveau dat weetje weetje, want dat stelt niets voor, ook leuk zou een geschiedenis programma zijn of leuke kinderprogramma’s met Surinaamse kinderen…dit soort dingen missen we op tv.
  gemodereerd

 2. ook aub programmas doen over obesitas…..het is een killer…en de presentatoren van dit programma lijden er zwaar aan
  gemodereerd

 3. Leuk, maar niet krachtig!

  Begin met respect. Wat is dat nou, respect voor jezelf en anderen.
  Ook mis ik een aanzet tot invoering ‘wet alimentatie’ v jullie kaaimannen.
  Verder financiële zelfstandigheid: studeren en werken.
  Eigen voedsel verbouwen en bewust consumeren.
  De kracht en het gevaar v social media.

  Een expert uitnodigen om zaken te verduidelijken is ook handig.

  Jullie kunnen veel meer.
  gemodereerd

 4. Verwacht er maar niets van @moen.

  ‘Nader onderzoek’ wijst uit dat ze paars gelinieerd zijn. Het feit dat ze prominent met sari en vreetmeid op de foto staan zegt genoeg. Misbruik v rouwende moeders. Walgelijk. Hoe kun je iemand beloven dat ze op kosten vd belastingbetalers babies mogen maken.
  Repeat:the governor is not your baby-daddy.

  En… die pica spreekt boekdelen; kast met wijn links en marihuana plant rechts. Niet echt rolmodels. Doe je schoenen aan en ruim je dressoir op, is rommelig.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.