maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Gentle en Hellings moeten dienstauto's inleveren'

‘Gentle en Hellings moeten dienstauto’s inleveren’

-

Does Travel - naar Suriname

‘Sergio Gentle en Raoul Hellings zijn ontboden door de korpschef met de opdracht de dienstauto’s in te leveren’. Die bewering heeft Raoul Hellings zojuist zelf op zijn Facebookpagina geplaatst.

De twee zijn trekkers van het protest tegen de huidige Surinaamse regering in de Organic Movement.

“Niet dat ik de auto voor protestacties inzette hoor”, aldus Hellings. Hij zegt dat het niet erg is, maar dat dan de aanzet is gegeven om het non-conventional te doen. Wat hij daarmee bedoeld moet nog duidelijk worden.

UPDATE – Hellings zegt dat hij weigert aangeboden functies van de regering aan te nemen:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

29 REACTIES
 1. Zeer terecht, de dienstauto is voor de dienst en niet voor andere zaken. Dat zou de president, de vice-president, ministers en anderen ook moeten doen. Al deze mensen gebruiken hun dienstauto ook voor privé. Als deze gasten politieke campagne voeren voor hun partij, dan gebruiken zij ook de dienstauto. In de bananenrepubliek kan alles.


  gemodereerd
 2. Dus dat. Hoe kan het verkeren, dat kwik, kwek en kwak als politie officieren EIGEN dienstautos hebben, terwijl er GEEN dienstautos beschikbaar zijn voor de verschillende politiebureaus om de orde en veiligheid te waarborgen in de verschillende buurten en districten.
  INLEVEREN PAARSE CRIMINELE BOEVENBENDE. Koop je eigen auto vandaag je hoofdinspecteurensalaris…….enne van jullie “” woekerwonsten” van jullie onroerendgoed business, jullie hebberige paarse djamoe edes!!!!
  Met jullie purple organic haarproduct. Oeng go e tek faja now met jullie Pontius Pilatus actie van: ik was me handen in onschuld, jullie judassen!!!


  gemodereerd
 3. Dat deze beesten van de NDP-ers met infrastructuur van de Surinaamse regering het land proberen te destabiliseren en anarchie willen stichten. Dat de regering dit niet inzien. Ze zijn niet geïnteresseerd in de dialoog. Hun agenda is de leider van de NDP beschermen. Regering neem actie. Sluit deze opruiers op. Heeft niks met democratische rechten te maken.


  gemodereerd
 4. deze twee hebben te lang de gelegenheid gehad om in het korps te maken en te breken.
  Nu nog onderzoek doen naar huis real estate business en andere neven activiteiten die de doorsnee politieman niet kan doen van zijn/ haar salaris.
  to be continued….


  gemodereerd
 5. Goedzo zolang niet alle paarse tumorcellen verwijderd worden is er geen kans op gezonde genezing.


  gemodereerd
 6. De leiders van de COCANIC MOVEMENT,willen hun baas weer terug aan de MACHT.


  gemodereerd
 7. Het een na de ander crimineel zakken vullers leiden het land tip neem een
  Tata als buitengewoon
  Intermediar dit is mijn advies


  gemodereerd
 8. Kies ding mooi. Dienstauto’s gebruiken voor doeleinden vreemd, oftewel spullen van de overheid gebruiken voor privé doeleinden.
  Deze mannen zijn struikelblokken in de vooruitgang van Suriname.


  gemodereerd
 9. Hellings, lee mofo majoro. Denk aan de zaak vorig jaar over het fake bericht, die Hellings verspreidde over de directeur van DNV.


  gemodereerd
 10. Natuurlijk is het geen probleem voor hem.Als ondernemer beschikt hij over wat Bentley en Audi om zich te verplaatsen. Maar zijn ego is zwaar geraakt en ze gaan nog grotere stokken zoeken om de hond mee te slaan.


  gemodereerd
 11. het zal niet gek zijn als deze twee politie mannen zich in de nabije toekomst ontwikkelen als twee moorddadige monsters. Wij hebben in Suriname zoiets al meegemaakt. Deze gasten hebben voorbeelden genoeg om de geschiedenis te doen herleven. Veel succes heren jullie aanwezigheid in de pers is te prominent aanwezig om de geschiedenis onsmakelijk in te gaan.


  gemodereerd
 12. De regering Santokhi denkt met repressieve maatregelen het verzet van deze heren tegen haar beleid in de kiem te smoren. Het begint met het inleveren van dienstvoertuigen.De volgende fase van de strafmaatregelen zal niet lang op zich laten wachten.


  gemodereerd
 13. Helemaal mee eens deze 2 gasten zijn met andere dingen bezig gewoon afpakken de dienst autos


  gemodereerd
 14. dienstauto inleveren op grond van?
  enige uitleg blijft achterwege en lijkt meer op een vendetta tegen de 2 actievoerders.
  de 2 hebben blijkbaar de auto’s vanwege hun werk? dus het inleveren van de auto’s zou dan aan de hand moeten zijn van hun werk?
  dat ze acteiveoerders zijn kan en mag geen reden zijn om de auto’s in te vorderen, dat is zo ondemocratisch als maar kan zijn.


  gemodereerd
 15. Ze hebben ambities om president en vieze president
  te worden. En nu ook als echte mannen de consequenties dragen. Misschien mogen ze vanavond met de boobies van mevrouw neus en die dikke dame spelen.🙄


  gemodereerd
 16. Hahaha, de repressie is begonnen ala Bouterse. Zo zie je maar, eenmaal op de pluche (dichtbij de moni), mensen veranderen in……….Het is troebel in Sranan, iedereen wil gaan vissen. Men wacht op de eerste rel om hardhandig in te grijpen. Iedereen die nu protesteert is volgens de oranje helden hier op WKT paars, is pro NDP, zo simpele geredeneerd. Mensen worden gedemoniseerd. We zullen zien wat er allemaal zal komen bovendrijven, benne benieuwd.


  gemodereerd
 17. pony , jij zegt precies zoals het is , ja paarse pony jou paarse vrienden gentle en hellings en die atompai zijn in opdracht van jou lover ddb met een vies spelletje bezig , maar die jongens en ddb kunnen niet schaken , ddb heeft toch laatst een damtoernooi geopend , maar als je kunt dammen wil nog niet zeggen dat je kunt schaken , en jou afgod had een t shirt aan met op de rugzijde iets met schaken , zie je wel dat hij blind is


  gemodereerd
 18. die nepagenten gentle , hellings en atompai moeten ook hun wapen inleveren toch , en dat zullen ze best doen , geen probleem want hun baas ddb heeft genoeg wapens , dus ze zijn zo weer voorzien , ook een auto inclusief chauffeur en beveiligers zal geen probleem zijn toch , ddb heeft genoeg van die dingen , ja en alles gejat


  gemodereerd
 19. Deze boeven bende heeft de auto nodig voor zijn makelaars werk.Ze handelen in onroerende zaken om in plaats van politie werk te doen.


  gemodereerd
 20. Het is ontoepasselijk, verstrengeling van belang met funktie die men bekleedt als hoofdinspect.
  Is niet een voorbeeldig gedrag t.o.v. je minderen.
  GEEN respect voor jouw opperbevelhebber.
  Dit gedrag die voor dialoog niet vatbaar is, wordt desondanks de kans geboden tot overlegd. Andere regering zou jou gelijk oppakken voor laster, brandbommen en vernielingen volgers, aansprakelijk stellen, ect.Grote verantwoording. onderschat niet, laat jou niet ophitsen tot opruierig gedrag. Luister naar jou eigen ik, niet naar je een misleider die dit land telkens male heeft vernietigd en nu straf moet uitzitten.
  Wat is hey motief achter dit alles. Hun hele partij wordt betrokken, duidelijke destabilisatie
  In een georganiseerde samenleving gebeurd dat niet., dat is anargie geleid door diktators. Je zou moeten bedanken, terwille van een andere politieke agenda. Jouw karakter gaat bevlekken, slechte naam krijg, jouw ambities gaan falen.(On)bewust de tentakels volgen v.e. omstreden politieke partij gaan jouw karakter aantasten.
  Is als hogie DNA-lid, maar vecht tegelijkertijd voor de belangen v.d. leden bij xelfde regering.
  Wat gaje bereiken daarmee. Niksoderm.


  gemodereerd
 21. Suriname aan het infuus.
  Er zijn blijkbaar nog een aantal kankergezwellen die verwijderd moeten worden alvorens aan de echte opbouw van het land kan worden gewerkt.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES