Ambtenaar klemgereden en beroofd van geld en dienstwapen

7
Politie in Suriname

De 59-jarige ambtenaar L.D., tewerkgesteld bij Openbaar Groen in Suriname, is zondagavond op de kruising gevormd door de Zwartbontstraat en de Koedingstraat beroofd van zijn geld en vuurwapen.

Volgens de aangever reed hij rond 20.00u over de voormelde kruising, toen een zwart gelakt voertuig zonder kentekenplaten hem klem reed.

Uit die auto stapten twee gemaskerde en gewapende mannen, die onder bedreiging van twee jachtgeweren met afgezaagde loop het slachtoffer uit zijn voertuig haalden.

Vervolgens doorzochten zij de auto van de aangever en daarbij namen ze een zwarte tas inhoudende een vuistvuurwapen van het merk glock met 6 scherpe patronen en een geldbedrag groot 3.000 SRD weg.

Het slachtoffer bleef ongedeerd. Na de daad reden de rovers richting Reeberg. Het slachtoffer reed op zijn beurt naar politie Lelydorp om aangifte over de beroving te doen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


7 REACTIES

 1. Maar wat doet een ambtenaar tewerkgesteld bij Openbaar Groen in Suriname in hemelsnaam met een vuurwapen? Schieten op bladluis misschien???
  Only in Surbabwe…
  gemodereerd

 2. Dit verhaaltje ‘Klemgereden en Beroofd van Vuurwapen’ hebben we vaker gehoord en vaak bleek het door het slachtoffer verzonnen te zijn. Of het verhaal nu verzonnen of echt gebeurd is, in beide gevallen is het een trieste ontwikkeling voor de samenleving.
  gemodereerd

 3. Waarom heeft een medewerker van de plantsoenendienst een dienstwapen, om op het onkruid te schieten?
  gemodereerd

 4. Is werken bij Openbaar groen tegenwoordig zó gevaarlijk dat je een vuistvuurwapen bij je moet hebben?
  gemodereerd

 5. Een medewerker groen, met een Glock, waarom heeft deze persoon überhaupt een dienstwapen? Risico dat de bomen, planten en bloemen hem aanvallen? Wat een komedie.
  gemodereerd

 6. Alweer zo’n ongeloofwaardig verhaal.
  Waarom moet iemand van Openbaar groen in het bezit zijn van een vuistvuurwapen?
  Fb in de gaten houden, of was er al een bestelling?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.