KPS: ‘Onafhankelijkheidsplein en wegen rondom maandag afgesloten’

7
straat afgesloten

Het Korps Politie Suriname heeft zondagavond bekend gemaakt dat in verband met de te houden protestdemonstratie zowel het onafhankelijkheidsplein als de wegen rondom het onafhankelijkheidsplein op maandag 25 juli omstreeks 08.00 uur v.m. afgesloten zullen zijn voor het publiek.

“De politie en de overige veiligheidsdiensten staan in voor de veiligheid in Suriname en zullen de controle in en rondom het onafhankelijkheidsplein uitvoeren. De politie zal de demonstranten gedurende hun protestactie begeleiden.

Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan met het bovenvermelde rekening te houden en alternatieve wegen te kiezen teneinde uw bestemming te kunnen bereiken”, meldt de afdeling Public Relations van KPS.

7 REACTIES

 1. ach dan gaan die landverraders weer ergens anders op een plek slapen , nou goed hoor want werken willen jullie niet , en die lui van het azp alvast bedankt dat er weer baby’s , en zieken overlijden, omdat jullie lui zijn , en niet capabel zijn om die patiënten te helpen , ga morgen een paarse lolly halen en zuig net zolang dat jullie strot het begeeft , maar losers wie gaat jullie dan helpen , paars niet he
  gemodereerd

 2. Het gaat de betogers om de inkomsten van de olie op zee.Het geld mag onder geen beding bij een regering komen onder leiding van Chan.
  Maar de actie voerders ontgaat dat als er strubbeling zijn in een land de investeerders ver weg blijven.De betogers weten dat de beloften niet op korte termijn vervuld kan worden en dan moet de regering maar weg.Total gaat wachten tot alles in het land rustig is en dan olie pompen en dat kan lang duren.
  gemodereerd

 3. Hou je onafhankelijkheid in je zak.
  Wie heeft het gestolen, Jogi of Somo ?? Grootste grondrovers van Su.
  AK zijn ze vandaag en als de minigte naar plein loopt zullen we zien wie ze gaat tegenhouden.
  De dak en thuislozen gaan mee.
  Of zijn ze al uit AK geschopt??
  gemodereerd

 4. @ WAT

  De Paarsen noemen de niet paarsen landverraders, zij zijn het zelf. Stelletje ”Ezels” dat ze zijn, beroep luilakken en beroeps moordenaars zijn het !!

  sari

  Jacko
  gemodereerd

 5. Sommige eisen van Organic Movement zijn redelijk en kunnen op korte termijn door de regering ingewilligd worden. Ik denk hierbij aan de benoemingen van Melissa, Leo Brunswijk en anderen. Terug draaien van de uitgifte bij het Sabaku project en de minister van Financiën met verlof sturen tot het onderzoek is afgerond. Andere punten zullen meer tijd in beslag nemen en sommige punten moeilijk te realiseren. Voldoen aan de IMF eisen en tegelijk subsidiëren van energie en andere zaken is best wel lastig. Evenals de verlaging van de kosten van levensonderhoud, omdat veel uit het buitenland komt waar de regering geen invloed heeft op de prijsvorming. Een harde opstelling vanuit de regering is onverstandig en kan de woede alleen maar vergroten. Ik vraag mij steeds meer af of de VHP nog achter de huidige harde opstelling van de president staat. Arron had in 1980 ook een soortgelijke opstelling en wij weten hoe dat is afgelopen. Op de DNA leden van de VHP rust een grote verantwoordelijkheid om de signalen uit de gemeenschap serieus te nemen. Het is nog net niet te laat.
  gemodereerd

 6. Debby 25 juli 2022 Bij 12:02
  Hou je onafhankelijkheid in je zak.
  Wie heeft het gestolen, Jogi of Somo ?? Grootste grondrovers van Su.
  =====================================

  No taki, want we kunnen lijsten voor je produceren waar je stijf achterover valt. De allergrootste grondroof heeft toch echt onder de NDP plaatsgevonden, dus doe eerst je huiswerk voor je van alles hier zit te blèren.
  gemodereerd

 7. Debby is een van de flying monkey van de ndp.
  Als je wil weten wat een flying monkey is zoek het maar op.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.