dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijPrakiki Kleuterschool krijgt kleurrijke make-over en opknapbeurt

Prakiki Kleuterschool krijgt kleurrijke make-over en opknapbeurt

-

Does Travel - naar Suriname

Een frisse start, een nieuw begin, stimulerende kleuren en een mooi opgeknapte leeromgeving: daarmee verrast PPG Varossieau Suriname de 187 leerlingen van de Prakiki School deze maand. Vanuit het wereldwijde New Paint for a New Start-initiatief van moederbedrijf PPG geeft Varossieau deze kleuterschool een volledige metamorfose.

De make-over gebeurt vanuit Colorful communities, het programma waarmee PPG in de hele wereld samen met lokale gemeenschappen voorzieningen opknapt. Bij de Prakiki School steken op zaterdag 16 juli en zaterdag 23 juli niet alleen Varossieaumedewerkers de handen uit de mouwen, maar doen ook tientallen andere toegewijde vrijwilligers mee, onder wie ouders, enthousiaste buurtbewoners en leerkrachten.

Om de school te verfraaien, gebruiken de vrijwilligers ongeveer 600 liter Historexverf uit het kleurenpalet dat PPG-kleurexperts hebben samengesteld om van klaslokalen de optimale leer- en speelomgeving te maken. De kleuren verschillen per klaslokaal en spelen in op de specifieke belevingswereld per leeftijdsgroep, zodat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. Samen werken wij aan een beter Suriname.

  Jij doet toch ook mee.

  Tja go. Set kong !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 2. Prakikischool zeer BEKENDE bij hen die daar zijn eerste leerjaar bezochten.
  Velen zijn nog en HEBBEN goeie baan .
  Straks is prakiki JARIG OOK DEZE WEEK
  WANT IK BEN 29 JULI JARIG .WORD 56 JAAR DUS DAT WIL ZEGGEN IK WAS OOK EERSTE LEERLING VAN DIE SCHOOL .
  ONDERLEIDING VAN JUF BELFOR EN HOOF KLEITER LEIDSTER MEVR ROEP
  GEFELICITEERD MIJN BESTE SCHOOL
  RAMSAROEP MURAD AROOM
  DE NW GROND WANICA
  8513891


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES