NPS: “Commissie bereid gevonden aan tafel te gaan met actievoerenden”

13

[INGEZONDEN] – De Nationale Partij Suriname (NPS) volgt met heel veel zorgen de huidige ontwikkelingen in ons land. De tegenstellingen worden met de dag groter, terwijl wij diverse problemen hebben die alleen met eensgezindheid opgelost kunnen worden.

De spontane acties van Surinamers de afgelopen dagen hebben enkele issues die de samenleving bezighoudt benadrukt. Binnen de genoemde issues zijn er zaken die direkt de aandacht van de Regering behoeven.

Als samenleving moeten wij er alles aan doen om de rust zoveel mogelijk te bewaren en vanuit de NPS wordt het initiatief ondernomen om de samenleving tot rust te brengen en zakelijk en duidelijk issues te bespreken en afspraken te maken voor oplossingen die de weg vrij moeten maken naar ontwikkeling voor ALLE Surinamers.

De NPS heeft een commissie bereid gevonden om aan tafel te gaan met vertegenwoordigers van de actievoerenden.

Zaken zullen in kaart gebracht worden en met de bevindingen zal de Regering benaderd worden om zo uit de impasse te geraken.

De leden van de commissie zijn:

 1. Drs Roberto Baptista
 2. Mw. Mr. Ruth Wijdenbosch en
  de geestelijken
 3. Mgr. Karel Choennie
 4. Ds. Michael Persaud en
 5. Ds. Diana de Graven

De vertegenwoordigers van de actie voerenden worden nog vandaag uitgenodigd om aan tafel te zitten, terwijl de Regering op de hoogte gesteld zal worden van de bemiddelingsonderneming, ter oplossing van de problemen, die nu gaande is.

13 REACTIES

 1. De NPS is de meest schijnheilige partij binnen de combinatie. ook daar is er sprake van dubbele functies. Gregory is lid van de volksvertegenwoordiging, voorzitter van zijn partij en adviseur van de President. Wil hij nog geloofwaardig zijn, dan zou tenminste de laatstgenoemde functie moeten neerleggen. Daardoor heeft hij tijd over om te werken aan de opbouw van de partij. Doet hij dat niet, zou geadviseerd moeten worden om de volgende verkiezingen niet op deze partij te stemmen. Gregory wordt overvleugeld door figuren als Castelen, Bouterse en Jenny Simons.
  gemodereerd

 2. De fossielen Baptista en Wijdenbosch hebben hun langste tijd gehad. Ze zijn al boven hun houdbaarheidsdatum heen
  gemodereerd

 3. Die sufferd van de NPS, de heer Rusland gaat bemiddelen als adviseur van de regering. Wat een grap. De NPS is medeverantwoordelijk voor de puinhoop die deze regering in 2 jaar gemaakt heeft. Woont deze sufferd van de NPS op een andere planeet en weet hij niet wat er allemaal mis gaat in dat land. Hij zit toch ook in DNA en de regering. Waarom heeft hij tegen de president en de vice-president niet gezegd dat ze geen familie en vrienden moeten voortrekken en op hoge posten plaatsen. Dat durft deze sufferd niet en wil hij gaan bemiddelen. Ziet die sufferd niet dat de koers in 2 jaar tijd van 7 naar 24 is gestegen. Ziet die sufferd niet dat het arme volk honger lijdt. Ziet deze sufferd niet de prijzen in de winkels elke dag stijgen. De actievoerenden moet deze sufferd een schop op zijn achterste geven.
  gemodereerd

 4. Meneer Gregory Rusland is eindelijk uitgeslapen en begint rustig wakker te worden.
  Ja, de NPS kan op diverse niveaus van grote betekenis zijn. Maar ja, dan moeten ze wel uitgeslapen zijn.

  Goedemorgen meneer Gregory Rusland, wilt een espresso en een stukje bojo ?

  Wij werken aan een beter Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 5. NPS …. kunnen jullie niet een ander, beter team samenstellen om met de actie-voerders te overleggen? We zijn met politiek bezig en niet kerkelijke bezigheden.

  Iemand als mevr. Wijdenbosch die niets bijgedragen heeft om de NPS tot een echte Nationale Partij te maken wordt weer van stal gehaald.

  Mevr. Wijdenbosch is één van de mensen die meegewerkt heeft belangrijke mensen
  z.a. ons aller Cobi{= van Coblijn } uit de NPS te werken

  Mevr. Wijdenbosch …. heer Rusland … politiek wise zijn jullie soso botos.

  In de partij … w’e pré ding bidyi intellectueel ….. maar zonder politiek inhoud !!!!!!

  Maken jullie plaats voor NPS’ers die het hart op de juiste plaats hebben, die liefde voor land en volk hebben en niet eind van de maand zitten wachten om te Cashen.
  gemodereerd

 6. De nps komt nooit meer terug.
  Je kunt niet in je eentje gaan dealen met raddraaiers, idem dito brunswijk.

  Opmerkelijk, dat ze publiekelijk aangeven niets van jullie te willen, maar doodstil blijven over de ndp. Een klap in je gezicht noemen ze dat.

  Tijdens Front hebben jullie samengewerkt in één coalitie. Nooit was er sprake v een rassenrel. Dat jullie niet doorhebben dat dit dé bekende tactiek is v bouta, dan moet je weg, want je bent bewierookt.

  Het is een kleine racistische kern. Ondertussen is er hindustaanse dag op kwaku en damaru en aptijt vieren feest op milan.

  Het overgrote deel leeft gemoedelijk met elkaar.
  gemodereerd

 7. als de nps haar eigen dna lid etnel niet in toom kan houden , wat wil de nps dan doen , ja dom doen , je gaat toch geen commissie samen stellen om met de raddraaiers van de ndp aan tafel te gaan zitten , om samen een biertje te drinken , nps Gowé
  gemodereerd

 8. Wat een negativiteit! Mensen, wanneer laten jullie deze achterwege? Welk bemiddelingsorgaan men ook inzet, door jullie lege hersenpan is het nooit goed.
  gemodereerd

 9. @@@ Wat …. DNA lid Etnel {NPS} is goed… zeer goed bezig. In het Parlement is Etnel de enige uit de coalitie, die telkens probeert … op haar eigen specifieke manier … het GEBOEFTE … o.l.v, de Leugenaar van Lelydorp … in menig opzicht te corrigeren en een andere koers te laten varen. But All In Vain !!!!!!!!!!!!

  Na … FOE FOE ROE … zit bij die … WITTE BOORD CRIMINELE REGERING … zó ingebakken dat ze stoicijns doof zijn voor alle goeie voorstellen en ideeën … ook van de VES.

  De NPS heeft geen commissie samengesteld om met ” de raddraaiers van de NDP aan tafel te gaan zitten, om samen een biertje te drinken ” …. yu koebeest !!!!!

  De NPS commissie zou een bemiddelingspoging wagen tussen de actievoerders en die witte boord criminelen.

  @@@ WAT …. niet NPS Gowé …. de Verenigde Handelaren{hagu, drugs } Partij ….. R.I.P.
  De crematie vindt op een nader te bepalen datum op de crematieplaats Weg naar Zee, Fernandes weg.
  gemodereerd

 10. Met dit kliekje wilt Rusland oplossing???
  Laten ze gaan bidden voor het land. De duivel hft het land en de leiders in zn hand. De bevolking niet.
  Sorry maar je hebt het zieligste groepje gevonden wiens ogen dicht zijn.
  Geen onderdrukking meer voor ins
  gemodereerd

 11. @Mule: ik zou zeggen stel je kandidaat…ze kunnen makkelijk nog een ezel erbij hebben…
  gemodereerd

 12. @@ Boesskowtoe …. weer uit het dierenbos gevlucht ??????? Je hebt toch geen rommel achtergelaten.

  By de way …. waarvoor moet ik mij kandidaat stellen? Als president???… doe ik … ik ben nu al verzekerd van je stem.

  Als ik gekozen wordt ?? …. start mijn regering direkt een gedegen, onafhankelijk onderzoek naar de WITTE BOORD CRIMINELE BENDE o.l.v. de Leugenaar van Lelydorp alias Leandro. Mi o poer lé nanga foefoeroe dyi ding …. jawel !!!!!!!!!

  @@ Boesskowtoe …. je benoeming …. STRAAT TEGEL TELLER … wordt per presidentieel besluit vastgelegd. In de praktijk zal dat betekenen dat je elke dag … in heel Paramaribo en Wanica … de straat tegels … moet tellen en rechtstreeks verslag doen aan de Pres.

  Ik verheug me nu al op een prettige en vruchtbare samenwerking … jij toch ook !!!!!!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.