President installeert werkgroep ‘Command Center Safe City’

12
President installeert werkgroep 'Command Center Safe City'

Er is door de Surinaamse overheid een Safe City project uitgevoerd waarbij 378 camera’s in de stad en enkele districten zijn geïnstalleerd. Het doel van dit project is om de algehele veiligheid in Suriname duurzaam op peil te houden.

Ook is er een Command Center opgeleverd van waaruit de monitoring van alle beelden plaatsvindt. President Santokhi heeft op vrijdag 22 juli de werkgroep “Command Center Safe City” geïnstalleerd.

Deze presidentiële werkgroep moet het staatshoofd adviseren omtrent de opzet van een operationeel unit voor het Command Center. De regeringsleider heeft benadrukt dat hij een voorstel betreffende een beheerstructuur van deze center verwacht.

“De groep moet alle knelpunten onderzoeken en inventariseren. Ook moet er gekeken worden hoe alle diensten in geval van calamiteiten effectief gebruik kunnen maken van de operationeel unit,” aldus de president.

De center is al enkele jaren operationeel en heeft haar nut bewezen. Echter is er behoefte aan upgrade en onderhoud. Het staatshoofd wenste de commissie succes toe met de te verrichten werkzaamheden.

12 REACTIES

 1. Goed zo!

  Geen vergunning verlenen voor een avond-protest. Dit vormt een uitputtingsslag voor de politie. Applaus trouwens voor de politie 👏.

  Ooh ja, het advies v justitie is ontslag op staande voet vd politie-activisten. Maar… de president gaat voor een dialoog.

  Wow, je moet het maar kunnen.
  gemodereerd

 2. De verkeers rijwet is al in werking. Rijden zonder een geldigt rijbewijs is een gevangenis opgeleg en een hoge boete. Een dronken auto bestuurder onder invloed van alcohol heeft eenzijdig aanrijding veroorzaakt een schutting kapot gereden en gaat in iemand huis op bed slapen. Wordt door de kps meegenomen voor ontnuchtering en na onder vragen mocht hij naar huis. Is nwe.rijwet niet van toepassing !!!!!
  gemodereerd

 3. En waar zijn de camera’s van regering Bouterse?? Of bedoel je die???
  Jullie hebben nog niets gedaan in de 2 jaar.
  gemodereerd

 4. debby jij kunt niet lezen , en die camera’s zijn betaald door het volk , en toen ging ddb ook de rest van het geld van het volk stelen
  en debby kijk en weer geen onderhoud gedaan he , maar ddb kent geen onderhoud , vrijdag kun je hem uitzwaaien , kom je
  gemodereerd

 5. President, wat doet uw staatsadviseur vandaag veiligheid, melvin linscheer???
  Brengt hij alle staatsgevaarlijke activiteiten van de zg movement in kaart????
  En debieus, die cameras kunnen jou nooit in beeld brengen vanuit de bijlmer, jo ugly purple sebrefata.
  gemodereerd

 6. Mensen jullie leren niet van het verleden,
  Chan en Brunswijk maken er nu een potje van maar, de situatie waar het land nu inzet is nog rommel van de NDP.
  Het Surinaamse volk heeft een leider nodig
  die echt van het land houd, geen zakkenvullers geen dieven en ook geen gronddieven.
  Iemand die opkomt voor haar natie, zoals het volkslied begint, mensen sta op en ruik de koffie er zijn genoeg potentiële leiders, durf jong bloed de kans te geven om het land te regeren.
  gemodereerd

 7. Haha deze regering hft geen niets gedaan.
  Oeps, er waren flitspalen van Chan, waren €25.000 per stuk. Nooit gewerkt
  Op de hoek Gemenelandsweg/wanicastraat ook mislukt en afgekeurd gebouw van chan. Hij deugd vr niets.
  Vorige regering hft de camera’s gezet. Zeg dat. Looser
  gemodereerd

 8. Nu Chan zich bedreigd voelt, word er zwaar geinvesteerd in cameras en beveiliging! Raar dat als het om zichzelf en zijn omgeving gaat, de kosten niets voorstellen! Dan is het geld er wel. Liever geeft hij dit geld uit aan de afdeling neonatale zorg in het ziekenhuis…
  gemodereerd

 9. En wat hebben jullie in die 2 jaar eraan gedaan qua onderhoud moest de vorige regering dat blijven doen.
  Er is al een leiding op hét command center,moet er nog een commissie van deskundigen er bovenop, belachelijk,tijd geld en moeite verspilling,er zijn dringender zaken die smeken om een oplossing
  gemodereerd

 10. Vergunningen aanvragen bij de DC,
  Onafhankelijkheidsplein, Palmentuin, de straten van Paramaribo, Waterkant tot verboden gebied te verklaren om te demonstreren.

  De openbare orde en rust mag niet verstoord worden en in groot gevaar voor anderen worden gebracht.

  Orde verstoorders moeten worden opgepakt en voor onbepaalde tijd worden opgesloten in SB.

  Het aantal ndp-ers op sleutelposities op de ministeries moeten naar huis worden gestuurd en niet meer op het ministerie te werk worden gesteld. Ze ondermijnen bewust het beleid van de huidige regeringscoalitie.

  ddb moet als hij op straat komt worden opgepakt en worden opgesloten, op grond van hij de grootste en gevaarlijkste crimineel van Suriname is. Als andere kleine criminelen voor kleine dieftallen al worden opgepakt en opgesloten, is dit de gelegenheid, tijd en het moment om hem op te pakken en op te sluiten in SB en hem goed te bewaken. Zijn rechtszaak van
  8 december 1982 op 15 andersdenkenden is al bij de krijgsraad/rechtbank en is al voor 20 jaar veroordeeld door de rechtbank/krijgsraad.
  gemodereerd

 11. Dit kan het begin zijn van onderdrukking (politiestaat), Luku mi mofo. Veiligheid, over welke veiligheid heeft de president het, wiens veiligheid wordt bedoelt. Wordt dit een instrument voor alle komende presidenten of is het alleen voor deze president. Santokhi is een liefhebber van zulke speeltjes, was al begonnen tijdens zijn ministerschap, met medewerking van China, een land dat volgestouwd is met camera’s enz.om de bevolking in het gareel te houden. Dit is niet om criminelen te vangen, no man dies na tra tori.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.