56-jarige medewerker dood na ongeval met hoogwerker

2
brandende kaars RIP

Een 56-jarige man in Suriname, is vrijdag om het leven gekomen tijdens werkzaamheden die hij uitvoerde in een hoogwerker. Het gaat om een constructiemedewerker, die aan het werk was in een bedrijfspand te Tamansarie.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Omstreeks 12.00u zijn de arbeiders gaan schaften, terwijl het latere slachtoffer Henk Daniël nog bezig was te werken. Hij is toen in de bak van de hoogwerker gestapt en omhoog gegaan.

Daarbij is hij vermoedelijk vast komen te zitten tussen de bak en het plafond. Toen een collega terugkwam zag hij het slachtoffer half uit de bak hangen. Kort daarna is zijn lichaam naar beneden gevallen.

Een arts stelde de dood vast. In overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is besloten het lichaam af te staan aan de familie.


2 REACTIES

 1. Waarom is deze man niet gaan pauzeren terwijl de anderen dat deden ?? Zielig voor hem en zijn nabestaanden, juist de werkenden gaan dood! En degenen die lopen te roven en te
  moorden leven langer. Ik vraag me zelf af, loopt er geen bouwopzichter op zo,n bouwlocatie dan ???? Ja wel, waar was deze man dan ????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ben ik de enige die vindt dat het lichaam van het slachtoffer te snel, zonder gedegen onderzoek naar de toedracht van het ongeval, is afgestaan aan de familie? Er kan toch sprake zijn van opzet, misschien wilde iemand deze meneer iets aandoen, om welke reden ook. Als een splinter nieuwe Mercedes Benz betrokken is bij een dodelijk ongeluk, wordt de auto aan een herkeuring onderworpen. Als de remmen van een auto kunnen falen, kan de hydraulische arm van de hoogwerker ook een technisch mankement vertonen, waardoor de inzittende tegen het plafond is gedrukt. Waarom wordt deze hoogwerker ook niet aan een herkeuring onderworpen?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.