dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVp Brunswijk bevestigd: broer Leo houdt maar 1 functie over

Vp Brunswijk bevestigd: broer Leo houdt maar 1 functie over

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk heeft donderdag laten weten dat zijn broer Leo Brunswijk een aantal van de door hem beklede functies bij staatsbedrijven zal neerleggen. Hij zal slechts 1 functie overhouden aldus de vp.

Brunswijk zei woensdag op de soundtruck tegen protesterende burgers dat de functies van zijn broer Leo ingetrokken zouden worden.

Zoals ik heb beloofd aan het volk zal dat ook gebeuren. In goed overleg is besloten dat Leo Brunswijk slechts 1 positie behoud. Al de overige functies binnen de staatsbedrijven zal hij neerleggen. Het proces hiertoe is vandaag al ingezet. Leve de democratie en de stem van het volk“, schreef Brunswijk op zijn Facebookpagina.

Leo zal volgens zijn broer zijn functies bij Staatsolie, EBS en SLM neerleggen. Welke functie hij overhoud is niet bekend. De vp sprak gisteren ook met ABC Online Nieuws hierover:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. We moeten het zwart op wit. En welje post hij behoud en we gaan kijken of zn salarissen ook stoppen


  gemodereerd
 2. Er staat in een ander medium dat Leo Brunswijk juist de positie van lid RvC Staatsolie behoudt.


  gemodereerd
 3. Didibri maakte van het regeren van het land een poppenkast. ‘Ma Bravo é denki dati na poptyi patu ay prey’.


  gemodereerd
 4. Ik denk dat Leo.geen bezwaar zal maken.om.een paar van zijn functies neer te leggen, Leo zijn dag bestaat ook maar uit 24 uur en hij af en toe zijn vrouw en kindrren ook wel eens willrn zirn.. En om voor arme Leo het leed een beetje te verzachten, zal hij waarschijnlijk gewoon het salaris van al.de afgestoten functies blijven behouden. ‘A man mus nyan tu toch’ en het is ook bekend dat zijn broer er niet van houdt dat zijn mensen eenmaal verworven privileges verliezen.


  gemodereerd
 5. is toch wel de laagst betaalde functie toch , en hij wordt toch niet doorbetaald voor die andere functies bij de slm , staatsolie , ebs, en nog anderen , ook geen gratis vluchten meer , ook geen gratis benzine meer , en ook geen gratis stroom , vp brunswijk laat dit openlijk zien dat je broer niet doorbetaald wordt , en zet niemand anders daar want die kosten geld wat jullie als regering niet hebben


  gemodereerd
 6. Welke functie blijft dan over???
  Kunnen de directieleden van de bedrijven ons ook eerlijk vertellen dat zijn functie en ook zijn SALARIS gestopt zijn?


  gemodereerd
 7. Hoop dat ook het salaris die de functies opleverden met onmiddellijke ingang ook stopgezet worden.


  gemodereerd
 8. VP Meneer Brunswijck heeft door deze actie bewezen zeer onbetrouwbaar te zijn. Hij had zijn eveneens partner in crime , broer lief heel belangrijke functies toebedeeld bij staatsbedrijven waar die ook een dik salaris voor kon ontvangen. Het zijn een stelletje
  criminelen, als zijn broer zo integer was, had hij kunnen bedenken dat dit niet klopt, of hij heeft zijn hersens ook alleen in zijn onderbroek zitten.


  gemodereerd
 9. Het is goed dat de regering gaat reshufflen, als dat nodig is om rust in de samenleving terug te brengen zodat de echte denktank van deze regering gestaag door kan werken aan de toekomst van het land. Anderzijds kunnen we afscheid van Suriname nemen als het niet lukt binnen dit termijn met deze regering het crimineel gedrag terug te dringen.


  gemodereerd
 10. ” Leve de democratie en de stem van het volk“, schreef Brunswijk op zijn Facebookpagina” Laat Bravo ophoepelen we willen hem ook niet. We roepen al te lang dat leo functie moet neerleggen en zijn antwoord was “sang mi famiri moes njang toe” dus bravo, njang ka jereh! je moet niet denken dat we je nu zien als de held van de democratie. Je go heeft nu vuur dus ga je zg doen wat t volk vraagt. Jonge, do dok jereh.
  Leo legt functies neer maar volk…waak ervoor dat hij geen zg oprotpremie krijgt…de gouden handruk. want hij gaat niet zondermeer zin functies neerleggen…deze beesten willen voor alles doekoe hebben.


  gemodereerd
 11. In mijn optie is dat toch 1 teveel.
  Welke kwaliteiten bezit deze persoon die geen ander kan opvullen?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES