zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn totaal zes verdachten aangehouden in Suribet roofzaak

In totaal zes verdachten aangehouden in Suribet roofzaak

-

Does Travel - naar Suriname

Rechercheurs van Kapitale Delicten hebben woensdag nog een aanhouding verricht in de Suribet roofzaak, waarbij miljoenen SRD’s zijn buitgemaakt.

In eerste instantie waren de verdachten K.L., M.M. en de politieman J.K. op zondag 12 juli aangehouden en in verzekering gesteld. Er was toen ruim 500.000 SRD op de politieman aangetroffen.

Gaande het onderzoek zijn afgelopen zondag nog twee verdachte aangehouden en woensdag is nog een in de kraag gevat. Tot nu toe zijn in totaal dus zes verdachten ingerekend.

Op donderdag 30 juni hebben twee criminelen gekleed in politie-uniform, de security medewerkers klemgereden en beroofd van 30 sealed bags met geld, die in twee grote tassen op de achterzitting van een pick-up waren geplaatst.

De slachtoffers kwamen uit Nickerie en hadden veel geld geïnd bij verschillende Suribet retailers. Ze reden met een pick-up over de Wayamboweg, toen zij op een gegeven moment werden ingehaald door een grijs gelakt voertuig met daarin twee mannen gekleed in politie-uniform.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Alle 6 gelijk in de Surinaamse rivier leren zwemmen.
  Einde verhaal en klaar is Kees, no wan djugu djugu moro !
  Wel met een gewicht van 10 kg verzwaren, voor de zekerheid.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Zo’n met geld beladen wagen alleen op pad sturen? Ik zou zeker een verkenner ervoor en een erachter zetten.


  gemodereerd
 3. Wat zijn de functies van deze arrestanten. De uitvoering was wel erg professioneel en lijkt verdacht veel op wat commando’s doen om een tegenstander geweldloos uit te schakelen. Niet de normale geweldadige domme overval van Surinamers.


  gemodereerd
 4. Roven en stelen keur ik altijd af. Dat gezegd hebbende, vraag ik me af welke bijdrage gokbedrijven als Suribet eigenlijk leveren aan de opbouw van Suriname. Ik gun hardwerkende mensen hun inkomen, maar wat heeft Suribet eigenlijk gedaan om alleen al in Nickerie truckladingen geld verdiend te hebben?


  gemodereerd
 5. De eisen van de 2 in meerdere fucties beklede funkionarissen weghalenvalaat niks op van de armoede en hoge winkel en benzine prijzen.
  Dat is duidelijke de inmenging van de politie fucktionaris met politieke zaken. Want toen de vorige regering dese taferelen uithaalde waren ze in coma. Nu zijn ze wakker gemaakf door deze partij. Er is nige ergere zaken waarbij zij in onbewust toestand verkeerden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES