vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentWelkomst party Aptijt en Damaru and The Love Messengers in Amsterdam

Welkomst party Aptijt en Damaru and The Love Messengers in Amsterdam

-

Does Travel & Cadushi Tours

De welbekende bands Aptijt en Damaru and The Love Messengers uit Suriname, komen naar Nederland voor een mooie tour door Europa. Op zaterdag 30 juli 2022 zullen zij hun eerste show geven op de speciale welkomst party in Rhone Amsterdam.

Dit evenement genaamd Sexy and Classy wordt een waar spektakel en een zeer gevarieerde avond met klassieke oldskool nummers. Denk aan de love songs van Damaru (Mi Rowsu) tot aan de kaseko hits van Aptijt (Zenzensuli) van vroeger. Ook zullen natuurlijk de nieuwe hits niet overgeslagen worden.

De bandjes uit Suriname staan er niet alleen. Er zijn meerdere support acts van Surinaamse bandjes uit Nederland zoals Passion, maar ook Dj Lister, Jayh Martina, MC Sidney, MC Mozis en vele anderen zullen aanwezig zijn.

Dit mag je niet missen! Haal je kaarten nu in de verkoop hier online via Eventbrite.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES