SLM terugvlucht Paramaribo – Amsterdam een dag later

18
vliegtuig

Surinam Airways herstart vandaag woensdag 20 juli 2022 haar vluchtuitvoering op de Mid-Atlantische route en vertrekt vanmorgen vanuit Amsterdam naar Paramaribo.

Aanvankelijk zou de vluchtuitvoering plaatsvinden door Airhub Airlines. Echter vanwege onvoorziene technische onderhoudswerkzaamheden aan het vliegtuig, kan het desbetreffende toestel niet meer worden ingezet. Om de operatie te garanderen heeft Surinam Airways, GullivAir aangetrokken voor deze vlucht.

Vanwege een grotere vervoerscapaciteit van GullivAir (326 passagiers) zal Surinam Airways op deze vlucht in staat zijn meerdere gestrande passagiers te vervoeren. GullivAir heeft in het verleden ook vluchten uitgevoerd voor Surinam Airways.

Vanwege de wettelijk verplichte rusttijd voor het cabinepersoneel van GullivAir, zal de terugvlucht vanuit Paramaribo naar Amsterdam de volgende dag worden uitgevoerd en wel op donderdag 21 juli a.s.

De vertrektijd van PY994 vanuit Zanderij is nu gesteld op donderdag 21 juli om 05.00 uur a.m. Aan passagiers wordt gevraagd zich tussen 00.00u – 03.00u in de ochtend op donderdag 21 juli aanstaande aan te melden voor de incheck.

“Surinam Airways dankt het reizend publiek voor haar begrip. De opstart van de operatie heeft onze hoogste prioriteit om daarmee zo spoedig mogelijk de gestrande passagiers naar hun plaats van bestemming te vervoeren”, aldus het bedrijf in het persbericht.


18 REACTIES

 1. het wordt steeds gekker , geloven jullie de slm nog , teringzooi

  nu mag het noodlijdende grassalco zijn goudvoorraad verkopen van de regering , jonge jonge jonge, en een deel van de US$ 18miljoen dat ze voordat goud krijgen gaat er als deellening naar de slm US$ 14miljoen voor acht jaar met een rente van 4,8%
  wat kan de slm met dat geld doen , ja zakkenvullen , en dat moeten ze dan snel doen , want de Amerikaanse lease maatschappij waar ze eerder vliegtuigen leaseden en de slm heeft nooit betaald kunnen straks beslagleggen op gelden van de slm dat heeft de rechter in Engeland beslist dus regering geeft de opbrengst van het goud van grassalco maar direct aan de Amerikaanse lease maatschappij en doek de slm op
  gemodereerd

 2. Als slm in het nieuws komt dan is het vlucht annuleren, vertraging wat is er met dit zieke slm aan de hand??
  gemodereerd

 3. En wanneer valt dit pokkebeest uit de lucht!!
  Mensen denk om je leven. Boek geen vluchten op een zieke beest!!
  Heb je leven lief!!!
  gemodereerd

 4. Hoe ziek en incompetent moet je als regering niet zijn om de goudvoorraad van Grassalco te verkopen en in de failliete SLM te stoppen en maandelijks € 12.000 aan de heer de Haan te betalen.
  gemodereerd

 5. 🤣🤣🤣🤣🤣 wat een kluchtenfestival.

  En prof. drs. RobGay maar wanhopig gluren op flightradar om een SLM toestel te vinden.

  Ik meld je nogmaals, domoor, het is de enige luchtvaartmaatschappij zonder toestellen.
  gemodereerd

 6. Ik snap het niet. Je hebt afspraken en dan komt het verhuurbedrijf met laatste minuut, technische storing. Zorg dat jullie de mensen in een veilige kist vervoeren. Bissumbar maakt geld als water over de rug van SLM
  gemodereerd

 7. Als een maatschappij met een van de duurste ticket ter wereld niet weet hoe een bananenwinkel te runnen dan is het goed mis met t systeem. En weer gaan ze voor de duizendste keer aan het infuus. Terwijl er veel betere en betrouwbare maatschappijen zijn die wel zouden kunnen maar het niet mogen.
  gemodereerd

 8. Liever oen seer a kondre direct. Het zogenaamde dreamteam heeft geen andere oplossingen? Het is toch duidelijk dat de Slm zo niet verder kan blijven bestaan. Men beschikt niet eens over een eigen vliegtuig. Maar heeft wel 1000 man personeel in dienst. Die voornamelijk willen profiteren van het goedkoop vliegen. Sari tori
  gemodereerd

 9. WAT, je hebt gelijk, maar waarom steun je deze regering, dreamteam, slim Suriname nog steeds, je wordt ongeloofwaardig.
  gemodereerd

 10. Surinam air is in zee gegaan met Gullivair een Bulgaarse vliegtuig maatschappij.
  gemodereerd

 11. om 14:50 landt de SLM vanuit Amsterdam.
  de volgende dag, om 05:00 uur moet dat vliegtuig weer de lucht in, met dezelfde bemanning.

  Voordat de crew in het hotel in Paramaribo is, is het ongeveer 16:30
  Dan moeten ze eten en vroeg gaan slapen, want ze moeten om ongeveer 02:30 opstaan om om 05:00 uur te kunnen vliegen vanaf Zanderij.

  Niet echt een royale nachtrust voor de crew, vòòr zo’n lange vlucht naar Amsterdam.

  Het is echt één en al narigheid bij SLM en het wordt nu ook nog gevaarlijk om met die lui te vliegen.

  Wat moet er nog meer misgaan voordat de stekker eruit wordt getrokken?
  of moet eerst het geld van Grassalco er doorheen worden gejaagd?
  gemodereerd

 12. Ik zou nooit vliegen met GulliVair. Het is te goedkoop om deze vliegtuig/maatschappij te huren. ze staan op de lijst van meest onbetrouwbaar maatschappij in Europa.
  gemodereerd

 13. de vlucht uit Amsterdam is ook nog vertraagd. verwachte aankomst-tijd: 16:04.
  Nog minder rust-tijd voor de crew

  Hopelijk (voor de crew) wordt de vertrektijd ook met 1 uur opgeschoven.
  voor de passagiers maakt het niet veel uit. Die moeten toch al midden in de nacht op Zanderij zijn om in te checken
  Zij moeten inchecken tussen 5 uur en 2 uur voor vertrektijd van deze vlucht.
  Dus tussen 24:00 uur en 03:00 uur, daarna 2 uur wachten op vertrek!
  wat een narigheid midden in de nacht!
  gemodereerd

 14. Aanvankelijk zou de vluchtuitvoering plaatsvinden door Airhub Airlines. Echter vanwege onvoorziene technische onderhoudswerkzaamheden aan het vliegtuig, kan het desbetreffende toestel niet meer worden ingezet.

  Wat een onzin vanwege onvoorziene technische onderhoudswerkzaamheden.
  Hoezo onvoorzien? Als ik een onderhoudsbeurt aan mijn auto wil laten uitvoeren dan maak ik weken van te voren een afspraak met de garage en dan weet je wanneer je naar de garage moet.

  Ik denk meer in de trant van “geen geld om vooraf te betalen dus naar een goedkoper alternatief.
  Ik weet niet wie de wet lease heeft geregeld maar dit is echt ongehoord alleen economy class dus geen business en comfort class dus deze reizigers gaan niet mee.
  gemodereerd

 15. konsensi jou paaarse club heeft de slm leeg gezogen , en de paarsen zullen misschien nog wel boeken , of toch niet , ze willen gratis vliegen maar met wat , met het papierenvliegtuigje van robg soms
  de gestrande passagiers blijven nog een hele tijd gestrand , want de slm wil alleen maar nieuwe passagiers en hebben lak aan de gestrande passagiers
  gemodereerd

 16. pony , jij leest niet al onze reacties ( niet alle reacties worden geplaatst door wtk ) , wij vallen ook deze regering aan met de pen , want zij maken ook vele verkeerde keuzes , maar die vorige regering en zeker ddb blijven wij bestrijden met de pen en ook hun aanhangers , ken jij nabestaanden van Surinamers die zijn vermoord tijdens de coup van 1980 en de binnenlandse oorlog en ken jij nabestaanden van de Surinamers die in december 1982 op laffe wijze zijn dood geschoten omdat ze voor democratie waren, wij kennen er velen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.