dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDorpelingen Nieuw-Koffiekamp barricaderen weg naar Iamgold

Dorpelingen Nieuw-Koffiekamp barricaderen weg naar Iamgold

-

Does Travel & Cadushi Tours

De bewoners van Nieuw-Koffiekamp zijn het zat dat met hen gemaakte afspraken niet worden nagekomen. Ze hebben uit ontevredenheid de weg naar Iamgold gebarricadeerd.

De districtscommissaris (dc) van Brokopondo, Ludwig Mendelzoon, zegt in gesprek met Waterkant.Net dat hij vernomen heeft dat de dorpelingen tot barricade van de weg zijn overgegaan, omdat de weg naar het dorp Nieuw-Koffiekamp moeilijk begaanbaar is.

De dorpelingen eisen onmiddellijke aanpak van de weg. De politie van Brownsweg is inmiddels ter plaatse voor orde en handhaving.
Door de aanhoudende regen is de weg naar Nieuw-Koffiekamp verslechterd en kunnen de dorpelingen hun woongebied niet bereiken.

Doordat de weg moeilijk begaanbaar is komen de voertuigen vast te zitten in de modder. De weg bevindt zich momenteel in een deplorabele staat. De dorpelingen merken op, dat zij de situatie beu zijn en dat zij hun burgervader willen spreken.

De dc zegt dat hij de gemoederen zal spreken als de mensen hem daar wensen. Volgens Mendelzoon zijn er gesprekken gaande om de weg aan pakken. Het traditionele gezag van het dorp is hiervan op de hoogte.

Hij weet niet of die informatie wel aan de dorpelingen is doorgegeven.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
 1. Dit is en blijft een gebed zonder end. De bewoners denken dat dit in een vloek en een zucht is opgelost. Het is de wag naar het achterland welke nauwelijks een bijdrage in economische zin oplevert doch de vraag naar een meer zal doen toenemen. Licht water de totale infrastructuur zal moeten worden opgepakt dus niet alleen de weg.
  Zie het als een SLM vraagstuk “er is een grote vraag naar verbetering levensomstandigheden de mensen schreeuwen maar er is geen geld. De boeven waren rond deze grote hoop shit wachtend op hoe een njang te maken. Werkelijk verschrikkelijk hoe het in Suriname toegaat. Santokhi die vraagt om geduld. ja geduld en eist tegelijkertijd 5 jaar uit te zitten terwijl hij zijn jas en broek en binnenzakken aan het vullen is met zijn familie en vrienden meezuigend in zijn kielzog”
  Dat is het probleem die verergert wordt door het klimaat en het ontbreken van visie en durf maar meer nog het ontbreken van de wil om het voor het volk te doen en jezelf wegcijferen.


  gemodereerd
 2. baka bana , jou vriend ddb heeft zijn zakken al gevuld he met het geld wat het volk toe behoorde , dus santokhi heeft nog drie jaar omdat te doen , maar paarse randdebiel deze president gaat dat niet doen , ken jij het spel cijfers en letters ??


  gemodereerd
 3. @blaka bana: waarom zeg je niks over Lonny?? neks no fout noh???
  En wat heet 10 jaar ndp land en volk opgeleverd en wie heeft de inkomsten uit goud verpand aan oppenheimer??
  te je smoko asi-ka, je tak soso boegoe-boegoe…


  gemodereerd
 4. Bigi bana, dikke bana volk in suriname roert zich in de stad, misschien moet de president uit zijn paleis vluchten naar nieuw koffie kamp.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES