maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBlanke man dood aangetroffen aan de Ladesmastraat

Blanke man dood aangetroffen aan de Ladesmastraat

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname kreeg hedenmorgen omstreeks 06.30u een melding betreffende een man, die vermoedelijk levenloos langs de Ladesmastraat in Paramaribo werd aangetroffen.

De politie van Nieuwe Haven en Kapitale Delicten gingen na de melding ter plaatse voor onderzoek en trof inderdaad een dode man aan. Het gaat om een blanke man, van wie de persoonlijke gegevens nog onbekend zijn. Het lichaam vertoonde verwondingen aan het achterhoofd.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Alstublieft mensen hou het even genuanceerd en stop met de etnische viool te spelen. Je democratische recht gebruiken om zaken die mis gaan aan de kaak te stellen is een must.Als de prijzen dalen, de benzine betaalbaar blijft, degenen die recht op hebben een stuk grond dat krijgen , iedereen zn fair share aan belastingen betaalt en dat belastinggeld besteedt wordt voor waar het voor bedoeld is creeer je en gaaf land.
  Bedenk dat de dolle mina’s desnoods met blote borsten gingen demonstreren voor vrouwenrechten waar alle Pakistaanse Turkse en Surinaamse vrouwen van genieten in ons prachtig kikkerland. Iemand moet de kastanjes…etc etc.
  Niet de minste Bob Marley heeft het voorgezegd ..Get up stand up never give up the fight…forza sranang the best!!


  gemodereerd
 2. @dallasskotoe (mi mars Papa)
  Je vermijdt de ware feiten. Etnisch profileren gebeurt in dit land al jaren en heeft zijn oorsprong bij de etnische politiek van Pengel die in de jaren 60 alleen het soort dat op hem leek voortrok. Zo mochten alleen zijn soort naar Nederland om te studeren de rest werd genegeerd. Alleen zijn soort kreeg een studiebeurs om te studeren. De achterstand die de andere bevolkingsgroepen hadden, werd snel ingehaald. Het mooie ervan is dat deze bevolkingsgroepen het op eigen kracht deden. Ze hielden hun handjes niet op bij de koloniale macht. Dus scheer je heen met de reactie over Dolle Minas en blote borsten you kramdagoe you.


  gemodereerd
 3. De regering moet de wet oog om oog, handteren in Su !
  En niet de hele dag, met hun eigen piemel te spelen !!!!!!
  Als deze blanke man een toerist, die daar per ongeluk
  in de buurt terecht is gekomen, dan is hij op zoek naar
  Marihuana. (beroofd en vermoord)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Zouden deze teringlijers niet met hun handen kunnen afblijven van derden.
  Hoogste tijd om beide handen af te hakken in het openbaar.!!!!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES