President Santokhi ziet af van reis naar Paraguay

12
President Santokhi belt VVD-leider Mark Rutte om te feliciteren

President Chandrikapersad Santokhi vertrekt vanavond niet meer naar Paraguay voor deelname aan de Mercosur summit.

Waterkant verneemt van bronnen dat het staatshoofd van Suriname heeft afgezien van de reis na de protestactie van vanmorgen tegen het regeerbeleid.

Op social media hebben boze burgers zelfs gedreigd massaal de Johan Adolf Pengel luchthaven binnen te stormen om het vertrek van de Surinaamse president te hinderen.

Alven Roosveld, woordvoerder van de president, meldt dat brandende issues op nationaal vlak altijd prioriteit hebben boven de internationale betrekkingen.

12 REACTIES

 1. Gelukkig dat Bravo niet naar het buitenland durft gaan. Zo’n @#$&, de luchthaven bestormen terwijl Lonny wilde vertrekken naar Paraguay, zouden ze niet durven uithalen.met Bravo; ’tigri sabi pé ay krasi en bal’.
  gemodereerd

 2. Ik denk persoonlijk dat een presidentschap voor Santokhi met een HBO diploma te hoog gegrepen is. Hij is niet in staat om de problemen in Suriname op te lossen. Hij heeft in die twee jaar honderden commissies benoemd zonder enig resultaat. Irfaan Ali managed Guyana als een CEO, Chandrikapersad Santokhi managed Suriname als een bacovenwinkel. De problemen in Suriname nemen dagelijks toe en er wordt flink geroofd. Maar de president doet niets dan mooie woorden en dreigementen. Is goed dat hij in deze turbulente periode niet naar het buitenland gaat.
  gemodereerd

 3. Het is allemaal lariekoek. Protesten werden voornamelijk gedomineerd door paars gezinde creolen. Tentijde van regering Bouterse I en II lagen deze gasten in hun hangmat.
  gemodereerd

 4. Welvaart hangt niet alleen van de regering af ook de inspanning van het volk is onontbeerlijk
  gemodereerd

 5. ja en wie zijn die boze burgers , de paarse kakkerlakken , verdomde nietsnutters , ja geen pakketten meer he , dus dan maar dreigen en schreeuwen , waardeloos volk dit zijn geen Surinamers , opdonderen met die gasten
  gemodereerd

 6. Als de president niet gaat, dan stuurt hij toch zijne excellentie de vicepresident. Zo werkt dat toch?
  gemodereerd

 7. Hoe wilde hij daar komen? Lopend met met SLM (Start Lopen Maar)? Nee, hij gaat zijn VHP vriendjes sturen dan stuurt Ronnietje ook zijn ABOP matties mee zodat zij wat kunnen verdienen aan dagvergoedingen.
  gemodereerd

 8. Waarom hebben ze dat niet gedaan toen didibrie naar China of naar Djibouti ging?
  Stelletje laaggeschoolde niksnutters! Dit zijn de grootste rascisten van Suriname.

  Jammer genoeg heeft Chan geen ballen. Ik had het wel geweten
  gemodereerd

 9. Boesskowtoe , als Chan nu zou optreden tegen die paarse protesten , dan wordt hij in het buitenland als dictator gezien , dus Chan heeft goed gehandeld , maar als die paarsen geweld gaan gebruiken en gaan plunderen en regeringsgebouwen gaan bestormen , dan kan Chan het leger in zetten en orde op zaken te stellen en dan zullen ze in het buitenland hem geen dictator noemen
  gemodereerd

 10. Kunnen ze al die paarse werkelozen en lanterfanters niet ergens verplicht aan het werk zetten.
  Zodat ze geen tijd meer over hebben om rotzooi te trappen.

  Je kunt de Afrikanen wel naar Suriname halen maar de Afrikaan niet uit de Paarse Getinte Surinamer.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.