maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMedewerkster (21) bettingshop vergokt 3.500 SRD en blijft weg

Medewerkster (21) bettingshop vergokt 3.500 SRD en blijft weg

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 21-jarige C.R. is zondag bijna in verzekering gesteld, als haar moeder niet was bijgesprongen. In april vergokte zij 3.500 SRD bij de bettingshop waar zij werkzaam was.

Op een dag belde ze haar werkgever op en vroeg hem of ze een coupon ter waarde van 2.500 SRD voor haar buurman mocht sturen. De werkgever maakte haar duidelijk dat hij zich daarmee niet bemoeid. Hij wil geen kasverschillen, dus moest zij ervoor zorgen dat alles aan het eind van de dag keurig wordt afgesloten.

De vrouw beweerde vervolgens een coupon voor buurman te hebben gestuurd, terwijl uit onderzoek blijkt dat zij een bedrag van 3.500 SRD zelf heeft vergokt. Ze gebruikte daarbij ten onrechte de naam van de buurman.

Omdat ze het verschuldigde bedrag niet kon betalen, bleef ze weg. De ondernemer stapte naar de politie en deed aangifte tegen haar.

Gisteren werd de dame op het politiebureau ontboden. De moeder kwam ook mee en was bereid het verschuldigde bedrag terug te betalen. De werkgever en de moeder hebben de zaak onderling afgehandeld. Hij heeft zijn geld ontvangen en de dame in kwestie werd met een ernstige waarschuwing heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE
  1. waar werd ze naar toe gezonden? naar haar buurman neem ik aan. ze heeft haar mond gebruikt om hem hierin te betrekken, nu moet ze haar mond gebruiken om
    daarom zeg ik altijd beste mensen
    liever een verre vriendin dan een goede buurvrouw
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES