zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoksendief in ren betrapt en aangehouden

Doksendief in ren betrapt en aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Het steeds stelen van doksen uit een ren op een erf aan de Rahemalweg is afgelopen week verkeerd afgelopen voor een 22-jarige dief. Hij werd in de ren door de huisbewoners betrapt toen hij bezig was doksen te stoppen in een juten zak.

De huisbewoners wisten de dief aan te houden en droegen hem over aan de politie. Na flink aan de tand te zijn gevoeld gaf de verdachte toe dat hij een maand terug ook al doksen van hetzelfde adres had gestolen.

Naar zeggen van de dief heeft hij de gestolen doksen voor SRD 250 aan verschillende mensen verkocht. De politie heeft hem na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Haha, je moet rijst met water eten. Maak je niet druk, je komt zo vrij.
  Je kan a d magenthaweg gaan halen.
  De moordenaar is in de bak. Kippen zat daar.


  gemodereerd
 2. Het stelen van pluimvee is niet iets van de laatste jaren maar dit gebeurt al jarenlang. Opnieuw worden hardwerkende mensen benadeeld en is het de vraag of er ooit een eind aan dit soort taferelen komt. De beroemde kippenboer Rainies heeft jarenlang met deze ellende te kampen en het zijn steeds degenen van wie je het zou verwachten.
  Dat de gestolen eenden voor 250 Srd verkocht worden is ook iets om over na te denken dat het om gestolen waar gaat. Normaal kost een vetgemeste eend het dubbele en dan nog ben ik voorzichtig met de prijs. De dief moet de schade aan de benadeelde vergoeden naast zijn portie gevangenisstraf.


  gemodereerd
 3. NIbtte krijgt hem morgen vrij.
  Zo niet dan hem 6 maanden opsluiten en zijn moeder of vader vragen om elke dag eten en thee voor hem mee te brengen naar de cel.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES