Politiewagen klapt achterop ander politievoertuig

9
Politiewagen klapt op ander politievoertuig

Bij een aanrijding vanmiddag aan de Martin Luther Kingweg in Suriname waren twee auto’s van de Surinaamse politie betrokken. Het gaat om een zwart wit gelakt dienstvoertuig van RBT midden en een Musso dienstvoertuig van Kapitale Delicten (KD).

Beide voertuigen reden over de MLK-weg, komende vanuit de richting van Houttuin en gaande richting Paramaribo. Daarbij reed het KD dienstvoertuig voor en het RBT dienstvoertuig daar achter. Ter hoogte van apotheek Tjon A Kiet ging het mis en knalde het RBT voertuig achterop de voorrijder.

De bestuurder gaf aan dat de remmen van zijn voertuig het niet meer deden. Het KD voertuig heeft een deuk opgelopen aan de achter stootbalk en aan de laadklep. Het RBT voertuig raakte flink beschadigd aan de voorzijde (foto).

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerden niet onder invloed van alcoholhoudende drank. De bestuurder van het KD voertuig en zijn bijrijder klaagden van pijn over het gehele lichaam. Ze zijn met een visum per eigen gelegenheid naar de SEH overgebracht.


9 REACTIES

 1. Zijn remmen deden het niet! D.w.z. dat de auto zonder geldig keuringsbewijs op de openbare weg reed. Jammer dat ‘skotu no kis den man dis op tijd’.
  gemodereerd

 2. Als je iets gebruikt dat niet van jou is moet je netjes ermee omgaan. Dat weten deze debielen niet. Elke dag politie negatief in het nieuws
  gemodereerd

 3. Denk niet dat politie voertuigen worden gekeurd? Want die voertuigen rijden day&night, alleen als het kapot is gaat het rusten.
  gemodereerd

 4. Veel Surinamers zijn brokkenpiloten in het verkeer. Ze zeggen dat ze kunnen rijden maar in de praktijk deden ineens de remmen het niet meer….
  gemodereerd

 5. Groot kans dat er een telefoon in er spel was. Waar was ie anders door afgeleid dan?
  gemodereerd

 6. Komt ervan ze rijden als een paar merdas op de weg.Hun manier van rijden brengt vele burgers in paniek.Eens was een RBT op me af gezwingt,omdat die idioot de breedte die ik vrij liet niet voldoende vond.Ik wens ze geen dood toe,maar als dit rijgedrag zo doorgaat wo dede tragisch.Jullie lossen problemen op,maar jullie zijn zelf ook een probleem.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.