vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Minister Achaibersing stelt portefeuille niet ter beschikking'

‘Minister Achaibersing stelt portefeuille niet ter beschikking’

-

Does Travel & Cadushi Tours

In de media is de indruk gewekt dat minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning als gevolg van de recente ontwikkelingen zou terugtreden. In gesprek met de Communicatie Dienst Suriname (CDS) accentueert de woordvoerder van de president, Alven Roosveld, dat er daar helemaal geen sprake van is.

De woordvoerder heeft benadrukt dat minister Achaibersing zijn portefeuille niet ter beschikking heeft gesteld. “Ook vanuit de kant van het staatshoofd is er nimmer aan de bewindsman gevraagd om zijn portefeuille ter beschikking te stellen.

Tijdens de op zaterdag 16 juli 2022 gehouden regeringsraadvergadering heeft de president beklemtoont dat hij wacht op de resultaten van het onderzoek van het Surinaamse Openbaar Ministerie”, aldus de regeringsfunctionaris.

Eerder in de media:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

13 REACTIES
 1. Tuurlijk niet!

  Waarom zou hij. Een vd weinige goeie.
  De ambtenaren die geld hebben witgewassen, hebben de goeie naam van het ministerie te grabbel gegooid.
  Waren ze eerder vervangen, dan hadden ze ook met de ‘friends en fam’ stok geslagen.

  Ondertussen onderhoud de ex-pres warme banden met de onderwereld, de ex-min v financiën is op de vlucht geslagen en de ex-governor zit in een cel.
  De oppositie moet in het kader v transparantie de “betrouwbare” bron prijs geven aan de politie.


  Maak melding

 2. De hele staatskas kan gestolen worden als hij maar niet betrokken is bij de diefstal. Zo is dat. Geen spaak ertussen t krijgen. De schaamte voorbij. Pijnlijk.


  Maak melding

 3. Waarom zou de minister van financiën zijn portefeuille ter beschikking stellen. Dat zouden de grote boeven van de ABOP moeten. Mevrouw Vorswijk van de ABOP zou op staande voet ontslagen moeten worden vanwege de grondroof door haar eigen partijleden en de heer Jogi van de VHP.


  Maak melding

 4. Als elke minisister bijna een wandaad in de sector onder zijn verantwoordelijkheid moet aftreden, houdt je snel geen ministerraad meer over. Daarbij kan Suriname zich dat gezien het pensioensprotocol niet veroorloven. Er zijn al genoeg ministers uit de NDP tijd die niet meer dan een week in functie zijn geweest en daarvoor hun hele leven een ruim pensioen ontvangen .
  Laat ze die zwendelaars, maar opsporen dan zullen we zien uit welke hoek die komen, ik denk dat de kleur paars is.


  Maak melding

 5. Blijf maar lekker zitten hoor, is jouw. Goed recht, gaan jullie maar z lekker door . Wat jullie aan het Volk hadden beloofd is niet belangrijk, doen jullie maar deze Coalitie wat. Jullie heel Belangrijk vinden voor het Volk die jullie daar om hun belangen te vertegenwoordigen want jullie Stopwoord is de Vorige Regering, maar is het nu de Vorige Regering die zulke handelingen uitspoken of is het de Huidige Regering die zulke Aktie aan het doen zijn. En nu is het Heel Rustig op Waterkant,iedereen is heel muis Stil die kritisch waren op de Vorige Regering.


  Maak melding

 6. Diefstal en rovers praktijken.
  Eerst zien dan geloven. SLM is een instituut van wanpraktijken. Zie de accountantsverklaringen.
  Wanneer het een negatieve balans is vanwaar wordt er dan geld gevonden!!!


  Maak melding

 7. Haha
  Irvin Kanhai is in paniek !

  Haha
  Bordo en Peppie op de vuist !

  Haha
  Langzaam maar zeker komt de aap uit de mouw en komt de geest uit de fles !

  Tja go. Set kong !
  Sroto den mars !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 8. En terecht, Armand Achaibersing van Financiën en Planning is bezig de mega problemen van het land, waarmee de vorige regering het land heeft heeft achtergelaten, op te lossen. Dit terwijl exponenten van diezelfde voorgaande regering het huidige beleid constant zitten te saboteren. Deze mensen mogen nooit meer aan de macht komen. Ze weten het land goed te besturen als ze niet zelf aan de macht zijn. Zodra ze voldoende zetels hebben om te regeren gaat het weer bergafwaarts met het land. Da moni é verdwijn. Dit scenario wat er nu bij financiën en CBvS afspeelt kunnen alleen mensen in elkaar hebben gezet die er kennins van zaken hebben en het eerder tijdens de vorige regering ook al hebben gedaan. De vrienden van DDB vallen nu door de maand.


  Maak melding

 9. Hoop dat ze bordjes hebben met Weg met Achaibersingh.
  Dan wilt die kloot van een Chan dat pokitie Bouva moet ondervragen. Sodermieter op


  Maak melding

 10. We zullen doorgaan om Suriname op weg te brengen naar veel meer welvaart en welzijn voor alle Surinamers en van Suriname een kapitalistische Mij. Aan alle jonge Surinamers wil ik zeggen dat jij je kan verheffen door te leren en te studeren op scholen en de universiteit.

  Suriname heeft jonge gestudeerde mensen nodig in de:
  – techniek, veel Ir en ing diverse richtingen ( waterinfrastructuur, wegeninfrastructuur, stedenbouwinfrastructuur, ook landbouw cultuur/universiteit van Wageningen), olie en gas, bosbouw, visserij, bauxiet, kwaliteit zoetwater, enz

  – Moderne ecotoerisme, culinair, cultuur, musea, muziek en dans, enz
  – Moderne zeevisserij,
  – Moderne landbouw, Ir op landbouw cultuur techniek,
  – Flora en Fauna, Tropisch dieren en planten met allerlei goede eigenschappen voor medicijnen, enz.

  – Goede economen, goede juristen, dienstverlening, enz,
  – Moderne bosbouw ( eindproducten). Moderne Goudindustrie.

  Zie dat er meer dan genoeg mogelijkheden zijn waarmee Suriname veel heel valuta kan verdienen als de bevolking bereid is die scholing te volgen.

  Surinamers moeten gaan ondernemen en hun eigen geld verdienen.

  Leve:
  – Vooruitstrevende HervormingsPartij, (VHP)
  – Z.E. President Chandrikaperkash Santokhi.
  – regeringscoalitie, VHP, ABOP, NPS, PL en hun leiders en DNA-leden, hun achterban.
  – Surinamers,
  – Grondgebied Suriname

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Vertrouwen In Eigen Kunnen

  We zullen het zelf moeten doen. Niemand gaat het voor ons doen.

  Als je naar het toilet gaat zal je na je behoeften gedaan te hebben je zelf moeten reinigen. Anderen gaan het niet voor je doen. Ook met de uitdagingen waar wij voor staan.

  De aardolie- en gasvoorraden voor onze kust gaan ons een flink eind helpen om onze doelen te realiseren, maar scholing en studeren is heel belangrijk om kennis en ervaring te hebben over de diverse beroepen en deze dan te gaan doen in het werk en te ondernemen.

  Samen Werken, Samen Sterker, Doelen Stellen En Deze Verwezenlijken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES