Buschauffeur aangehouden wegens beledigen president

19

David Z. is afgelopen vrijdag door de beveiliging van het kabinet van de president aangehouden, omdat hij de Surinaamse president beledigde.

De buschauffeur was met een lijnbus en stopte voor het kabinet waar hij begon te schreeuwen. Hij gebruikte daarbij vulgaire termen en zei ondermeer “Ie ben fin dat Bouta bing furu, now ju sref e furu Centrale Bank moni“.

De beveiliging ging daarna over tot aanhouding van de buschauffeur en droeg hem naderhand over aan de politie van Centrum.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is David in verzekering gesteld wegens belediging van het staatshoofd.


19 REACTIES

 1. Het is niet het slimste soort toch. Bewust houdt dit soort zijn eigen ontwikkeling tegen. Nog niks is bekend over de vulgaire oplichting, il vermoed echter dat Bouva en boeler Amzaad Zaadloos hier achter zitten, maar onze buschauffeur David Z m. weet al in welke hoek de dader gezocht moet worden. Geweldige analyticus er is vast plek voor jou bij de FBI !
  gemodereerd

 2. Ik hoop dat hij met een tegdn actie komt als hij eruit komt. Chan is een boef
  gemodereerd

 3. Wat deze chauffeur zegt is geen belediging, het kan in het gunstigste geval een leugen of in het ergste geval de waarheid zijn voor beide excellenties. De enige manier waarop dit als een belediging ervaren kan worden, door de huidige excellentie, is dat hij vergeleken wordt met een massamoordenaar.
  gemodereerd

 4. is totaal geen belediging
  geld is verduisterd en santokhi is de hoofdverantwoordelijke, dus klopt het precies wat de buschauffeur zegt.
  dit is niet meer dan machtsmisbruik omdat niemand wat slechts mag zeggen over die nutteloze sukkel van een president
  altijd gillen over democratie, de man zou het nog niet herkennen als het recht in zijn bek schijt
  zoveelste staaltje dat deze regering onder leiding van een vette kwal totaal niets gaat brengen voor suriname
  gemodereerd

 5. Zo zo mensenrechten- schending of beledeging . Hij moest een waarschuwing krijgen voor eerste keer schelden. Bijna overal op de wereld schijn mensenrechten ik hoop niet voor suriname ook schijn- mensenrechten. Zelfs europa kan er wat van met instutionele racisme ik heb als aziaat erg veel last van. Instutionele racisme. Dit is ook een soort mensen rechten schending vind ik.
  gemodereerd

 6. Wat hij heeft gezegd id geen belediging maar de waarhrid.zijn er geen ettelijke miljoenen gestolen bij dfinancidns middels valse recus maar de president vind het niet nodig dat de minister van financien opstapt.dus we weten nu dat de pres te vergelijken is met de dief die gilt houd de dief
  gemodereerd

 7. Dit is nu meten met 2 maten wat gebeurt er met zijn zoon die ook commentaar had op zijn vader niks nada waar gaat het naartoe met vrije meningsuiting
  gemodereerd

 8. Doorgedtaaide idioot. Je had naar patrijsstraat 28 op leonsberg moeten rijden en naar de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname dit soort dingen moeten roepen en vragen pe a moni de en pe boefdraad de, jo paarse djamoe ede.
  gemodereerd

 9. Mag dat????????. Pe a moni de dat wil ik weten. Want un bo seteng. Un gwent fufuru dan un wan sor finga tap trawan. Un seten noh. Pe a moni de. Un bo seten now we nyameng
  gemodereerd

 10. Laat chan zn criminelen vandaag naar het plein sturen.
  Grootste rovers zitten nu in de regering. Ik hoop dat ze allemaal de bak in gaan voor hun daden.
  Dit is het gedrag van een lafaard.
  Tigri sab pe ding krasie ding go.
  gemodereerd

 11. Surinamers moeten rustig blijven en niet zo te keer gaan hier op wkn nieuwe president in 2025 nieuwe verkiezingen. Deze personen zullen netals de nutteloze kanker allochtonen worden turken, zwarten etc die geen last hebben van racisme en zelfs aan instutionele racisme maar samen met hollanders mij het leven flink zuur maken alleen bepaalde surinamers hebben last van instutionele racisme in nederland zoals mensen van keti koti viering en ik aziaat. Daarom strijd ik er ook tegen.
  gemodereerd

 12. Marco.

  Heb je recht gehad op school?

  Iemand is pas schuldig wanneer dat volgens de wet is bewezen.
  Marco. Is volgens het wetboek van strafrecht al bewezen of de minister van financiƫn schuldig is?

  Marco, je moet weer naar school gaan.

  Ik rust
  Djamoe
  gemodereerd

 13. Is het echt nodig om deze man op te pakken en op te sluiten? Hij verwoord gewoon de gevoelens die er bij velen in de gemeenschap leven. Maandag word er gedemonstreerd. Gaat u die ook allemaal opsluiten?

  Het getuigt van zwakte bij deze President. Hij wilt heel graag geweldig gevonden worden. Kritiek doet pijn.. de lijst aan flaters begaan door deze regering is lang. En toch blijft men met vingertjes wijzen naar de voorgangers en anderen. A no mi.. ik ben goed bezig..!

  Sari tori
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.