SLM hervat vluchten Paramaribo-Amsterdam op 20 juli

8
Tweede groep repatrianten uit Nederland keert vandaag terug naar Suriname
Archieffoto: naar Suriname vertrekkende passagiers op Schiphol.

Alle inspanningen van de afgelopen weken hebben erin geresulteerd dat Surinam Airways haar vluchten op de Paramaribo — Amsterdam route vv aanstaande woensdag zal hervatten, meldt het bedrijf uit Suriname.

“Tijdens intensieve onderhandelingen met de aandeelhouder en andere essentiële partners zijn er per heden dusdanige garanties verkregen, dat de heropstart van de operatie kan plaatsvinden en de uitvoering van het herstelplan voortgang kan vinden”, aldus de SLM.

Op woensdag 20 juli 2022 is de eerste vlucht vanuit Amsterdam naar Paramaribo vv gescheduled.

Surinam Airways neemt met alle stakeholders de voorbereiding van de vluchthervatting ter hand. Volgens schema zijn er 3 keer per week, elke woensdag, vrijdag en zondag, vluchten op deze route, die worden uitgevoerd met toestel, cockpit- en cabinepersoneel van Airhub Airlines.

Er wordt continu doorgewerkt om de getroffen passagiers te accommoderen.

“Surinam Airways spreekt de hoop uit dat we met het openstellen van de route Paramaribo Amsterdam een eerste stap te hebben gezet om het vertrouwen van het reizend publiek en de Surinaamse gemeenschap te kunnen terugwinnen”.


8 REACTIES

 1. Aan de directie en management van de SLM wil ik vragen:
  Lees onderstaand bericht nog vele malen en probeer nou voor eens en altijd uitleg te geven waarom jullie het vertrouwen terug willen van het reizend publiek en de Surinaamse gemeenschap.

  “Surinam Airways spreekt de hoop uit dat we met het openstellen van de route Paramaribo Amsterdam een eerste stap te hebben gezet om het vertrouwen van het reizend publiek en de Surinaamse gemeenschap te kunnen terugwinnen”.
  gemodereerd

 2. Hopelijk met toestellen die in de lucht kunnen blijven.
  Uiteraard ook met gekwalificeerde bemanning( is een must!)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ik zou SLM failliet laten gaan. Corrupte rovers zullen altijd blijven stelen in alle Surinaamse bedrijven wordt gestolen. Dit volk gaat nooit iets duurzaam kunnen opbouwen. Daarom zou een andere goedkope betrouwbare maatschappij gegund moeten worden.
  gemodereerd

 4. Komt goed met Su en SLM. Want NL en KLM hebben bewezen dat ze nog steeds de oude slaven meesters zijn in nieuwe pakken.
  gemodereerd

 5. Zou leuk zijn als al deze slachtoffers van de SLM een passende schadevergoeding krijgen.
  Voor alle extra gemaakte kosten en extra stress en leed, wat hun is aangedaan.

  Trek dit schadebedrag maar af van het jaarsalaris van de directeur van de SLM, die vent verdient immers genoeg voor zijn wanprestatie.

  Maar SLM kennende steken ze dat geld liever in hun eigen zak en schepen ze de mensen af met een zielig verhaal…
  gemodereerd

 6. ja hoor , niet de slm heeft dit voor elkaar gekregen , maar verdomd deze regering heeft weer miljoenen US Dollars van het volk erin gepompt , en hoe gaat het , de regering wil toch alle gestrande passagiers naar hun bestemming brengen , dat zijn veel vluchten en de slm verdient geen stuiver aan deze vluchten en de regering ook niet , het vliegtuig die deze vluchten uitvoert heeft eigen bemanning , dus die slm bemanning zit weer uit zijn neus te vreten en wordt ook nog betaald , wat een rotzooi, en als alle gestrande passagiers weer op hun plek zijn wat dan regering , gaat u dan opnieuw weer miljoenen US Dollars van het volk er in pompen om met dat toestel vluchten uit te voeren , en reken erop dat vele mensen niet bij de slm boeken , want de KLM heeft de ticket prijs verlaagd , de haan dat was het u wordt bedankt u kunt gaan , en ook deze regering kan ook gaan , echt misbruik maken van gelden van het volk, en de slm kan opdonderen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.