zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMrZonneman en team in Nederland voor events

MrZonneman en team in Nederland voor events

-

Does Travel - naar Suriname

MrZonneman is maandag vanuit Suriname in Nederland aangekomen met zijn team voor een culturele uitwisseling en voor het netwerken. Het eerste project dat gedaan zal worden is dat MrZonneman Music op de eerste dag van het Kwaku Festival een podium krijgt voor haar artiesten met wie er een samenwerking is op het podium van Tha Block.

Tha Block is een van de heetste area’s van het Kwaku Festival waar er veel jongeren bijeen komen en ook grote artiesten optreden. Onder de naam ‘MrZonneman Music’ zijn dat Otjeman, 4Ever Real, Lavinnio en Dj Della.

Daarnaast heeft MrZonneman ook zijn event concept ‘Toy Story By MrZonneman” meegenomen naar Nederland. Het wordt de eerste keer dat dit evenement in Amsterdam gehouden zal worden en wel in Club Goodvibes Amsterdam. Daarbij zal naast het mannelijke entertainment voor de vrouwen, ook een van de bestsellers coktails van X’O Slush and more, ‘Banga Sour’, aangeboden worden aan de gasten van dit event.

“Ook zullen er gesprekken gevoerd worden met een enkele artiesten voor een paar shows in Suriname. Verder zal er gesocialized en genetwerkt worden met potentiële organisaties in Europa voor samenwerkingen, zodat wij onze mensen meer mogelijkheden kunnen aanbieden”, aldus de organisatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. “een culturele uitwisseling en voor het netwerken”
  Jaja… dat zeggen ze allemaal!

  Blijf a.u.b lekker in Suriname, er zijn in Nederland al genoeg van dit soort randdebielen.

  Had maar gewoon naar school gegaan en een vak geleerd.


  gemodereerd
 2. Deze reactie laat juist zien hoe ongeschoold en wat een randdebiel jij bent.

  Zo te zien hebben deze heren zeer zeker wat goeds gedaan en heel goed opgelet op school. Waardoor ze van hun hobby hun werk hebben gemaakt!

  Btw de eerste twee boys wonen en zijn geboren in Nederland wat eigenlijk ook niet eens uitmaakt.

  Geniet van het weer


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES