Miljoenen SRD’s op mysterieuze wijze gestort op rekening bankcliënten

12
Surinaamse dollars SRD

De Surinaamse krant Times of Suriname meldt vandaag in haar openingsartikel op de voorpagina dat zij gisteren vernomen hebben dat op rekeningen van beplaalde bankcliënten er ineens miljoenen SRD’s zijn gestort. Zo zou er volgens de krant SRD 9 miljoen gestort zijn op de rekening van een van de klanten.

Volgens de krant hebben zeker twee personen melding van de mysterieuze storting gemaakt bij een advocaat, die hen adviseerde naar de politie te stappen.

Times of Suriname heeft informatie dat een van de cliënten gistermorgen ging om geld te pinnen en daarbij ontdekte dat zijn banksaldo extreem hoog was. De man maakte gelijk contact met een advocaat, die hem adviseerde om geen geld te pinnen, maar naar de politie te gaan.

Het is nog onduidelijk als de mysterieuze stortingen verband hebben met de vervalste reçu’s zaak.


12 REACTIES

 1. ja, deze zaak kwam aan het licht omdat bouva er niks eraan heeft verdiend (zoals naschoolse opvang/etc) goedzo, ga zo door want iemand moet toch altijd op de regering letten want elke regering wil het land roven. alleen de regering van VENETIAAN toen deed goed werk, de rest is tot nu toe een NUL waard.
  gemodereerd

 2. Als het op mijn ‘skeer’ rekening wordt gestort, ga ik er zondermeer vanuit dat het van ‘Gudu Pá’ afkomstig is en als het achteraf niet zo blijkt te zijn, huur ik advocaat Nibtte in om mij vrij te pleiten.
  gemodereerd

 3. Wat een schandalen in de 2 jaar van deze boeven. Als er geldbop mijn rekening wordt gezet laat ik het rustig
  gemodereerd

 4. De ndp moet hierover stevig aan de tand worden gevoeld. Die zijn meer dan grootmeester in de CBvS ea banken leeg te roven.

  Men moet niet vergeten dat boefdraad daar met de scepter zwaaide en nu schuiltje speelt.

  Het heeft er veel van dat die nog een slag wil slaan.
  gemodereerd

 5. Ik geloof er niets van. Surinamers hebben geen cent te makken, zelfs slm luchtvaart maatschapij bankroet, maar als je surinaams nieuws leest dan is 10.000 geintje er wordt steeds over tonnen en miljoenen gepraat en geschreven terwijl, suriname staatskas is leeg! Alle maal grote bluf of wel, geen kleine fatu torie maar bigi fatu torie over geld slm kreunt en zucht!
  gemodereerd

 6. mensen nu kunnen lezen wat de ndp doet samen met roemer om nog meer geld te stelen , abdoeletje jij beschuldigde hoge vhp mensen , maar lulletje ook jij zal in de bak belanden , zou op de achtergrond soms hoefdraad er ook mee te maken hebben
  gemodereerd

 7. Sang!!! Tante debieus is eerlijk. Ze zou het geld op haar rekening laten….geloof je het zelf??? Fos joe loekoe, a doekoe go. Jokkebrok jo paarse djamoe ede.
  gemodereerd

 8. Idd passant, het gaat broeien hier, hoefdraad en kornuiten hebben ook een handje hierin. Ik ben benieuwd.
  gemodereerd

 9. Zoals gezegd was het onderzoek al gaande !
  De paarse paniek papegaaien zorgen voor verstoring van het onderzoek.
  De vraag is nu:
  waarom willen de paarse paniek papegaaien het onderzoek verstoren ?
  Als zij meer weten en gelijk al met conclusies en beschuldigingen komen dan moeten zij toch in landsbelang en met het oog op transparantie hun informatie delen !

  Moge het duidelijk zijn dat de Nationale Dagu’s weer zoals gebruikelijk met halve waarheden en hele leugens de Surinaamse maatschappij probeert te destabiliseren !

  Het zou trouwens de Surinaamse media / journalisten sieren wanneer zij hun niveau verhogen en objectief speurwerk verrichten en het volk verrijken met de waarheid !
  Want alleen met objectieve informatie en de waarheid kunnen wij een betere regering formeren en werken aan een beter Suriname !

  There is no God higher than truth !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.