Korps Politie Suriname vijf commissarissen rijker

4
Korps Politie Suriname vijf commissarissen rijker

Het Korps Politie Suriname is ingaande donderdag 14 juli 2022 vijf commissarissen rijker. Door de minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi en waarnemend korpschef Ruben Kensen zijn de hoofdinspecteurs Nasserhoesein Samsoedien, Sjaam Bhoelan, Premkoemar Isrie, Krishnakoemar Binda en Lloyd Tolud bevorderd tot commissarissen van politie. Ze zullen het beleid van de politieorganisatie verder vorm zullen helpen geven.

Daarnaast werden 12 inspecteurs van politie 1e klasse bevorderd in de naast hogere rang, tot hoofdinspecteur van politie te weten Audrey Beeldstroo-Haime, Revelino Eijk, Hesdy Godlieb, Jimmy Kandhai, Sharveen Koelfat, John Krishnadath, Daphne Lieveld, Haidy Summerville, Orpheo Valpoort, Virginia Vrede, Wilfred Weekers en Clade Vrede.

Ook 16 inspecteurs van politie 2e klasse zijn bevorderd tot inspecteurs van politie 1e klasse. Twee inspecteurs van politie 3e klasse hebben nog een ster op hun epauletten gehad en zij zijn vanaf vandaag inspecteurs van politie 1ste klasse.

Drie majoors van politie zijn bevorderd tot onderinspecteur van politie en een brigadier maakte twee sprongen verder en werd bevorderd tot onderinspecteur. Bijkans 21 brigadier functioneren na vandaag in de rang van majoor van politie.

113 agenten van politie 2e klasse dragen vanaf nu elk nog een streep extra, dus vier strepen op hun schouders. Deze groep is bevorderd van agent van politie 2e klasse tot 1e klasse. Daarnaast zijn 131 agenten van politie 3e klasse bevorderd in de naast hogere rang.

Deze bevordering heeft vrijdag op de politieacademie aan de Commewijnestraat plaatsgevonden.


4 REACTIES

 1. Ach wat lief…
  Koning, Keizer, Admiraal schijten moeten ze allemaal!

  6 donutsvreters op een rij, wil de echte commissaris een stap naar voren doen.

  Maar allen van Harte Gefeliciteerd, nu maar hopen dat de criminaliteitscijfers gaan dalen met deze krachtpatsers.
  gemodereerd

 2. Word het geen tijd voor nieuwe uniformen?? Dit is echt geen gezicht. Het is niet meer van deze tijd..
  gemodereerd

 3. Geld genoeg blijkbaar bij justitie. Die Lloyd Tolud was toch gepensioneerd, volgens een ander artikel. Is hij weer terug in diens?
  gemodereerd

 4. @lam en@konsensi jullie hebben allebei gelijk. Al die te lange en ruime broeken.
  Zijn er geen kleermakers in Suriname. Overigens een beetje conditietraining zou ook wel op zijn plaats zijn. In denk niet gezien de dikke buiken, dat er een van de zes door de Nederlandse conditietest voor de politie zou komen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.